Všemožné navi aplikace pro android ;-)
892 příspěvků

NAVIGON

Všemožné navi aplikace pro android ;-)
SedyMrak
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Google Galaxy Nexus @ JB 4.2.2 , 1280x720
Odesláno:
02. 10. 2010 22:45
Re: Navigon ... automobilová navigace
fuu,tak mne sa podarila nejaka velka zloba...
Mam nainstalovane

Kód: Vybrat vše

http://androidforum.cz/app2sd-bez-root-t6868.html
a skoro vsetky app na SD karte. Po tom co som postupoval podla postupu z prveho prispevku, dostal som sa k tomu,ze som spustil navigon fresh, stihaol mapy, odpojil telefon, chcel som spustit Navigon a ejhla, nevidim ziadnu aplikaciu co su na karte, vratane Navigonu.
Tak a zda s ze teraz som uplne v prdeli :(
Google Galaxy Nexus <- kopa inych pri hladani toho praveho od LG L9 cez Panasonic Eluga az po iPhone 4s<- HTC One S <-HTC Desire S <- HTC Desire <- HTC Diamond <- HTC TyTNII <- HTC TyTN<- ASUS P535 <- SE K810i <- Nokia 6230i <- SONY CMD-J6 <- Siemens S6 :-D
Mobil Čumil Plus
kutiltim
Mobil Plus User
Zařízení:
nexus 5 32GB cm12
Odesláno:
03. 10. 2010 08:43

taky se mi to stalo.vypni a zapni foun a všechno je tak kde má být.
Mobil Plus User
Bazill
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
03. 10. 2010 08:52

Hmm stejný problém, vypnul jsem několikrát a u aplikací, který jsem měl na kartě na ploše zůstaly jen neplatní zástupci.... Musel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat....

Jinak to funguje dobře a co mě překvapilo - když jsem za jízdy držel telefon v ruce :-) tak mi tam začal naskakovat foťák s nápisem rally scanner a bralo to nějaký snímky cesty ??? Setkali jste se s tím někdo?
Mobil Čumil Plus
SedyMrak
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Google Galaxy Nexus @ JB 4.2.2 , 1280x720
Odesláno:
03. 10. 2010 11:02

Vypol, zapol a nic.
Ale ako pise Bazill, zostali len neplatni zastupcovia, ja som neodinstaloval, iba znova nainstaloval a ono to prepisalo povodne neplatne appp na karte...

To s tym fotakom musim vyskusat, dam vediet.
Google Galaxy Nexus <- kopa inych pri hladani toho praveho od LG L9 cez Panasonic Eluga az po iPhone 4s<- HTC One S <-HTC Desire S <- HTC Desire <- HTC Diamond <- HTC TyTNII <- HTC TyTN<- ASUS P535 <- SE K810i <- Nokia 6230i <- SONY CMD-J6 <- Siemens S6 :-D
Mobil Čumil Plus
Bazill
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
03. 10. 2010 12:01

Takze neni to rally scanner, ale reality scanner... zkuste spustit navigon, nechte locknout GPS, vemte telefon do ruky a zacnete s nim trepat. Vzapeti se spusti fotak, zacne problikavat nejakej pruh, bude tam napsana lokalita. Ted je otazka jestli je to soucast navigace, nebo nejakyho programu co bezi v pozadi.

EDIT:

jasný, sorry, psal jsem to z mobilu a nějak jsem se na slunku nemohl tlačítka edit dohledat i když jsem roloval jak vzteklej... Pravidla jinak čítám.

Patří to k navigonu, viz třeba zde:

Kód: Vybrat vše

http://www.navigon.com/portal/int/produkte/navigationssoftware/mobile_navigator_android.html?tab=functions&functionId=7994230#functionId_15130780
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790761
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 03. 10. 2010 12:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Pouzivaj EDIT.Je zakazane pisat viac prispevkov za sebou! Citaj PRAVIDLA!!!
Mobil Čumil Plus
Danosss
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
04. 10. 2010 16:19

Prosím pomoc nutně. vše jsem udělal jak bylo psáno ale když spustim navigon fresh a chci stahnout mapy tak mi vyskočí že mám Zaregistrovat přístroj a když dám Dále tak vyskočí chyba: abych se obratil na servis navigonu. prosím radu...SD kartu mam v PC zkusim ještě propojit Desire s PC přes USB. diky
Mobil Čumil Plus
pico
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Orange Boston - ROM Apanda A60 2.2 Froyo
Odesláno:
04. 10. 2010 17:14

siel som presne podla navodu a nechce to ist... nainstaloval som starsiu, spustil, pri pisanom kroku som navigon vypol, odinstaloval, dal tam 3.5.0 nainstaloval fresh a nenajde mi ziadne mapy...
nejake rady ako to uz konecne rozbehat? ako tak citam stranu za stranou tento problem maju viaceri. Vyriesili ste to nejako?
Mobil Čumil Plus
Danosss
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
04. 10. 2010 17:25

Tak vše dopadlo dobře až na docela zásadní věc. po stahnuti map a všeho potřebneho jsme chtel konečně zpustit navigon select a ani to nenaskoci ta aplikace a vyhodi to hlášku: aplikace navigon select byla neocekavane ukončena..prosím nevíte někdo co s tím??? díky
Mobil Čumil Plus
HellAngel
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy S 2.2 ofik SR
Odesláno:
04. 10. 2010 17:28

potvrdzujem funkcnost. Vsetko spravene podla navodu na 1 strane a bez problemov. Dakjujem
testovana funkcnost HTC Hero.
ps: ten mapovy podklad mi aj tak pride trochu nedorobeny. Ked som si ofline prezeral mapu naseho mesta tak to bolo hodne divoko spravene.

edit: tak som skusal navigaciu u nas v meste (turcianske teplice) a musim povedat že stale ten mapovy podklad je zle spraveny. Jednak navigacia naviguje do jednosmeriek (jednsmerky uz su vyse 3 rokov, takze ziadna novinka) a niektore cesty su uplne zle spravene. Skoda
Samsung Galaxy S
Mobil Guru
vecernicekbob
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
06. 10. 2010 09:37

Zdravim, mám nainstalovaný navigon 3.5.0. Běhá v pohodě, až na to, že neukazuje překročení rychlosti...vypadá to, jako by nefungoval speed assistant. Další vychytávky jako řazení do pruhů, radary jsem ještě nezkoušel. Nevíte ale někdo proč to nezobrazuje to upozornění na překročení rychlosti??? (jen dodávám, že v nastavení mám zadaných, že pokud překročím o 5km/h, tak by to mělo hlásit, jestli to dobře chápu)
Mobil Čumil Plus
892 příspěvků