Tak tohle je asi jediná diskuze, kterou jsem na tomto fóru přečetl celou

příspěvek od příspěvku. A musím říci, že se zde najdou zajímavé názory...
• Alesek:
To bylo první co mě dost zarazilo. Když pak v tom videu mluvil anglicky
• cricri123:
- Abych řekl, pravdu, tak jsem nepochopil proč by mělo paypay zajímat, že Ti protistrana nic neposlala? To není jejich problém, to je na žalobu na nedovolené obohacování, ale díky paypay můžeš podnikat i s imaginární adresou, což je problém

(Když v nějaké kamenné bankovní pobočce odešleš prachy an jiný účet, je to Tvá chyba né té banky, nebo když se domluvíš s kamarádem, že mu půjčíš 3000 pošleš mu je a on Ti je nevrátí, je to chyba banky? Jist, že ne!)
- nejsem si jist, zda chápeš jak funguje tohle fórum? Nic na co jsem koukal (až na avatáry a podobné blbosti, možná ani ty ne

) není uložené na tomto fóru. To znamená, že by admini museli vidět, zda jsi označil link v prohlížeči, dal kopírovat, poté zda byl soubor stažen atd... Nemyslíš si, že by to bylo už trochu moc? A kdyby tohle admini schopní byly nejednalo by se o určitý druh narušování soukromí?
• Autorovi programu:
- Souhlasím s vámi, že není hezké, když se úmorně snažíte docílit nějakého solidního výsledku a ten pak není dostatečně oceněn, ale určitě bych to neřešil, tak, že bych přišel mezi Ty co šíří váš soft a pořádně jim vynadal, to je docela špatná reklama. (Škoda, že není možnost hodnotit webovky, tak aby se to každému návštěvníkovy zobrazilo. Už bych tam vaše chování dal.)
- Dále souhlasím s uživatelem, který psal, že je váš problém, když jste nechal, aby vývoj tohoto softíku dostal do pozadí daleko důležitější věci (práce a peníze přece nejsou všechno). Na druhou stranu chápu, že jste byl asi dost natchnut pro danou věc, také to často znám, ale mám naštěstí okolo sebe lidi, kteří mě dokáží včas upozornit na to, že se něco děje.
- Softím jsem ani nestahoval, když jsem si přečetl s jakou arogancí jednáte se svými potenciálními zákazníky. Určitě bych soft vyzkoušel, než bych si ho koupil. Ale dokud by jste do něj nedostal češtinu nejsem ochoten do něj investovat žádné peníze, už jen to, že blbé video není v češtině přitom je zjevně vidět, že máte zařízení v Česku, to fakt ve mě vyvolá dost matné pocity. Já osobně bych to řešil, dobrovolným přispěním. Ano naše česká společnost na to asi není připravena, ale já už jsem hodně vývojářům PC poslal peníze na "vývoj/ upgrade" jejich věcičky. Protože chápu, že to stojí nějaké úsilí a čas...
- Pokud si jdu koupit auto, nebo televizi, tak si jí předem také nemám moc možností vyzkoušet, ale můžu se prodejce zeptat na vše co mě zajímá a pak prodej zvážit. Pokud mi ovšem prodejce neodpoví, tak co můžu dělat? Já moc angličtinu neovládám, proto je pro mě video na vašich stránkách nic neříkající a když vám pošlu mail, tak nedostanu odpověď? Co dodat...
Závěrem bych chtěl říci:
KRÁDEŽ MYŠLENKY JE TAKÉ KRÁDEŽ
a nový softwáre je "také myšlenka"