Veškeré programy pro kapesní počítače.
38 příspěvků

Yrgo - uživatelské rozhraní.

Veškeré programy pro kapesní počítače.
misaak
Mobil Beginner
Zařízení:
EVO 3D
Odesláno:
25. 09. 2008 18:48
Re: Yrgo - uživatelské rozhraní.
pkubicek píše:LukyH doporučuji vůbec podobné stránky nenavštěvovat a okamžitě si ve svém PC odinstalovat VŠECHNY nelegální programy, které tam máš. Snad ti zbude něco, v čem budeš moci naprogramovat další Yrgo.. Jinak program ujde.. snad bych si ho i koupil, ovšem po pár hodinách používání jsem ho musel smáznout.. Jsou to malé maličkosti, které komplikují život, ale bohužel přebijí výhody. Možná v budoucnu?

Jestli se na to teda Luky nevyprdne :D

Přesně tak,neboj myslím že na týhle práci vyděláš stejně a my ti to přejem a sáhni na srdce!!!Kolik warez filmů si viděl???Kolik mp3 doma máš???
Mobil Beginner
cricri123
Mobil Beginner
Zařízení:
samsung GT-C6625
Odesláno:
21. 10. 2008 08:54

4 LukyH:
Lidičky, lidičky....proč sem leze? Tento soft vůbec neznám, ale na základě tohoto "chatu" s autorem (???) to též zkusím :D boť tento autor doma nejspíš nemá ani vypalovačku v compu, což je též podpora "krádeže"....asi si nikdy nic nepřepálil.....ŽE AUTORE??? A docela by mě zajímalo, zda by někdo z adminů mohl dopátrat, zda tento člověk nikdy nic na tomto, bo spřízněném fóru nestáhl....kde bere ispiraci vyvinout dokonalejší, konkurenceschopnější soft než jiní??? Žeby si tyto softy kupoval??? :o
Každopádně věřím, že to dokáže nasrr.......t :wink: a inspirovat k lepší práci a lepšímu zabezpečení..... jinak paypal? když jsem naposled posílal kačky( cca 15ku), paypal při reklamaci nezajímalo, že mi prodávající nic neposla :wink:
NEZNALOST NEOMLOUVÁ...
Mobil Beginner
cricri123
Mobil Beginner
Zařízení:
samsung GT-C6625
Odesláno:
21. 10. 2008 08:58

LukyH píše:Dekuji mnohokrat panove!

Presne kvuli lidem, jako jste vy ma smysl vyvijet SW. Vam je mozna jedno, ze jsem na programu stravil vice nez rok a pul vyvoje a treba nyni na nem delam v kazde sve volne chvilce. Vam je mozna jedno, ze Vas pristup totalne demotivuje a ubira chut k jakekoliv dalsi praci. Fakt tech $10 je tak neskutecne velka suma, ze si to nikdo z Vas nemuze dovolit - protoze by Vam asi nezbylo na chlast a cigara. Vam je mozna jedno... vam je vlastne jedno uplne vsechno.

Tak jdete do prdele!

Jo a toto stojí za to.....pán nejspíše nezná pravidla a hlavně i warez je spotřebitelství....tož se nedivím, že si to od něj nikdo nechce koupit.....
NEZNALOST NEOMLOUVÁ...
Mobil Beginner
s.s.rock
Mobil Extra User
Zařízení:
Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Odesláno:
21. 10. 2008 09:41

Ja bych tenhle topic uplne zrusil. Stejne koukam ze o tenhle soft nikdo nestoji a uz se tu jenom bojuje. :-) Ja osobne sem to odzkousel a slo to do hajzliku, pouzivam HTC home plugin + Battery Status (oba freeware) a jsem naprosto spokojeny. ;-)
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Mobil Extra User
mpixel
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy S i9000 - Android
Odesláno:
22. 10. 2008 21:07

Co je to krádež

Krádež je podle mě to když někomu způsobím nějakou škodu. I kdybych ten program používal, tak nikomu škodu nezpůsobím. Kdybych nějaký(nebo tento) program musel zaplatit, tak bych si našel jiný podobný. Takže nikomu nezpůsobuji ani ztrátu výdělku. Nicméně i nadále zůstávám u SPB Shell, protože tomuto programu Yrgo chybí více uživatelského nastavení.
Mobil Guru
RadoKele
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Wave (GT-S8500)
Odesláno:
11. 01. 2009 12:44

2 LukyH
nikdy som si z netu neobjednal nic aj keby sa mi to velmi paci aj tak by som si to neobjednal pretoze net... a nerozpravaj tu o kradezi ked mas urcite aj ty naistaloavne nelegalne softwere ktore si si stiahol a NEPLATIL za ne...To je sice pekne ze si vytvoril program ja som to nikdy neskusal...ale to je vedlajsie...a keby urcite vytvorim nejaky softik urcite by som za to nepytal cash... ak by som nevytvoril nejaky velky soft... taky ako je Napr Windows Mobile... takze CUSS
"Nejazdi rýchlejšie ako vie tvoj anjel lietať"
Mobil Plus User
daag
Mobil Plus User
Zařízení:
HTC EVO 3D
Odesláno:
18. 03. 2009 12:11

Tak tohle je asi jediná diskuze, kterou jsem na tomto fóru přečetl celou :-D příspěvek od příspěvku. A musím říci, že se zde najdou zajímavé názory...

• Alesek:
To bylo první co mě dost zarazilo. Když pak v tom videu mluvil anglicky

• cricri123:
- Abych řekl, pravdu, tak jsem nepochopil proč by mělo paypay zajímat, že Ti protistrana nic neposlala? To není jejich problém, to je na žalobu na nedovolené obohacování, ale díky paypay můžeš podnikat i s imaginární adresou, což je problém :-D (Když v nějaké kamenné bankovní pobočce odešleš prachy an jiný účet, je to Tvá chyba né té banky, nebo když se domluvíš s kamarádem, že mu půjčíš 3000 pošleš mu je a on Ti je nevrátí, je to chyba banky? Jist, že ne!)
- nejsem si jist, zda chápeš jak funguje tohle fórum? Nic na co jsem koukal (až na avatáry a podobné blbosti, možná ani ty ne :-D ) není uložené na tomto fóru. To znamená, že by admini museli vidět, zda jsi označil link v prohlížeči, dal kopírovat, poté zda byl soubor stažen atd... Nemyslíš si, že by to bylo už trochu moc? A kdyby tohle admini schopní byly nejednalo by se o určitý druh narušování soukromí?

• Autorovi programu:
- Souhlasím s vámi, že není hezké, když se úmorně snažíte docílit nějakého solidního výsledku a ten pak není dostatečně oceněn, ale určitě bych to neřešil, tak, že bych přišel mezi Ty co šíří váš soft a pořádně jim vynadal, to je docela špatná reklama. (Škoda, že není možnost hodnotit webovky, tak aby se to každému návštěvníkovy zobrazilo. Už bych tam vaše chování dal.)
- Dále souhlasím s uživatelem, který psal, že je váš problém, když jste nechal, aby vývoj tohoto softíku dostal do pozadí daleko důležitější věci (práce a peníze přece nejsou všechno). Na druhou stranu chápu, že jste byl asi dost natchnut pro danou věc, také to často znám, ale mám naštěstí okolo sebe lidi, kteří mě dokáží včas upozornit na to, že se něco děje.
- Softím jsem ani nestahoval, když jsem si přečetl s jakou arogancí jednáte se svými potenciálními zákazníky. Určitě bych soft vyzkoušel, než bych si ho koupil. Ale dokud by jste do něj nedostal češtinu nejsem ochoten do něj investovat žádné peníze, už jen to, že blbé video není v češtině přitom je zjevně vidět, že máte zařízení v Česku, to fakt ve mě vyvolá dost matné pocity. Já osobně bych to řešil, dobrovolným přispěním. Ano naše česká společnost na to asi není připravena, ale já už jsem hodně vývojářům PC poslal peníze na "vývoj/ upgrade" jejich věcičky. Protože chápu, že to stojí nějaké úsilí a čas...
- Pokud si jdu koupit auto, nebo televizi, tak si jí předem také nemám moc možností vyzkoušet, ale můžu se prodejce zeptat na vše co mě zajímá a pak prodej zvážit. Pokud mi ovšem prodejce neodpoví, tak co můžu dělat? Já moc angličtinu neovládám, proto je pro mě video na vašich stránkách nic neříkající a když vám pošlu mail, tak nedostanu odpověď? Co dodat...

Závěrem bych chtěl říci:
KRÁDEŽ MYŠLENKY JE TAKÉ KRÁDEŽ
a nový softwáre je "také myšlenka"
HP 514 * Dell Streak 5" * Samsung Galaxy mini * HTC EVO 3D
Mobil Plus User
palokm
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung S3
Odesláno:
18. 03. 2009 14:44

odporucil by som vyrobcovi len jedno,pokial nebude cestina a bude orientovany len na iny trh ako je cesko a slovensko,nech sa necuduje,ze to budu ludia kopcit....to po dalsie,vo svete je vela programov,ktore sa mu vyrovnaju alebo su lepsie,ved staci pozriet spb 3....dokonca sa mi pozdava aj phone genius,len neviem zohnat na to medicinu
Mobil Plus User
38 příspěvků