Majky: No, ja som ich na zemi len fotil, oni stale boli na tejto policke

akurat ze stale este cakam na normalny regal z drevotriesky (pravdepodobne to bude vyzerat ako cervene drevo) so vstavanym neonom a so sklom a zamkom zpredu.
robi mi to jeden stolar za bagatel, lenze popri objednavkach. takze mu to trva. snad sa toho vobec dockam...
co sa tyka mobilu... mam 6020, 3310, 3510 co su funkcne, mozno by sa naslo aj nieco ine, neviem no. niektore fony su polofunkcne, ze len ja viem ako ich pouzivat
P4d0uch: no to by som bol zvedavy co by mi za to ponukli na Ebay

ale co si, nepredal by som to, zalezi mi na tej zbierke. Ale bol by som zvedavy fakt na hodnotu toho...
niektore mobily co tam mam a boli moje ma stali nehorazne vela penazi. (7650, 3310, 6630, N95 8GB clon atd)
inak, to Ty si tu pisal nieco o nejakom MDA? este ho mas? pripadne ak hej, si ochotny tym doplnit zbierku?
Johnny777: no to hej, ani ja som to nazivo este nevidel. len maketu, a to bolo hodne davno

take vzacne kusky do zbierky dost tazko zohnat. vela ich nebolo. ani tych 5510, nieto este 3300, alebo N-Gage (alebo QD), 9210i atd, to su takmer bez sance zohnat telefony.
mam tam sice kusy ako Xelibri 8, Nokia 8910i, ale to su fakt nahody.