2 bagr3210:
Neptej se pri vydani kazde verze "jak funguje", je to tady upnute sotva par minut, tezko ti ted hned nekdo odpovi.
Proste nainstaluj a testuj, pak nam reknes.
Nevim kmu to jak funguje,ale bohuzel me ne adekvatne..Po naistalovani a i pri vypnuti polohy to zere baterku jak pirana..Profily se neprepinaj podle urciteyho casu,ale jak sami chtej..no a roze**alo mi to cely nastaveni HTC-cka..
Takze,nevim jak jine druhy ROM-ek,ale na tyhle co mam v popisku na HTC HD nefacha jak by melo..Mozna ze jen delam nekde chybu...
Samozřejmě, že jsem si přeinstaloval novou verzí . Všechno funguje jak má, baterku to nijak "nežere". Pravda, profily si přepínám ručně, podle okamžité potřeby. Ale pro zajímavost vyzkouším i "časované" přepínání. Já jsem spokojený
Dik za nazor..Nevim,jakou verzi ROM pouzivasa na jakem PDA,aleme to proste adekvatne nefacha..Krom toho,ze mi to rozhodilo nastaveni,dokonce mi neposila pri volani moje ID,proste me to docela sklamalo,jelikoz jak koukam na moznosti programu,jsou skvele..
phoneAlarm Pro v3.02b Build 445 - aktualizace 6.9.2010
Changelog:
v3.02b build 445:
There were a few issues reported with build 444 - this should fix all those.
In addition a few skin options were added (Date2_Color and Clock2_Color) and Image_AppLink10 issue was fixed
phoneAlarm Pro v3.02b Build 446 - aktualizace 13.9.2010
Changelog:
v3.02b build 446:
Issue with paHost stopping (especially on HD2 and Samsung devices) is now fixed!
In addition the light-sensor for disabling screenLock has been improved and contacts list for photos / call filter has been optimised