Nevím, smazal jsem celou složku MIOMAP... nic víc jsem nechtěl a ani nebudu raději mazat, abych to rozchodil celkově. Nicméně z SD mě to fičí skvěle včetně všeho potřebného. Nechám to už tak.
Jen by mě možná ještě zajímalo, jak převedu všechny POI ze starého MIOMAP do iGO8.
Re: IGO8.3 - HLAVNÍ DISKUZE - Obecné rady, tipy, triky
Ne, vlastní POI... nějaký export z MIOMAP... vo2 soubory nefungují.
Nevíte jestli jde v Igo8 nastavit, aby při výběru z POI naskakovala nějaká kategorie-podkategorie(konkrétně třeba žel. stanice) jako první a pak by se řadily normálně(abecedně)? U TomToma kdysi zůstávala poslední hledaná kategorie jako první.
Cawko chcel by som sa nieco opytat.Mam GPSko ale nazov to nema,lebo som to kupil na ebay.V nom mam igo8 8.0.0.54000 sep 1 2008.Chcel som tam hodit nejake skiny ale akosi sa mi to nedari.Cital som tu na fore a nevyznam sa v tom velmi.V sys.txt som pozrel a bolo napisane rawdisplay x=480 a y=272 to znamena ze mam taky displej,take rozlisenie?Ak ano tak som potom stiahol diMka by WertVRV v 1.1.16 a to ma rozlisenie ako som pisal .Ak ho chcem spustit tak mi to restartne co je samozrejmost ale po nom mi pise hlasku FFUI error FFUIERROR:Parse error[</layer>expected] neviem si z tym dat radu ale ak by sa dala preinstalovat nejako novsia verzia do toho GPSka?Chcel by som mat niektore veci,ktore v zakladnom zobrazeni nie su a taktiez auticko namiesto sipky.Skusal som aj skiny od deruheho autora ale stale to iste poradi mi niekto,alebo mal niekto podobne problemy ako ja a vyriesil ich?Dakujem za kazdu radu 
Pravdepodobne davas skin pre vezriu 8.3.2xxx na verziu 8.0...

flejdik píše:Zdar lidi. Mám velkou prosbu. Mám problémy s nastavením GPS v IGO 8 na HP iPaq 614C, WM 6.0. Verze IGo je 8.3.2.80621. Mám nastavené v přístroji, že GPS je na portu 6 a rychlost je 57600. To samé mám upraveno v SYS.txt. V IGO se správně zobrazí, že GPS je na portu 6 a rychlost je 57600, ale pořád to tvrdí, že přijímač GPS nebyl nalezen. Musím odšrtnout GPS povoleno a zase zaškrtnout a nechat znovu vyhledat. IGO GPS následně vyhledá a je to na tom portu 6 a rychlost 57600 . Už jsem upravoval oba SYS.txt i SYSTEM.ini ve složce SAVE, ale výsledek je pořád stejný. Netušíte někdo co dál zkusit? Jinak mi IGO frčí OK. Díky moc za všechny tipy.
Taky jsem s tím dva dny bojoval, nakonec jsem zjistil, že pomůže když v nastavení GPS v telefonu, necháš jenom tu HW GPS. Ostatní vyhoď .. stejně to není na nic potřeba ..
Tedy:Start, Settings, System, External GPS,
Záložka Programs - Port - None
Záložka Hardware - COM6 a rychlost co chceš ..
Záložka Access - odškrtni ..
*** Samsung Note 4 ***
Technicka otazka: je mozne, ze rychlost na porte na nastaveni GPS moze mat nejaky vplyv na rychlost NAVI?
Co sa zmeni prakticky, ak zvysim z oficialnych 9600bps na 57600bps rychlost?
Ake mate skusenosti?
Co sa zmeni prakticky, ak zvysim z oficialnych 9600bps na 57600bps rychlost?
Ake mate skusenosti?

Mobil Guru
Zařízení:
Honor 8
Honor 8
160
25. 11. 2008 00:29
Odesláno:
20. 07. 2009 13:29
20. 07. 2009 13:29
podla mna nemusi potom fungovat navi..