Veškeré programy pro kapesní počítače.
347 příspěvků

Sygic Mobile Maps - navigace

Veškeré programy pro kapesní počítače.
janaltom
Mobil Plus User
Zařízení:
iPhone 4, SG II
Odesláno:
06. 10. 2008 19:32
Re: SYGIC MCGUIDER 7.60.731 NEW! + MAPY z 2008.Q2 ve formatu PAK
Mily a drahy jlp ...

ANO link na stazeni aplikace i mapy jsou ze symbianfora.sk
ANO puvodni uploader neni uveden
ANO nepohybuji se na warez scene jako profik nemam na to cas ani nechci a tudiz neznam etiketu sireni warezu a ani se je nechci ucit
ANO zkopiroval jsem linky za ucelem rozsireni teto squele aplikace i do CZ kde jsem ji zatim v te dobe nevidel

NE neukradl jsem tvoji "praci" ukraste je neco vzit pouze pro sebe, ja to dal dal ...
NE nevydavam to za svuj upload - JE TO SNAD NEKDE NAPSANE, ZE JE TO MUJ UPLOAD ??? Profituju z toho snad nejak, mam z toho neco ? Nemam, vlastne jo, blby kecy ... Pak neco delej pro ostatni ...

Toto tema je tusim na 3 forech, na mem soukromem pouze pro me, zde a na modrem zubu ... Na modrem zubu jsem to po tvem PM upozorneni upravil ...

Myslim, ze narceni z kradeze "zlodejem" (nebo sis to snad koupil ? a i kdyby, sireni warezu je tusim taky protizakone ? :-) ) je to usmevne, ale budiz, stacilo napsat PM, ty ctu takze se to mohlo obejit bez zbytecnych vylevu typu jaky jsi napsal ...

Dekuji za tuto "lekci", ted uz vim, ze se mam priste na ostatni vysrat ....
Ne nadarmo se rika: "Kazdy "dobry" skutek bude po zasluze potrestan ... :-)

Takze zaverem teto slohovky o hovne ...
POKUD JE JESTE NEKDO KDO SE CITI POSKOZEN TIM ZE JSEM SEM DAL LINKY Z JINEHO WAREZ FORA NA TUTO NAVIGACI A NEUVEDL JSEM JMENO PUVODNIHO UPLOADERA, POLIBTE MI PRDEL JE MI TO UPLNE JEDNO ...
Kdosi si asi myslí, že jsi příliš hloupý/á,na to aby jsi se podíval/a na Google před položením pitomé otázky. Skutečnost, že čteš tento text pouze dokazuje, že ona osoba má pravdu. Doufám, že pro příště se poučíš. Přeji hezký den. :-D
Mobil Plus User
Méďa Béďa
Mobil Guru
Odesláno:
06. 10. 2008 19:51

To jlp: U nás se tomu tvému řevu říká "Zloděj volá "Chyťte zloděje"" :twisted: .
Mobil Guru
jlp
Mobil Plus User
Odesláno:
06. 10. 2008 20:41

Ja nekricim, ale ide o princip...pise sa tam v niektorom prispevku ze "reupload dokonceny" ci nieco take....to asi logicky znamena, ze to ten clovek reuploadol... ja tu na nikoho nie som nasraty a pod...ale ide o princip...zasadne nevydavam nieco za svoje, ked to moje nie je...navyse, ked som si ja s tym dal pracu a upravil verziu z IPmartu, ktora sa mimochodom chova a tvari ako TRAFFIC GPS a nie ako McGuider, a tu verziu prekopal do "povodnej" verzie...kludne sirte linky dalej...len to prosim nevydavajte za svoje...ja som to dal na web pre inych...a som rad, ze sa to siri...ale myslim, ze clovek, ktory si s tym da namahu, si zasluzi aspon tolko, aby okopirovane linky neboli vydavane za "pracu" niekoho ineho. ja nemam chut sa s nim hadat...ale trochu...hmm...ucty je silne slovo...trochu respektu a uznania si clovek hadam zasluzi...nie????

Meda Beda: u nas sa tomu janaltomovmu hovori: "chvalit sa cudzim perim".. :)

janaltom: co znamena teda toto:
janaltom píše: douploadovavam .... mam silenej upload :? :? :?
a toto???
janaltom píše:reuploadnuto, link na prvni strane

\\Necituj předchozí příspěvek! ROsa

PS: janaltom: to tvoje PS je ubohe a svedci to o tvojej schopnosti zniest kritiku...
!! PODPIS SMAZÁN PRO PORUŠENÍ PRAVIDEL !!
Mobil Plus User
lumpo
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
07. 10. 2008 17:34

ale no tak chlapy, nechte toho... je to fakt úsměvné - je přece fuk, kde se ty linky vzaly a kdo je okopíroval od koho. Piráti jsme všichni a budme rádi, že to tak je. Razím heslo, že co mám (sw) o to se rád rozdělím a to samé očekávám od ostatních. Nemá cenu si něco sušit pro sebe...

:wink:
Mobil Čumil Plus
jlp
Mobil Plus User
Odesláno:
07. 10. 2008 18:29

to sa rad podelim aj ja...ale vydavat to za svoj upload, ked to jeho upload nie je...keby som to len zobral a upol...ale potrapil som sa s tym, aby to bol McGuider a nie TrafficGPS z Rumunska.. :(
Mobil Plus User
nobody
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
07. 10. 2008 20:22

janaltom píše:P.S. Vsechno jsem ukradl na Symbianforu.sk ... :D :D :D Jo moc dekuji JLP nebo Vlasykovi nebo ci je to vlastne je post tamtez :-) Strasne me tato "akce" obohatila ... :D :D :D
No je to od teba "pekne" chvalit sa takouto "chrapacinou" ze kradnes linky a vydavas ich za svoje a este takto ironicky reagujes. :evil: Popripade ani spravne zdroj neuvedies. :mad:
Mobil Čumil Plus
lumpo
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
08. 10. 2008 18:31

kluci pojdte se radeji věnovat mcguideru. Jsou nějaké novny? Bude nová verze? Co mapy? Budou q3? Docela bychuvítal nějaké skiny pro mapy. Ta základní barva j nic moc a nechce se mi tpes sygic color předělávat.
Mobil Čumil Plus
jlp
Mobil Plus User
Odesláno:
08. 10. 2008 18:51

som za.. :)

nove mapy budu.. :) neviem kedy, ale TeleAtlas este nevypustil mapy...ale myslim, ze budu rovno 2008.Q4...aspon by som to povedal, pretoze uz zacal posledny kvartal.. :)
Mobil Plus User
chozef
Mobil Beginner
Odesláno:
09. 10. 2008 16:59

Zdarec.Pekna debaticka :) :) sa tu rozbehla.Chlapy skusal to uz niekto rozbehat na WM5?Doteraz som mal nahodenu predchadzajucu verziu ktora slapala o.k. aj v autoradiu s navy aj v mobile.V mobile sa mi ju podarilo preinstalovat no v radiu zatial ani bohovy.Pripada mi to akoby tam chybali neake subory...Co vy nato?Poradi niekto?Dikes
Mobil Beginner
lumpo
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
09. 10. 2008 18:07

tak jsem mu dnes udělal takový první větší záhul. Najel jsem asi 350km po čr - po D11, něco po Praze a okolí. Jsem spokojenej ale myslím že s pár zásahy by to mohlo být ještě lepší. Zajímalo by mě, jestli se nějakou konfigurací nechá ovlivnit, jak dlouho se zobrazuje přes mapu takové to zelené okno s cedulí co je na dálnici - uplně by stačilo, kdyby se zobrazovalo cca 800m před sjezdem. Takhle tyto cedule dost často překrývají mapu několik kilometrů. Ale všechna čest - co na ceduli nad silnicí, to na displeji Sygicu.
Mobil Čumil Plus
347 příspěvků