stahl jsem si tu posledni verzi a jevi se jako "neplusova verze" : v seznamu aplikaci se jmenuje LauncherPro a v menu launcheru jsou polozky koupit a aktivovat plus verzi (proc by byli v plusove verzi...).
Je to opravdu plusova verze?jak se to pripadne snadno rozezna?
Mobil Beginner
Zařízení:
samsung galaxy spica [320x480]CyanogenMod-6.1.0-Spica-alpha6.5.+4gb sdhc card
samsung galaxy spica [320x480]CyanogenMod-6.1.0-Spica-alpha6.5.+4gb sdhc card
33
21. 04. 2010 17:49
Odesláno:
31. 12. 2010 01:34
31. 12. 2010 01:34
Re: LauncherPro Plus
podrzb prs na obrazovke a daj moznost launcherpro widgets vyber neaky widget a ked pojde tak je plus ked nie tak je trial
kdyz tohle udelam tak pise : This widget is only available to LauncherPro Plus users. You can atd........a moznost zadat paypal ucet.
Takze posledni upload v tomto vlakne neni plus verze i kdyz to tam dotycny pise? Nebo musim neco prepnout/nastavit? Ma nekdo pripadne opravdu plusovou verzi, idealne posledni? Vzdyt neplusova jde vlastne stahnout zdarma z marketu ne?
edit: omyl, vysvetleni nize...
Takze posledni upload v tomto vlakne neni plus verze i kdyz to tam dotycny pise? Nebo musim neco prepnout/nastavit? Ma nekdo pripadne opravdu plusovou verzi, idealne posledni? Vzdyt neplusova jde vlastne stahnout zdarma z marketu ne?
edit: omyl, vysvetleni nize...
Naposledy upravil(a) .B.U. dne 02. 01. 2011 10:51, celkem upraveno 1 x.
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire [LeeDroid 2.2f A2SD_own basic Sense]
HTC Desire [LeeDroid 2.2f A2SD_own basic Sense]
185
20. 07. 2009 17:04
Odesláno:
01. 01. 2011 21:49
01. 01. 2011 21:49
nemel jsi predtim free verzi z marketu?
pokud jo,musis ji nejdriv odinstalovat a pak nahrat tuhle,ne jen prepsat pri instalaci.
mam posledni verzi odtud a jde ok
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
pokud jo,musis ji nejdriv odinstalovat a pak nahrat tuhle,ne jen prepsat pri instalaci.
mam posledni verzi odtud a jde ok
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Omlouvam se za poplach, ale chyba byla u me. Mel jsem pred tim free verzi a tu jsem pred instalaci tohoto odinstaloval, nicmene se mi nejakym zpusobem pomychali app a ja porad instaloval tu free, asi z webu tvurce, misto app odsud 
Ted jsem to zjistil, stahl odsud z posledniho linku a je to opravdu plus, i ve svem menu se hlasi jako plus...
diky za pomoc
Ted jsem to zjistil, stahl odsud z posledniho linku a je to opravdu plus, i ve svem menu se hlasi jako plus...
diky za pomoc
Caute zacal som pouzivat tento perfektny launcher no narazil som na jeden problem
ke si hodim widget facebook tak v tom okne nic nemam aj ked si dam aktualizovat a nastavim si ucet , stale je ten widget prazdny ,No jedine co naotm funguje je to ked nanho kliknem tak sa otvori facebook v prehladaci . AKo mam spojazdnit ten facebook ?
Dalsia vec na ktoru sa chcem spitat
Menu aplikacii standartne bez tohoto launcheru som pouzival ikonu v androide aplikace a hodilo ma to na zoznam aplikaci kde som roloval doprava a dolava aplikacia , tu v launcher pro je aplikacia APP drawer a tu pada otazka da sa nahradit normalnou default aplikaciou co je v androide proste mne ten app drawer nejak nevyhovuje , 3d sa mi nepaci a da sa to rolovat len hore a dole chcel by som to dolava a do prava a pride mi to dost rychle este a niekedy to aj trha neni to plynule a hlavne bez nejakeho efektu proste nieco jednoduche . skusal som najst cestu cez widget k ikone aplikacie co je v androide ale nenasiel som .
Da sa nieco take ?
ke si hodim widget facebook tak v tom okne nic nemam aj ked si dam aktualizovat a nastavim si ucet , stale je ten widget prazdny ,No jedine co naotm funguje je to ked nanho kliknem tak sa otvori facebook v prehladaci . AKo mam spojazdnit ten facebook ?
Dalsia vec na ktoru sa chcem spitat
Menu aplikacii standartne bez tohoto launcheru som pouzival ikonu v androide aplikace a hodilo ma to na zoznam aplikaci kde som roloval doprava a dolava aplikacia , tu v launcher pro je aplikacia APP drawer a tu pada otazka da sa nahradit normalnou default aplikaciou co je v androide proste mne ten app drawer nejak nevyhovuje , 3d sa mi nepaci a da sa to rolovat len hore a dole chcel by som to dolava a do prava a pride mi to dost rychle este a niekedy to aj trha neni to plynule a hlavne bez nejakeho efektu proste nieco jednoduche . skusal som najst cestu cez widget k ikone aplikacie co je v androide ale nenasiel som .
Da sa nieco take ?
OnePlus One (7.1.2) LOS 14.1
Nvidia SHield TV (8.0.0)Stock
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
iPhone 16 Pro Max
6556
30. 11. 2008 13:25
Odesláno:
19. 01. 2011 14:08
19. 01. 2011 14:08
K tvojej prvej otazke:Nastavoval si prihlasovacie udaje Facebooku cez nastavenia Launcheru?
A k druhej otazke:Nie neda sa to.
A k druhej otazke:Nie neda sa to.
ano a este mi potom hodilo hlasku cez facebook ci moze launcher pro ziskavat informacie s mojeho profilu , no potom ako som dal povolit sa stale nic nedeje a okno je prazdne .
Uz to ide parada
vyzera to super
Este mam dotaz na to menu co som spominal ze mi nevyhovuje . Je normalne ze ked mam zivu tapetu tak ten 3d efekt nejde plynule? lebo mi pripada ze to potom seka .
Vsimol som si nastavenie Memory usage preset ze sa tam da nastavovat vselico ,
Launcher pro mi zabera asi 35mb ram je to bezne? alebo sa to da nejako zmensit ?
A este ma zaujima spotreba aplikacie ci to nejako vyrazne zere bateriu alebo ci ani nie , celkoho je to super aplikacia ktora ma kopec moznosti ktore sa mi velmi pacia no chybaju ma tam nejake widgety ako regulace vykonu co mam v androide ako default a tu nic take nieje iba si to mozem dat vacsie alebo mensie .
Uz to ide parada
Este mam dotaz na to menu co som spominal ze mi nevyhovuje . Je normalne ze ked mam zivu tapetu tak ten 3d efekt nejde plynule? lebo mi pripada ze to potom seka .
Vsimol som si nastavenie Memory usage preset ze sa tam da nastavovat vselico ,
Launcher pro mi zabera asi 35mb ram je to bezne? alebo sa to da nejako zmensit ?
A este ma zaujima spotreba aplikacie ci to nejako vyrazne zere bateriu alebo ci ani nie , celkoho je to super aplikacia ktora ma kopec moznosti ktore sa mi velmi pacia no chybaju ma tam nejake widgety ako regulace vykonu co mam v androide ako default a tu nic take nieje iba si to mozem dat vacsie alebo mensie .
Naposledy upravil(a) ->slavo<- dne 19. 01. 2011 15:34, celkem upraveno 1 x.
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
iPhone 16 Pro Max
6556
30. 11. 2008 13:25
Odesláno:
19. 01. 2011 15:34
19. 01. 2011 15:34
To moze sposobovat aj ta tapeta,nie to 3D scrolovanie. Mal som par takych z Droidu X a kusalo sa to jak svina na mojom Galaxy S. Kazdopadne launcher ma vela nastaveni ako napr. Kvalita,rychlost srolovania,otvarania,spotrebu RAM a podobne veci,tak sa s tym skus pohrat.
Dobre a jedna vec mi tam chyba standardne ked chcem nieco v menu zmenit naprikald pocet riadkov v home ploche tak tam neni ziaden default len moznos vybrat a ked vyberem nieco niekedy neviem co tam bolo predtym , u tych riadkov som zistil ze 4 na 4 ale ked napriklad budem nastavovat tu ram tak tam neviem co je default .