Mrkni co to ukazuje,
Pokud tento soubor vyhodím,nechám u Ruska jen fjw,chyba zmizí a zůstane jen 1.položka na obrázku (ta červená zmizí).
Vyhoď fjv.. používej soubory fjw , tady je popsáno rozdíl mezi soubory : android-navigace/igo-9-6-29-379219-full ... 6-110.html(CZ)Pol píše:nokilu mám tam oba soubory jak fjw,tak fjv,ale otázkou je zda se tyto 2 soubory spolu neperou.Chybu hlásí fjv,který je podstatně větší 72 MB a fjw 34 MB.
Mrkni co to ukazuje,
...

A četl jsi druhý příspěvek odspoda napsal OLESKO ....cituji část(CZ)Pol píše:nokilu
Díky za snahu i info.
Z odkazu nejsem nijak moc chytrý,ale do Ruska se v dohledné době nechystám,tak to hodím za hlavu.72 MB mi přišel celkem velký soubor,tak mne zajímalo co v něm je.
...a tobě fungujou, že je potřebuješ ???fanty píše:Chcem sa spýtať na FDS súbory sú aj v vtejto sérii máp?Ak áno kde sa dajú sťiahnúť.
Stáří programu s tím nemá až tolik společného, prostě na to není license...(CZ)Pol píše:Ok,teď jsem ještě prošel všechny mapy a ten fjv je POUZE u Ruska.Také mne napadlo,že nemám nejnovější Primo (cca 2 roky staré),třeba to ještě neumí.
Tak bohužel,zkouška provedena na 2 telefonech Samsung Galaxy S5.Nokilu píše:Stáří programu s tím nemá až tolik společného, prostě na to není license...
Pokud používáš android zkus si nahodit toto: iGO NextGen 9.18.27.687519 nemusíš řešit license a fungujou i fjw....
Mrkni se sem - igo-8-mapy/license-pro-android-t58000.html