Veškeré programy pro kapesní počítače.
Veškeré programy pro kapesní počítače.
all in one
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung SGH E-100
Odesláno:
01. 04. 2008 09:01
Re: GARMIN XT PDA 4.20.20
ringmaster píše:Zkusil jsem tuto instalaci na svem PDA FujitsuSiemens Loox 520. Bez uspechu. Stejne jako asi 6 dalsich zarucenych instalaci stazenych odsud i odjinud. Nekolik dni procitam vsechna mozna fora u nas i ve svete a bez uspechu. Po instalaci a vygenerovani SW.UNL a jeho pridani do SDkarta\garmin (a nebo podle nekterych navodu ne na kartu ale do PDA) to bud nereaguje a stale vyzaduje Garmin GPS nebo aplikace spadne. Uz fakt nevim, kde je chyba. Poradi nekdo? Funguje nekomu GMXT na FS Loox 520?
Samozřejmě funguje, není problém, funguje mi to již od prosince, dnes již s třetí verzi GMXT- 4.20.30 - viz. Gamin.com
Častou chybou je, že není nainstalovaná basemap, program pak nefunguje. Soubor sw.unl musí být umístěn na kartě v adresáři "Garmin" společně s mapami : gmapbmap.img a GMAPSUPP.IMG
Postupuj podle návodu a hlavně nainstaluj
všechny tři stažené soubory!!
ringmaster
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 04. 2008 13:16
all in one píše:ringmaster píše:Zkusil jsem tuto instalaci na svem PDA FujitsuSiemens Loox 520. Bez uspechu. Stejne jako asi 6 dalsich zarucenych instalaci stazenych odsud i odjinud. Nekolik dni procitam vsechna mozna fora u nas i ve svete a bez uspechu. Po instalaci a vygenerovani SW.UNL a jeho pridani do SDkarta\garmin (a nebo podle nekterych navodu ne na kartu ale do PDA) to bud nereaguje a stale vyzaduje Garmin GPS nebo aplikace spadne. Uz fakt nevim, kde je chyba. Poradi nekdo? Funguje nekomu GMXT na FS Loox 520?
Samozřejmě funguje, není problém, funguje mi to již od prosince, dnes již s třetí verzi GMXT- 4.20.30 - viz. Gamin.com
Častou chybou je, že není nainstalovaná basemap, program pak nefunguje. Soubor sw.unl musí být umístěn na kartě v adresáři "Garmin" společně s mapami : gmapbmap.img a GMAPSUPP.IMG
To samozrejme mam. Vsechno, co jsi popsal, tak mam nainstalovano. Jak jsem jiz psal, procetl jsem kde co a nic. Tady ta posledni verze kterou mam (4.20.20) se chova tak, ze s vygenerovanym sw.unl to hned spadne, pokud pouziji prilozene sw.unl, tak nabehne, na PDA zustane "viset" jen horni lista z okna GMXT a nejde zavrit. Musim dat reset.
ringmaster
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 04. 2008 13:28
all in one píše:ringmaster píše:Zkusil jsem tuto instalaci na svem PDA FujitsuSiemens Loox 520. Bez uspechu. Stejne jako asi 6 dalsich zarucenych instalaci stazenych odsud i odjinud. Nekolik dni procitam vsechna mozna fora u nas i ve svete a bez uspechu. Po instalaci a vygenerovani SW.UNL a jeho pridani do SDkarta\garmin (a nebo podle nekterych navodu ne na kartu ale do PDA) to bud nereaguje a stale vyzaduje Garmin GPS nebo aplikace spadne. Uz fakt nevim, kde je chyba. Poradi nekdo? Funguje nekomu GMXT na FS Loox 520?
Kdyz spustim GMXT bez pripojeni na GPS, mohu prohlizet jak zakladn mapu, tak i mapy, ktere jsem si do PDA nahral pres MapSource (Topo50 CR, BlueChart Atlantic...). Jen to napojeni na GPS...?
all in one
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung SGH E-100
Odesláno:
01. 04. 2008 14:31
Nejsem žádný velký teoretik - z toho co popisuješ mi vyplývá, že bych zkusil znovu vygenerovat otevírací kód pro ID mého zařízení a znovu vložil do souboru sw.unl a ten umístil na SD/Garmin.
GMXT je myslím dost sofistikovaný, pokud jsem neměl opravený sw.unl, tak vyžadoval bluetooth GPS a kolegovi to neběželo pokud neměl instalovanou basemap.
Pokud dostal co chtěl, tak očuchal COMy až našel GPS na COM8 a rozběhl se. Samozřejmě mu pak trvalo asi 5 min, než našel aktuální polohu. Chodí krásně netrhaně.
Btw. vyhledávání COM se jeví jako zamrznutí - vydržet. Vyhledávání probíhá i po přeinstalaci nové verze.
Dál nevím, ale držím palce.
Naposledy upravil(a)
all in one dne 01. 04. 2008 16:05, celkem upraveno 1 x.
schmegea
Mobil Guru
Odesláno:
01. 04. 2008 15:01
Pokud ti to funguje bez spuštěné GPS mělo by to fungovat i sní. Přiložený sw.unl je tam jen aby jsi ho nemusel vytvářet. Do něho musíš vložit tebou vygenerované číslo pro odemčení aplikace. Toto číslo by tam mělo býti samozřejmě jen jedno. Tento soubor dohraješ do složky Garmin. Jestli jsi instaloval garmina na kartu tak na kartu, pokud jsi instaloval do přístroje tak do přístroje. Zkus tedy novou instalaci spustit po resetu přístroje z důvodu vyčištění paměti.
Pokud to ale spadne v průběhu nabíhání nemělo by to být dle mého názoru softwarem, ale nějakou chybou hardwaru.
ASUS A696, 16 GB + 8GB SDHC Transcend, class 6
Garmin NUVI 760;
typ telefonu Dancall 2711, ROZLIŠENÍ 2 CELÉ ŘÁDKY
xhugom
Mobil Plus User
Odesláno:
01. 04. 2008 16:48
muzu se na neco zeptat??
naisntaloval jsem si do samsungi780 garmint xt odemkl jsem ho,pote jsem si nahral do kompu mapsourse po spusteni jsem odemkl mapu evrpopy 2008.....vybral jsem si mapy ceska,rakouska,italie atd...nahral do telefonu a v telefonu mi to hlasi neodemcene mapy....
mapa je city navigator europe nt 2008 v.10.00
jake je id pro tuhle sadu?
poradte mi postup nebo tak neco...diky
vyreseno Garmin Unlockerem-odemkne selou sadu!
Naposledy upravil(a)
xhugom dne 01. 04. 2008 17:52, celkem upraveno 2 x.
Samsung Galaxy S3,Galaxy Tab 8.9 P7500
schmegea
Mobil Guru
Odesláno:
01. 04. 2008 17:02
CN EUROPE 2008 ID:284
Garmin NUVI 760;
ringmaster
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
02. 04. 2008 11:01
schmegea píše:Pokud ti to funguje bez spuštěné GPS mělo by to fungovat i sní. Přiložený sw.unl je tam jen aby jsi ho nemusel vytvářet. Do něho musíš vložit tebou vygenerované číslo pro odemčení aplikace. Toto číslo by tam mělo býti samozřejmě jen jedno. Tento soubor dohraješ do složky Garmin. Jestli jsi instaloval garmina na kartu tak na kartu, pokud jsi instaloval do přístroje tak do přístroje. Zkus tedy novou instalaci spustit po resetu přístroje z důvodu vyčištění paměti.
Pokud to ale spadne v průběhu nabíhání nemělo by to být dle mého názoru softwarem, ale nějakou chybou hardwaru.
Takze jsem to zkusil u kolegy na presne stejnem PDA, a samozrejme, bez problemu na poprve. Chyba bude tedy nekde u me a ja uz tusim kde. On ma nastaveni GPS na hw port COM8, a ja tam mam jeste virtualni COM5 za ucelem sdileni GPS pro vice aplikaci. Vecer to zkusim i na svem.
schmegea
Mobil Guru
Odesláno:
07. 04. 2008 16:36
Nový POI Loader verze 2.5.2 pro nahrání bodů zájmů a radarů do navigace Garmin
Kód: Vybrat vše
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=927
Garmin NUVI 760;
ringmaster
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
09. 04. 2008 14:57
schmegea píše:Pokud ti to funguje bez spuštěné GPS mělo by to fungovat i sní. Přiložený sw.unl je tam jen aby jsi ho nemusel vytvářet. Do něho musíš vložit tebou vygenerované číslo pro odemčení aplikace. Toto číslo by tam mělo býti samozřejmě jen jedno. Tento soubor dohraješ do složky Garmin. Jestli jsi instaloval garmina na kartu tak na kartu, pokud jsi instaloval do přístroje tak do přístroje. Zkus tedy novou instalaci spustit po resetu přístroje z důvodu vyčištění paměti.
Takze pro informaci vsem, kdo si mysli, ze instaluje spravne ale presto mu to nechodi: provedl jsem flash OS a hlavne doinstaloval .NET 2 SP1 a vse funguje na poprve.