Zdravím,
předem mé zprávy bych chtěl MOC poděkovat všem, kteří se tu snaží a zejména pak baronovi za dokonalou práci. Přečetl jsem si všech 53 stran (což ve finále bylo v podstatě k ničemu

ale to je vedlejší) a moc děkuji za návod. Bez sebemenších problémů jsem navigaci ihned rozchodil. Na první dobrou, na SD kartě HTC HD2.
Nicméně, dneska jsem podnikl cestu z Prahy do Jiren (a zpět), že tedy otestuju navigaci. Long story short, navigace - supr, ale POŘÁD mi vypadávala ta GPS. Pořád. V železe problém není, zkoušel jsem všechny rady, které jsem zde našel. Úpravy/přepisování .exe, fix soubory/adresáře od barona, hrát si v sys.txt s [gps] apod. - bohužel, nic nepomohlo. Zkoušel jsem to pak jen že jsem tu s tím pobíhal venku. Signál - chytne hned, instantně. V pohodě, super, dokonalý. Ale každých cca 10-15 vteřin mi vypadne GPS (hláška: Příjmač GPS byl odpojen) a naběhne až za dalších cca 8 až 10 sekund. Což je fakt šílený.
Chtěl bych tedy moc poprosit někoho o pomoc. Co byste doporučili (a prosím nepiště, že jinou navigaci třeba iGo 8.3, které mi tam bez problémů chodilo doposud :p to beru až jako krajní nouzi)? Měl někdo podobný problém? Nevyřešil mi to ani fix, ani hraní s v tom sys.txt a dokonce ani google či xda moc nevědí... Předem mockrát děkuji za jakoukoli reakci.