Všemožné navi aplikace pro android ;-)
594 příspěvků

iGO Primo 2.0

Všemožné navi aplikace pro android ;-)
Mender
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
SGS II na Android 4.1.1 JB
Odesláno:
05. 09. 2012 19:32
Re: iGO Primo 2.0
Můžu se zeptat zda Thin 1.2 obsahuje tu úpravu, aby zvuk fungoval i pod JB ??
Mobil Čumil Plus
sherdog
Mobil Guru
Zařízení:
HTC ONE M8, HTC ONE V, HTC Wildfire S
Odesláno:
05. 09. 2012 22:00

slay píše:Chlapi jeden dotaz ohledně TMC, i když zatím v ČR nefunkční. Jak dosáhnu toho, aby mi IGo natáhlo informace bez toho, abych byl připojenej k wifi ......
Aby ste službu RDS-TMC mohli využívať potrebujete prijímač RDS-TMC správ, ktorý je často súčasťou alebo v tom horšom prípade dokúpiteľným príslušenstvom každého v súčasnosti predávaného navigačného systému pre automobily. RDS-TMC informácie sa šíria ako tichá súčasť rádiového vysielania na VKV-FM pásme a sú kódované jazykovo nezávislým protokolom ALERT-C (Agreed Layer of European RDS-TMC). Základnými informáciami ktoré obsahujú RDS-TMC správy sú udalosť a jej lokalizácia.

RDS-TMC no to neviem či niekto rozchodí na tomto Prime resp. na nejakom tom smartfóne, tu idú len Online-TMC čo je v podstate prijímanie dát prostredníctvom dátovej siete. Tá spotreba dát nie je až taká veľká a dá sa aj obmedziť mobilom. RDS-TMC prijíma rádiový signál čo je niečo iné a prístroj potrebuje aj zodpovedajúci hardware...Toto mi bežalo na PNA ešte aj na starom IGO8.3 ale len v ČR neviem či už na slovensku fungujú RDS-TMC. A samozrejme treba aj licencie.

Kód: Vybrat vše

http://i-go.sk/gps-prislusenstvo/
Naposledy upravil(a) sherdog dne 06. 09. 2012 08:49, celkem upraveno 1 x.
Mobil Guru
slay
Mobil Profi User
Zařízení:
Samsung Galaxy S9+
Odesláno:
06. 09. 2012 06:35

Crusy píše:Tak profil map funguje..přesně podle návodu..Ponejprv stejné problémy s vymazáváním zápisu do system.ini.
Do sys.txt jsem dopsal

Kód: Vybrat vše

[interface]
save_checksum=0
a z profilu 02 vymazal ten soubor system.ini...cks (nebo tak nějak..) Poté mi to maká. Akurát nevím co bylo to, proč to nešlo :punish:
Jinak klucíí díky moc.... :good
Tento zápis v sys.txt už jsem měl. Ale ať dělám co dělám, zaboha se k tomu nemůžu dopracovat. Nastavil jsem dva profily a v obou mám stejné mapy. Přitom v druhém mám nakopírovanou pouze jednu. :wall:
S9+
Mobil Profi User
sherdog
Mobil Guru
Zařízení:
HTC ONE M8, HTC ONE V, HTC Wildfire S
Odesláno:
06. 09. 2012 08:44

@slay
olesko píše: Pozor SD karta se na různých zařízeních může jmenovat jinak označení SD = sdcard platí sice pro většinu zařízení, ale pokud se v tom Vašem jmenuje jinak, musíte zvolit název pro Vaše zařízení!
Mobil Guru
Mascret1
Mobil Beginner
Odesláno:
06. 09. 2012 09:58

Zdravím všechny, tak na android 4.0.4, jsem zprovoznil navigaci v pohodě a jede teoreticky vše. To samé jsem pak nahrál do navi s androidem 2.3.4 a ta je pro změnu hluchá...vubec nejde zvuk ani klapnutí na tlačítko ani hlasy prostě jak najedu do navigace tak to ohluchne. Přitom na 4.0.4 to jede. Nevíte co by to mohlo být prosím?
Mobil Beginner
tomik123456
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC One X
Odesláno:
06. 09. 2012 11:14

Zdravím, možná hledám blbě, ale nemůžu nikde najít řešení jak defaultně nastavit aby se Primo vždy spouštělo v landscape režimu. Když to otočím přímo v menu a ukončím aplikaci, tak mi stejně nabíhá v režimu portrait. Kontroloval jsem system.ini ve složce Save a po ukončení je tam správně preferovaná orientace=4 (výchozí portrait je 0).
Díky
Telefon HTC Wildfire, rozl. 320x240
Mobil Čumil Plus
Bucci
Mobil Guru
Zařízení:
LGG4
Odesláno:
06. 09. 2012 11:28

v nastavení je možnost přepnutí, a tu by si to taky mělo pamatovat... co je v sys.txt???
Mobil Guru
Crusy
Mobil Guru
Odesláno:
06. 09. 2012 12:34

slay píše:Tento zápis v sys.txt už jsem měl. Ale ať dělám co dělám, zaboha se k tomu nemůžu dopracovat. Nastavil jsem dva profily a v obou mám stejné mapy. Přitom v druhém mám nakopírovanou pouze jednu. :wall:
Počítám, že zápis v system.ini máš...mapy pojmenované ÚPLNĚ STEJNĚ, jako v tom zápise..a ten system.ini.cks jsi smazal..??
Pak fakt nevím.. :( Já se s tím taky pral, ale jde to v pohodě. :dirol:
☆ Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F ☆
Mobil Guru
luboz
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
06. 09. 2012 13:24

Mender píše:Můžu se zeptat zda Thin 1.2 obsahuje tu úpravu, aby zvuk fungoval i pod JB ??
Ano, práve to je jediná zmena ak neratam ešte niečo v sys.txt.
Je možné že v príspevku som zle uviedol ICS, no v readme.txt by to malo byť uvedené.
Akurát sa jedna o druhú verziu patchu, repacknuty thin 1.1 obsahuje prvú verziu patchu.

2 tobias: treba v sys.txt nastaviť správne screen_xy.
Niekoľko príkladov som v sys.txt v igo thin uviedol, no HOX nemám, tak za tie nerucim.
Mobil Guru
catty
Mobil Guru
Zařízení:
LG G3
Odesláno:
06. 09. 2012 14:58

To slay: Převážně je přístup na kartu pod "/mnt/sdcard", tak to je i v zápisu "system.ini". Neznám Samsungy, asi to tam je jinak, podívej se přes nějaký FileManager (TotalCommander...), a tu cestu v souboru zapiš. Úpravy se neprováději v profilu 01, ale až v těch dalších. Pokud má mapa jiná POI,jako že TT ano, přidá se do iGO/content
adresář "poi_tt", správná poi se nahrají a v příslušném "system.ini" se přidá cesta na ně, tak jako na mapy.

To navigování na fotky: Mně to funguje. Mám fotku uloženou stabdardně v "DCIM" pořízenou samozřejmě se zapnutým GPS a tedy údaji o souřadnicích. iGO ji samo našlo:
Moje trasa-Vytvořit trasu (začátek mám)-přes + - Více - Obrázek. Ukáže název,stručný popis, jak to je daleko v km (nad tím symbol kompasu),kliknu na obrázek, na mapě se zobrazí místo, dám Zvolit a je hotovo.
Snímání obrazovky v iGO je podle zápisu v "sys.txt" nastaveno do "iGO/Debug", ale to s navigováním na fotky nesouvisí, může být vypnuto.
Mobil Guru
594 příspěvků