Veškeré programy pro kapesní počítače.
94 příspěvků

Pocket Translator 2005 CZ<->GB D R F SP I

Veškeré programy pro kapesní počítače.
HoracekM
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
14. 02. 2009 12:39
Re: Pocket Translator 2005 CZ<->GB D R F SP I
Tak už se 2 hodiny lopotím s Omnií a nechápu, jak se to někomu mohlo podařit. Nebo jste už přišli na něco novějšího? - Klasický = zde již probraný problém - leze to jen do hlavní paměti. Ale jeden příspěvek tady tvrdil, že mu to prolítlo na "hlavní úložiště". Takže kamarádi - za týden letím do Madridu - mám málo času - poradíte někdo?
Mobil Čumil Plus
Dr.Street
Mobil Beginner
Zařízení:
HTC evo 3D
Odesláno:
26. 02. 2009 19:23

Lemmy píše:jsem slepej, ze nevidim v odebrat programy, jak se tohohle softu z telefonu zbavit????
Mám stejný problém poradi nekdo jak ho smazat?
Nainstaloval jsme to pres activsyn v poho ale kdyz klidknu na ikonu v PPC tak se mi to nenacte a hodi to error newite cim to?
Mobil Beginner
franky52
Mobil Guru
Zařízení:
Samsung Galaxy S2, Samsung Tablet
Odesláno:
27. 02. 2009 19:43

HoracekM píše:Tak už se 2 hodiny lopotím s Omnií a nechápu, jak se to někomu mohlo podařit. Nebo jste už přišli na něco novějšího? - Klasický = zde již probraný problém - leze to jen do hlavní paměti. Ale jeden příspěvek tady tvrdil, že mu to prolítlo na "hlavní úložiště". Takže kamarádi - za týden letím do Madridu - mám málo času - poradíte někdo?
Když se tento program instaluje do Omnie, tak se automaticky načítá do vnitřní paměti, což znamená, že ji zcela zaplní ještě před úplnou instalací. Vznikne dojem, že PC Translator do Omnie nelze nainstalovat, snad jen úpravou v registrech, aby se naučila používat výraz Moje úložiště. Postup, jak toto obejít a bez větších problémů tento překladač používat i na Omnii:

1. Spustím normálně instalaci v PC přes ActiveSync a určím Moje úložiště
2. Začne instalace, ale vše se nalévá do vnitřní paměti. V monetě, když se objeví hláška, že je kritický nedostatek paměti, instalaci přeruším.
3. Programem total commander (TC) otevřu vnitřní paměť a najdu tam složku se zkomoleným názvem. Připomíná to název "moje úložitě", ale nezná to háčky a čárky, tudíž místo toho jsou jiné znaky či pomlčky. Nejlepší pro orientaci je datum a čas instalace. Tuto položku TC smažu a tím uvolním paměť. Hlavním důvodem tohoto kroku byl však zápis v registrech.
4. Stáhnu si z netu (na jiném warforu je k mání, případně ji pro zájemce upnu) složku, která v PDA vznikne po instalaci Translatoru. Já použil tu, kterou jsem měl v Kaisrovi.
5. Složku nakopíruji na paměťovou kartu či do Moje úložiště.
6. Spustím soubor exe z této složky a PPC začne fungovat.
7. TC si vytvořím zástupce z exe souboru a přesunu do windows/nabídka start/programy a mohu si potom dát spouštěcí ikonku na obrazovku.
Připomínám, že bod 1 a 2 je nutný, aby se uskutečnil zápis do registrů. pokud bychom tyto kroky vynechali a jen nakopírovaly instalační složku, Translátor by nešlo spustit.
Mobil Guru
X_Files
Mobil Extra User
Zařízení:
Motorola Droid 4, SlimKat 3 | Motorola Droid Pro, CM7
Odesláno:
01. 03. 2009 13:01

Tak jsem to uploadnul abych franky52 ušetřil práci :wink:

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/62059/Aponia_Software.rar_115.18MB.html
Jsou tam všechny jazyky, jenom rozbalit do složky Program Files.
History: HTC Desire Z (Vision) | Samsung SGH-i600 | HTC TyTN II (Kaiser) | HTC Touch Pro 2 (Rhodium) | HTC P3300 Artemis | HTC Himalaya
Mobil Extra User
mitoxy
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
09. 05. 2009 22:07

Mozem sa opytat ci to pojde na smartphone HTC S740? dik
Mobil Čumil Plus
Tomik@
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC TyTN II Kaiser
Odesláno:
04. 06. 2009 18:51

Tak doufám, že tímdle pomůžu hodně lidem.

Měl jsem problém, jako hodně z vás - program se mi pořád instaloval do paměti telefonu, ačkoliv jsem zaškrtával, že chci slovník nainstalovat na Paměťovou kartu.

Když už jsem nevěděl co s tím, zkusil jsem prdlé, ale kupodivu funkční řešení. Během toho, co se mi program instaloval, jsem složky pěkně přesunoval na paměťovou kartu, když se objevila další, tak zase šup s ní na paměťovku ( všechny soubory/složky jsem dával na paměťovku do stejné složky !) a potom jsem pouze dokončil instalaci a našel na paměťové kartě složku, kam jsem to všechno přesunoval. Asi se budete divit, ale je to plně funkční! :)

Pokud jsem Ti pomohl (doufám, že ano), neváhej a stiskni THANKS. Díky. :)
Mobil Čumil Plus
phone2222
Helper
Odesláno:
04. 06. 2009 22:26

To fakt po tolkych rokoch sa nenajd jedno SN pre Slovakiu?
Obrázek
Helper
vmachalik
Mobil Beginner
Odesláno:
15. 06. 2009 10:06

Poraďte, nejde mi spustit a píše to "No databases to load". (MDA Compact IV)
Mobil Beginner
shd.one
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
23. 06. 2009 11:32

kdyz spustim instalaci tak mii to taky pise no databases to load, co s tim? mam htc touch pro
Mobil Čumil Plus
michalhtc
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
03. 07. 2009 11:24

na HTC touch diamnod2 mi to jede tak na 80 % displeje ..da se pouzivat ale pres celou obrazovku to nepujde ?
HTC Touch Diamond2
WM 6.1 vse UK verze
Mobil Čumil Plus
94 příspěvků