Litevec. Česky se pořád učím.
ALIGATOR RX400
Mobil Beginner
Zařízení:
e-ten 900 wm 6.1 [640x480]
e-ten 900 wm 6.1 [640x480]
28
19. 12. 2008 18:11
Odesláno:
26. 02. 2009 18:19
26. 02. 2009 18:19
Re: Nav N Go iGO 8.3.x
to tom$oft:
Díky, že si v posledním vydání skinu Dimka se vrátil k bílím šipkám. Ale zeptám se, šlo by nějak upravit, aby ta šípka, která určuje odbočení, tak nebyla rovně, ale šikmo doprava. Asi tak jako jsem to vyděl tady na fóru, někdo fotil ty cedule na dálnici. Na jedné z těch fotek tam ta šipka na odbočení tak je.
Díky, že si v posledním vydání skinu Dimka se vrátil k bílím šipkám. Ale zeptám se, šlo by nějak upravit, aby ta šípka, která určuje odbočení, tak nebyla rovně, ale šikmo doprava. Asi tak jako jsem to vyděl tady na fóru, někdo fotil ty cedule na dálnici. Na jedné z těch fotek tam ta šipka na odbočení tak je.
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Touch Cruise (Polaris), Windows Mobile 6 Professional, QVGA
HTC Touch Cruise (Polaris), Windows Mobile 6 Professional, QVGA
135
05. 03. 2008 16:30
Odesláno:
26. 02. 2009 18:44
26. 02. 2009 18:44
Poraďte mi, co se nastavuje v sys.txt v části:
[rawdisplay]
;highres=0 ;zde je možno ovlivnit
;vga=0 ;zde je možno ovlivnit
;autoconfig=1 ;zde je možno ovlivnit
wide=1 ;zde je možno ovlivnit
driver="GDI"
Konkrétně se mi jedná o to, jestli je vhodné zde něco nastavit pro VGA display.
Dík
[rawdisplay]
;highres=0 ;zde je možno ovlivnit
;vga=0 ;zde je možno ovlivnit
;autoconfig=1 ;zde je možno ovlivnit
wide=1 ;zde je možno ovlivnit
driver="GDI"
Konkrétně se mi jedná o to, jestli je vhodné zde něco nastavit pro VGA display.
Dík
HTC Touch Cruise (Polaris, P 3650), Windows Mobile 6 Professional
To HTC Touch Diamond and HTC Touch PRO users:
Co sa tyka lagovania tychto masiniek tak sa uz toho popisalo az az, pravdepodobne je chyba niekde v chipsete, nerobi to kazdy, niektore to robia... na druhej strane nie je zalezitostou tohto fora rozoberat HTC zariadenia, ak mate zaujem na tejto stranke:
v postoch #1 a #623 je popisany postup ako sa toho da zbavit, u vacsiny pouzivatelov to funguje...mozte skusit, mne osobne klesol lag z nejakych 50-70 metrov na cca 0-5 
Co sa tyka lagovania tychto masiniek tak sa uz toho popisalo az az, pravdepodobne je chyba niekde v chipsete, nerobi to kazdy, niektore to robia... na druhej strane nie je zalezitostou tohto fora rozoberat HTC zariadenia, ak mate zaujem na tejto stranke:
Kód: Vybrat vše
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427888&page=63
...je super zozat slavu za objav, ale je ti to prd platne, ked vonias fialky zo zlej strany...
Ahoj lidi, nevíte prosím, jak nastavim vlastní pevnou hodnotu (předvolbu) zoomu k softwarovemu tlačítku v levem spodnim rohu? (4 tlačítka předvolby, která se objeví po kliknutí na mapu s tlačítky pro úpravu zoomu, náklonu atd.)
díky
díky
HTC Touch Diamond II (528 MHz/288 RAM/WVGA 480 x 800)/16GB SDHC CLASS (4)/WM 6.5.x EN
Mobil Profi User
Zařízení:
E-TEN X500,ROM_Panot3.5,WM6.1, 320x240,RAM 64 MB, iGO8.3.2.83157, Gurjon 6.5p, KINGSTON 8GB
E-TEN X500,ROM_Panot3.5,WM6.1, 320x240,RAM 64 MB, iGO8.3.2.83157, Gurjon 6.5p, KINGSTON 8GB
333
18. 12. 2008 10:05
Odesláno:
26. 02. 2009 20:40
26. 02. 2009 20:40
to: paja76
Jestli myslíš ty co já
tak je podrž déle a dál už to jistě zvládneš sám. 
Jestli myslíš ty co já
NEŽ SE ZAČNETE PTÁT, ČTĚTE: > > NOVÉ PRAVIDLO < <
to: sy99
Díky moc, člověk se pořád učí
Díky moc, člověk se pořád učí
HTC Touch Diamond II (528 MHz/288 RAM/WVGA 480 x 800)/16GB SDHC CLASS (4)/WM 6.5.x EN
to: Oski1
Bílá je dobrá
kdo chce červené, použije patch.
Asi se špatně díváš... to jaká má být šipky na tabuli, určuje zase mapový podklad. Tam kde určuje šipku doprava, je tam i doprava. Toto funguje jen při originálních šipkách.
Zde je důkaz

Bílá je dobrá
Asi se špatně díváš... to jaká má být šipky na tabuli, určuje zase mapový podklad. Tam kde určuje šipku doprava, je tam i doprava. Toto funguje jen při originálních šipkách.
Zde je důkaz

Hmm..., konečne niekto normálny, kto nemedituje nad pastelkami, šipkami a podobnými "vysoko" odbornými a "nepostrádateľnými" ....MrCooper píše:Tak s timto nastavenim jsem si dneska hral. Pokud nastavis set_messages=1 znamena to, ze si iGo nastavi GPS protol NMEA k obrazu svemu - konkretne message rate vety GGA na 4 sekundy, GSA na 1 sekundu, GSV na 3 sekundy a RMC na 2 sekundy. ...
Kdyz nastavis set_messages=0, tak ti pri startu iGO zustane zachovane tvoje nastaveni. Jenomze jestli to zpusobuje tu nepresnost, musis si NMEA protokol prenastavit sam. Psal jsem ve svem predchozim prispevku o par stranek vyse, ze to jde napriklad pomoci programu SirfTech. Ja nastavil vety GGA, GSA, GSV i RMC na 1 seknundu a beha to paradne. Je ovsem mozne, ze nastaveni co si dela iGo zohlednuje i prenosovou rychlost portu. NMEA pouziva standardne 4800 a to pro velkem poctu zasilanych zprav kazdou sekndu muze byt problem.
Ja bych doporucil nastavit set_messages na 1, at si iGo nastavi jak mu to chutna. Pokud by se nic nezmenilo, pak nastavit na 0 a v SirfTechu si s Mesage rate pohrat rucne.
A len tak mimochodom, Tome dúfam, že to chápeš a Ty to neberieš osobne.
MrCooper
Akú maáš verziu SirifTech-u, ja keď som kedysi laboroval so statickou navigáciou a hrajkal sa s možnosťami čipu som skončil na ver 1.28. A keď som sa pozrel na link ktorý som si kedisi odložil tak som našiel 2.22. Máš niečo novšie?
Ak by niekto chcel sa v danej oblasti trochu dovzdelať a "vyskúšať" svoch chip tak tu je odkaz:
Kód: Vybrat vše
http://w5.nuinternet.com/s660100031/SirfTech.htmHW reset vo forme vybratia baterky a krátkeho timeoutu po páde napätia na kondíkoch by to mal vyriešiť. Následne bude trvať dlhšie fix na satelity.
Preto moc neodporúčam tým ktorí majú integrovaný chip v nejekom zariadení, tam je to troch zložitejšie s " vybaratím baterky". Hmm...., ale všetko je riešiteľné.
Joying Car Radio GPS Navigation HD system on the basis of Android & ARM Cortex-A53 Octa-core PX5 & iGO Nextgen LUNA
Zenec ZE-NC2011D Car Radio for WV & Skoda on the basis of WCE & iGO PRIMO
Zenec ZE-NC2011D Car Radio for WV & Skoda on the basis of WCE & iGO PRIMO
Mobil Profi User
Zařízení:
Samsung Galaxy S9+
Samsung Galaxy S9+
254
11. 05. 2008 08:22
Odesláno:
27. 02. 2009 09:07
27. 02. 2009 09:07
Nikdo nepomůže??????????
Ještě jednou:
Tak mám asi velkej problém. Včera jsem měl jenom problém s malicherností, ale dnes? Stáhl jsem si zde dnes znvu instalačku IGO8 v.8.3.2.64873, rozbalil, upravil jsem sys.txt (snad dobře-nechal jsem
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
a
[rawdisplay]
driver="GDI"
;driver="GX")
Tak jsem to měl i dříve když to běhalo.
Jinak jsem nechal beze změn. Ještě jsem smazal poučení na začátku sys.txt. Teď sys začíná [folders] app="%SDCARD%/iGO8".
Na PDA ASUS A696 jsem udělal HR, před nakopírováním složek IGO8 a 2577 na kartu jsem jí zformátoval. Instalace proběhne v pořádku. Program se spustí, vyberu češtinu, potom hlas, pokročilé nastavení. Doteď vše běží. Klepnu na Mapa a vyběhne hláška:
Fatal error occurred in main thread.
Address: 0x0038c36c
Exception: 0xc0000005.
Po OK hlášky IGO spadne. Zkusil jsem nakartu nakopírovat Navigon 7 a ten běží bez problému.
Děkuji za případné rady.
Přídávám poznatek:
Nakopíroval jsem na kartu ještě jedno IGO, které se spouštělo bez instalace a dříve také běhalo. To rozjedu, ale při každém spuštění se spustí nastavení češtiny, hlasu a výběru režimu. Uložil jsem trasu a při dalším spuštění zase od začátku..... a trasa tam uložená nebyla. Mám neblahé tušení, že ani HReset PDA nepomůže.
Tak mám asi velkej problém. Včera jsem měl jenom problém s malicherností, ale dnes? Stáhl jsem si zde dnes znvu instalačku IGO8 v.8.3.2.64873, rozbalil, upravil jsem sys.txt (snad dobře-nechal jsem
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
a
[rawdisplay]
driver="GDI"
;driver="GX")
Tak jsem to měl i dříve když to běhalo.
Jinak jsem nechal beze změn. Ještě jsem smazal poučení na začátku sys.txt. Teď sys začíná [folders] app="%SDCARD%/iGO8".
Na PDA ASUS A696 jsem udělal HR, před nakopírováním složek IGO8 a 2577 na kartu jsem jí zformátoval. Instalace proběhne v pořádku. Program se spustí, vyberu češtinu, potom hlas, pokročilé nastavení. Doteď vše běží. Klepnu na Mapa a vyběhne hláška:
Fatal error occurred in main thread.
Address: 0x0038c36c
Exception: 0xc0000005.
Po OK hlášky IGO spadne. Zkusil jsem nakartu nakopírovat Navigon 7 a ten běží bez problému.
Děkuji za případné rady.
Přídávám poznatek:
Nakopíroval jsem na kartu ještě jedno IGO, které se spouštělo bez instalace a dříve také běhalo. To rozjedu, ale při každém spuštění se spustí nastavení češtiny, hlasu a výběru režimu. Uložil jsem trasu a při dalším spuštění zase od začátku..... a trasa tam uložená nebyla. Mám neblahé tušení, že ani HReset PDA nepomůže.
S9+