Dělal jsem to 2x podle návodu ze strany 21 vlákna pro instalaci, pouze místo verze 2.6.1 jsem použil poléčenou verzi 3.5.4, kvůli vytvoření productid. Ve freshi stáhnu safety packed, pak mapy ČR, ale když chci pak spustit navigon select napíše, že aplikace bude ukončena a je vymalováno. Někde dělám asi pořád stejnou chybu, ale nevim kde. Nechám to chvíli uležet a zkusim to zase někdy jindy, protože by mi z toho už asi jeblo
EDIT: Tak mi z toho nejeblo a rozjel jsem to, ale že to byl boj
Dělal jsem to podle návodu z vlákna Navigon - automobilová navigace ze strany 44 od "dabyxxx" - tímto bych mu chtěl poděkovat a taky všem kteří se podíleli na této diskuzi.
Jinak tu poléčenou verzi najdete na 42straně Navigon - automobilová navigace.
Možná co bych ještě doplnil (stalo se mě), až budete stahovat safety packed a mapy přes fresh, tak po jejím stažení a odpojení stačí spustit Navigon Select, ale tam mi to zahlásilo, abych opět stáhnul mapy, tak jsem se koukal na version, kde jsem měl přepsanou verzi na 3.6.1, kterou jsem ponechal - nepřepisoval a opět najel do freshe a přes původní přihlášení opět stáhnul safety packed a mapy a pak když jsem spustil Navigon select, tak si to stáhlo něco z netu a teď už to jede normál jak má offline.
Pokud bude mít někdo problém budu rád nápomocen.