164 příspěvků
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC One, HTC One X, HTC Sensation, HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
04. 06. 2012 10:37
Re: iGO MyWay - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
luboz píše:x46x: tento problem uz niekto pisal. Neviem aky mas skin ale predpokladam, ze ide o chybu skinu. Ak mas najnovsiu verziu, skus starsiu (ak ju este mas). Pripadne skus iny skin. Samozrejme pri zmene skinu minimalne zmazat obsah save adresara (az na user.upoi - ten si niekam odloz)

Měl jsem poslední mariupol, nahodil jsem reborn a už je to v pořádku :) Dík

EDIT: Mohu nějak upravit TTS příkazy na radary co jsou k reborn skinu? Zkoušel jsem přepsat ini (je vidět že je to dělané v nějakém překladači) - do srozumitelné češtiny, ale po spuštění iGO nemám vůbec TTS hlas v možnostech, z toho usuzuji že se to nesmí měnit, ale možná se pletu..

EDIT2: Zejména pro luboz: našel jsem novější TTS od amater ve verzi 6.x.x Nešli by také upravit pro android?
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!
Mobil Extra User
luboz
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
06. 06. 2012 11:26

TTS hlasky samozrejme je mozne a ako si zistil priam vhodne upravit. Priznam sa, ze som to ale neskusal. V kazdom pripade ale sa to musi niekde v skine povolit ako varovania pouzit tts. Zial nemam teraz cas sa na to mrknut...

Novy TTS hlas je pravdepodobne mozne pouzit. Treba vyskusat. Urcite ale bude treba upravit rate... Pripadne posli link, nechce sa mi ho hladat.
Mobil Guru
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
06. 06. 2012 15:13

Ten hlas nefunguje ani s upraveným rate (hrál jsem si s tím docela dlouho), v nastavení mluví, ale jakmile dáš zpět tak se navigace sekne nebo spadne. Je dělaný pro iGO primo, potřebuje dll knihovny které android nebere..

Upravil jsem to hlášení radarů do srozumitelné češtiny (bylo děláno pouze v nějakém překladači). Umí to reborn skin (pokročilá nastavení/hlášení radaru a jako hlas vybrat TTS), ostatní nevím.

Ke stažení zde:

Kód: Vybrat vše

https://dl.dropbox.com/u/63762750/Czech.rar
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Mobil Extra User
Satrej
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Wildfire s
Odesláno:
06. 06. 2012 20:11

Ahoj. Prosím o radu. Mám HTC Wildfire S a Igo My Way. Dá se nějak zařídit aby při navigování , když vypnu tlačítkem display a chci jet podle hlasu tak ať se mi hned nevypne GPS ? Je to problém telefonu nebo aplikace igo my way.
Díky
Mobil Čumil Plus
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
07. 06. 2012 08:14

Musíš povolit aplikaci aby běžela na pozadí, je to v nastavení, pak stiskneš tlačítko domů a navigace poběží na pozadí..
Mobil Extra User
p!nk p!ggy
Mobil Guru
Zařízení:
HTC HD2
Odesláno:
07. 06. 2012 21:06

mohu se zeptat JAK to igo nainstalovat??
vse jsem rozbalil do /sdcard
do /sdcard/iGO/ jsem vlozil skin (original 320*480)

v menu nevidim instalacku (pokud si spravne pamatuju, na svy HD2ce jsem hned videl iGo v menu, pres ktere se spustila instalace)..tohle je telefon pritelky, s androidem v.2 a v menu nic nevidim..pres file manager to take nejde nainstalovat (neni co)..nema nikdo nejaky napad??popripade radu?? diky
Ich habe HTC HD2
Mobil Guru
Danilo
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Wave
Odesláno:
08. 06. 2012 15:41

Ahoj chlapi .Jsem tu nový a především chci poděkovat Lubozovi za konečně funkční IGO na mém androidu (přístroj 800x480 - no name).Já být ženská , tak ti dám chlape pusu . Tři týdny jsem se trápil několik (hodně) hodin denně s jinými vrzemi ale až tato jede i vypadá suprově !!! Klobouk dolů Lubozi .
Mám ale dotaz,jestli nejde tady nahodit pár fotek skinů ať je vidět jak vypadají než se stáhnou a popis instalace. Chtěl jsem dát jiný skin a nějak mi to nešlo . Zatím mám motoGIS . 3D budovy mi jdou zobrazit jen při simulaci nebo jízdě .Jde to nějak udělat jen při procházení mapy? Ale to jsou jen detaily . Super , super , super navigace !!!!
Ještě jednou velké díky Lubozovi i ostatním kteří tady radí .
Mobil Čumil Plus
p!nk p!ggy
Mobil Guru
Zařízení:
HTC HD2
Odesláno:
11. 06. 2012 22:42

no vzdavam to..zkratka to na ten system nainstalovat proste nejde :D
Ich habe HTC HD2
Mobil Guru
luboz
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
11. 06. 2012 22:51

Myslim, že je tam uvedené dostatočné množstvo informácií aj na nainštalovanie.
Okrem základného obsahu sdkarty a skinu treba stiahnuť aj samotný program igo myway thin.
Po rozpakovani je tam časť súborov na sdkartu a samotné apk ktoré nainstalujes pomocou lubovolneho filemanagera v telefóne.

2 danilo: Ďakujem aj ja. Zvazim...
Mobil Guru
p!nk p!ggy
Mobil Guru
Zařízení:
HTC HD2
Odesláno:
11. 06. 2012 23:26

luboz..to prave nefunguje..rikam, nakopceno vsechno na SD (thin, zakladni obsah, skin) a ikona na nainstalovani nikde..takze nevim no..zkousim ted jine navigace a uvidim jestli neco rozjedu
Ich habe HTC HD2
Mobil Guru
164 příspěvků