Tak jelikož jsem se nemohl nikde dopátrat léku na verzi pro PDA Tak jsem sám a osobně rozhodl upravyt dvě verze a to PNA a PDA ( a to beznutnosti CR..CKU !!) do jedné pak ještě po nemalích utrapách se mi konečně podařilo NAVIGON 7 na mém PDA MIO 350p rozjet a to plně funkční . má to jen dva nedostatky a to že to běží pouze v modu LANDSCAPE -320x240 na víšku to bohužel nejede a druhý nedosttatek ,ale ne až tak moc zásadní je že při vypnutí NAVIGONU 7 se vypne též přístroj ale po opětovném zapnutí opět naskočí NAVIGON 7 chová se to totiž jako PNA . Po restartu je vše OK . NAVIGON 7 jsem už otestoval a mužu říct že je opravdu super obsahuje též budovy a jiné kravinky které pomáhají při řízení myslím že je to v dnešní době jediný program který se muže měřit s iGO8.
Tak pozor tahle verze co přidávám na toto forum je nastavena na
MIO 350/550!! na jiných přístrojích se bude muset přenastavit porty pro GPS !! pak myslím že bude fungovat na 100% na přístrojích ze zabudovaným GPS modulem . Na zařízeních které používají BT GPS modul nevím muselo by se to vyzkoušet .
Jedná se o mou vlastní upravu bez nutnosti instalace!! Obsahuje pouze českou a slovenskou mapu ostatní si stáhněte s odkazu víše . Stačí jen nakopírovat na SD kartu a spustit
Autorunce.exe a je to . ENJOY
Download: cca 180mb
Kód: Vybrat vše
http://czshare.com/files/426800/J7_I/
momentálně pracuji na možnosti spouštět NAVIGON 7 s TODAY čili instalovaná verze !!bez nutnosti jakéhokoli léku !! jsem s 98% hotov
Tak a je to tady stáhněte si složku 2577 (tzn. samoinstalační ) A NAKOPÍRUJTE JI NA VAŠI SD KARTU pak jen stačí přejmenovat !!
NAVIGON.exe na
MobileNavigator.exe v hlavní složce NAVIGON !! . pak jen stačí vložit vaši kartu do přístroje a vyčkat na potvrzení instalace ( instalaci provedte na vaši kartu!!) a je to . NEZAPOMENTE MÍT PŘÍSTROJ PŘEPNUT NA OBRAZ
320X240 !! JINAK BUDE PŘI STARTU POUZE ČERNÁ OBRAZOVKA
POKUD NĚKDO NAINSTALUJE TENTO SOFT A NEBUDE MU ŠLAPAT GPS TAK PÍSNĚTE JÁ VÁM PORADÍM JAK A KDE NASTAVIT ODPOVÍDAJÍCI PORTY
tady je komplet instalovaná verze 2577/navigon :
Kód: Vybrat vše
http://czshare.com/files/426915/GXcR/