Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
192 příspěvků

NAVIGON Mobile navigator 7

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Tomík
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S8
Odesláno:
25. 10. 2008 23:40
NAVIGON Mobile navigator 7
ahoj je tu Navigon7 ale na htc kaiser nemůžu rozchodit MN 6.2 ani 6.5, čekal jsem na 7 ale taky mi nejde,instalace OK ale potom se nespustí pomooooooooc

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/153703972/MN_7_PDA.ZIP

//linky mimo forum do CODE..... Sk0p!X

//a navic tohle je spatna sekce.... :wink: Skopix
jsem tu abych se něco naučil a vy?
Mobil Beginner
murder
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
26. 10. 2008 08:30

Re: NAVIGON Mobile navigator 7

Tak bohužel ještě není medicínka a program chodí jen s Q3 mapou

http://rapidshare.com/users/JB9P9K
tady je program a mapy evropy. Co to bude dělat ještě nevím na německém fóru píší, že musí odklikávat seriové číslo, právě tahám pak sem hodím report.
Tady je ještě jedna:

http://rapidshare.com/users/6IQ6KL/
Sorry nějak jsem nepřemýšlel a jelikož v prvním byli linky taky přímo tak jsem je tak hodil taky. :(

Tak mapy jsem natáhl, ale bohužel nejde spustit začne startovat a pak spadne, musíme počkat na léčivo, podle obrázků, navigace za kterou budu ochoten i zaplatit, ale nejdřív chci testovat.

//linky mimo forum do CODE..... Sk0p!X
Mobil Čumil Plus
mildis
Mobil Profi User
Zařízení:
MIO 350p (WM6.1 Classique !!) 8gb Kingston /Lenovo A806 4.4.2/Navigon 8310 +16Gb Kingston
Odesláno:
14. 11. 2008 09:43

Obrázek
Tak jelikož jsem se nemohl nikde dopátrat léku na verzi pro PDA Tak jsem sám a osobně rozhodl upravyt dvě verze a to PNA a PDA ( a to beznutnosti CR..CKU !!) do jedné pak ještě po nemalích utrapách se mi konečně podařilo NAVIGON 7 na mém PDA MIO 350p rozjet a to plně funkční . má to jen dva nedostatky a to že to běží pouze v modu LANDSCAPE -320x240 na víšku to bohužel nejede a druhý nedosttatek ,ale ne až tak moc zásadní je že při vypnutí NAVIGONU 7 se vypne též přístroj ale po opětovném zapnutí opět naskočí NAVIGON 7 chová se to totiž jako PNA . Po restartu je vše OK . NAVIGON 7 jsem už otestoval a mužu říct že je opravdu super obsahuje též budovy a jiné kravinky které pomáhají při řízení myslím že je to v dnešní době jediný program který se muže měřit s iGO8.

Tak pozor tahle verze co přidávám na toto forum je nastavena na MIO 350/550!! na jiných přístrojích se bude muset přenastavit porty pro GPS !! pak myslím že bude fungovat na 100% na přístrojích ze zabudovaným GPS modulem . Na zařízeních které používají BT GPS modul nevím muselo by se to vyzkoušet .

Jedná se o mou vlastní upravu bez nutnosti instalace!! Obsahuje pouze českou a slovenskou mapu ostatní si stáhněte s odkazu víše . Stačí jen nakopírovat na SD kartu a spustit Autorunce.exe a je to . ENJOY :wink:

Download: cca 180mb

http://czshare.com/files/426800/J7_I/

momentálně pracuji na možnosti spouštět NAVIGON 7 s TODAY čili instalovaná verze !!bez nutnosti jakéhokoli léku !! jsem s 98% hotov :wink:

Tak a je to tady stáhněte si složku 2577 (tzn. samoinstalační ) A NAKOPÍRUJTE JI NA VAŠI SD KARTU pak jen stačí přejmenovat !! NAVIGON.exe na MobileNavigator.exe v hlavní složce NAVIGON !! . pak jen stačí vložit vaši kartu do přístroje a vyčkat na potvrzení instalace ( instalaci provedte na vaši kartu!!) a je to . NEZAPOMENTE MÍT PŘÍSTROJ PŘEPNUT NA OBRAZ 320X240 !! JINAK BUDE PŘI STARTU POUZE ČERNÁ OBRAZOVKA

POKUD NĚKDO NAINSTALUJE TENTO SOFT A NEBUDE MU ŠLAPAT GPS TAK PÍSNĚTE JÁ VÁM PORADÍM JAK A KDE NASTAVIT ODPOVÍDAJÍCI PORTY :wink: :wink:

tady je komplet instalovaná verze 2577/navigon :

http://czshare.com/files/426915/GXcR/
KDE BLB TAM NEBEZPEČNO - Jan Werich
Mobil Profi User
gering
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
14. 11. 2008 23:59

to mildis:
Instalace, nastavení, vše proběhlo O.K., díky za skvělou práci! Nemůže mi ale naskočit GPS, používám HTC Artemis 3300, můžeš mi poradit s nastavením? Díky!

//posledni prispevek se necituje..... Sk0p!X
Mobil Čumil Plus
Tomík
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S8
Odesláno:
15. 11. 2008 09:12

jsi dobrej ale taky mi nejde gps -htc kaiser-anešlo to vypnout
Mobil Beginner
mildis
Mobil Profi User
Zařízení:
MIO 350p (WM6.1 Classique !!) 8gb Kingston /Lenovo A806 4.4.2/Navigon 8310 +16Gb Kingston
Odesláno:
15. 11. 2008 09:52

Takže uprava je velice jednoduchá zde je návod

MIO 350 má standardně port 2 a baud rate 4800
proto si musíte zjistit jake porty používá váš přístroj !!!

Tak musíte si vyhledat složku s názvem settings!!
a jsou tam 3 soubory které je nutné přenastavit na potřebné parametry !!
jsou to: Usersettings.old , Usersettings.default a pote ještě ve složce Core která je též ve složce settings a to položka Coreconfig.ini

OTEVŘÍT V ZÁPISNÍKU/POZNÁMKOVÝ BLOK !!!

vypadá to nějak takhle :
Type>1</Type>
<GPSPort>2</GPSPort>
<TMCPort />
<Baudrate>4800</Baudrate>
<DRVPrefix></DRVPrefix>
<BluetoothDevice>

pokud vše proběhne jak má musí se oběvit nuly (0) v - možnosti/ Stav gps/ u položek:

satelity 0
HDOP 0.0

pak stačí jít někam na volné prostranství a čekat na platný signál podle mé zkušenosti vše začne šlapat až když přístroj nalezne alespon 3 družice na 100% signál

Pokud jde o to vypnutí programu v tom je problém protože se to chová jako PNA proto zbývá jediná možnost bud restartovat přístroj nebo prostě na tvrdo vypnout u mého MIO 350p to jde má dole vypínač . budu moc rád pokud to pošlape i na ostatních přístrojích moje práce tak nevýjde na zmar

pokud vám to někomu pujde stejně jako mě tak navrhuji přepsta uvodní název tohoto tématu na navigon 7 working :D
Mobil Profi User
Tomík
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S8
Odesláno:
15. 11. 2008 20:51

po 2 hodinách snažení na htc kaiser podle návodu gps nenajde a zavírání pouze softreset tlačítkem sice spadne ale znova se nespustíbudu dál zkoušet a všechny nápady jsou vítány
Mobil Beginner
mildis
Mobil Profi User
Zařízení:
Odesláno:
15. 11. 2008 21:10

Nevím jestli to bude fungovat ale zkus ještě přepsat CoreConfig.ini ve složce map je to soubor který nevým proč v téhle složce je ale tam odkud jsem stáhnul tuhle složku bylo napsáno že vžádném případě neodstranovat ze složky . Ještě mě napadá jedna věc zkus změnit číslo 1 za 2 když jsem měl nastaveno z výroby 2 tak se to u mě vubec nespojilo s GPS , ale je možné že u tebe ano za zkoušku nic nedáš

Je to ta položka type

Type>1</Type>
<GPSPort>2</GPSPort>
<TMCPort />
<Baudrate>4800</Baudrate>
<DRVPrefix></DRVPrefix>
<BluetoothDevice>
Mobil Profi User
Tomík
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S8
Odesláno:
17. 11. 2008 09:11

bohužel nefunguje a přišel jsem na to že při zapnuté navigaci (i bez gps) nefunguje telefon protože navigon zablokuje funkci všech kláves takže mi nezbejvá než čekat na verzi pro pda
Mobil Beginner
mildis
Mobil Profi User
Zařízení:
Odesláno:
17. 11. 2008 09:17

škoda :?
Mobil Profi User
192 příspěvků