Dočítal som sa o tom že Asus má problém po tej stránke mob.telefónu že tam kde je slabší signál a s normálnym mobilom v kľude voláte má Asus problém a hovor strašne seká tak neviem kde je pravda, dalej tá dlho omielaná RAM telefónu síce je 64-ka ale dočítal som sa že aj so zbitkovou časťou pamäte (tá časť ktorú nepoužíva na svoj samostatný chod) je to úplne v pohode, ved kto dnes má pospúšťaných tolko aplykácií aby to samotné PDA brzdilo a povedzme že 64 nieje až tak málo,čiže to by ma dosť zaujímalo ako to teda fakt je.
Našiel som tiež niečo v tom zmysle že síce majú niektoré PDA vyššiu pamäť RAM ale to nie je zárukou rýchlejšieho chodu napríklad na niektorích PDA je systém pomalší ako u spomínaného Asusu a pritom majú rovnaké paramtre procesor a pod...(okrem spomínanej RAM).Tiež by ma zaujímalo ako to je s tým režimom QVGA a VGA že aký to má vliv na chod PDA.Potom tie plasty s ktorých je vyrobený, že sa po čase unavia a popraskajú. Osobne preferujem PDA s hw. klávesnicou a táto varianta Asusu by mi asi najviac vyhovovala (GPS,WIFI a pod.).
Prosím píšte všetky postrehy plusy aj mínusi (skrádka všetko).Za každú odpoved vopred dakujem