Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Servis HTC (Brno)

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
snoooop
Mobil Beginner
Odesláno:
02. 01. 2009 09:13
Servis HTC (Brno)
Zdravím, dostal se mi do ruky utopený kaiser. Rozebrání a vyčištění cest lihem nepomohlo. Při zapnutí naskočí úvodní obrazovka romky a pak se asi za 5s vypne. HR jde provést, romka se obnoví, avšak výsledek je stejný. Po zapnutí se asi na 5s vypne.(baterie je plně nabitá)

Na zkušenější uživatele mám dvě otázky:

1.) Kde může být chyba? Existuje způsob jak to opravit?

2.) Dokážou to opravit v normálním servisu pro mobily, nebo je to jen ztráta času a peněz? Neexistuje nějaký specializovaný servis přímo pro HTC (nebo alespon pro komunikátory) ?

Za všechny názory děkuji. :)
Mobil Beginner
tomiskavac
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy S3 + 32GB karta
Odesláno:
02. 01. 2009 09:44

Re: Servis HTC (Brno)

Citace z

Kód: Vybrat vše

http://htcmobile.cz/novy-servis-htc-vsp-data/
Potřebujete-li své HTC poslat do opravy, ať už v záruce či po ní, počínaje dnem 28. května 2008 již budete moci využít služeb nové firmy, poskytující autorizovaný servis HTC. Jedná se o firmu VSP Data, a. s. a sídlí v Táboře. Štafetu přebírá po firmě GSMobile, jež si nezískala u svých zákazníků dle reakcí příliš velkou oblibu.

Pro hladký průběh vyřízení reklamace HTC byste k samotnému mobilu měli přibalit také tyto informace:

informace o přístroji (číslo modelu, sériové číslo, IMEI, popis závady)
informace o odesilateli (jméno prodejce, adresa prodejce, kontaktní údaje)
informace o zákazníkovi (vaše jméno a kontaktní údaje)
a vše to odeslat na adresu VSP Data:
VSP Data a.s. – GSM Service
Berlínská ul. – rampa OD Albert
390 05 Tábor
Mobil Beginner
Skull
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 11. 2010 13:10

Re: Servis HTC (Brno)

Ahoj všem zdravím z Brna.
Po zkušenosti s monopolním servisem jsem se rozhodl začít dělat základní opravy telefonů HTC sám. Mám za sebou už několik oprav a vždy ke spokojenosti majitele telefonu. Svůj Touch Diamond 2 jsem si opravil dvakrát, výměna předního krytu a prasklý touch screen. Oproti cenám VSP Data byla cena opravy pětinová. A ještě se zárukou na práci a náhradní díl. Výměna krytu u VSP Data za 2000,- + DPH je trošku moc.
Takovýchto oprav za pár korun je jistě přehršle a škoda kvůli přestřelené ceně za opravu kupovat nový přístroj.
Pokud tedy potřebujete pozáruční servis, kontaktujte mě, rád Vám pomůžu.
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1