Veškeré programy pro kapesní počítače.
1 příspěvek •Stránka 1 z 1

WVGAFIX3 (hl. pro ty co mají větší rozlišení)

Veškeré programy pro kapesní počítače.
Majky
exMód
Zařízení:
iPhone 4 + iPad
Odesláno:
17. 01. 2009 12:50
WVGAFIX3 (hl. pro ty co mají větší rozlišení)

Obrázek

Máte zařízení s ?irokoúhlým WVGA (800x480) nebo WQVGA (400x240) displejem a ?tve vás, ?e vám nefungují některé aplikace pro men?í rozli?ení, jako VGA (640x480) nebo QVGA (320x240)? Přitom by stačilo rozli?ení va?eho displeje prostě zmen?it. To nejde, ale díky této aplikaci ho není problém oříznout, aby se choval například jako posledně jmenovaná rozli?ení.

Z balíku nainstalujte nejprve ?SdkCerts.cab?, poté ?WVGAFIX3.CAB?. Proveďte soft reset a v Programech se objeví nový zástupce ?WVGAFIX3?. Stačí ho spustit, vybrat po?adované rozli?ení a stisknout tlačítko ?Set?. Pokud máte WVGA rozli?ení, mů?ete vybírat z VGA (480x640) a SQVGA (480x480), pokud máte WQVGA, mů?ete vybírat z QVGA (240x320) a SQQVGA (240x240). Displej se okam?itě ořízne (přikreslením černého bloku vespod).

U některých zařízení není mo?né otáčet displej bez načteného originálního rozli?ení, proto?e mů?e dojít k rozhození kalibrace dotykové vrstvy. U jiných zařízení mů?ete otočit displej pouze napravo, popřípadě nalevo (to je potřeba vyzkou?et). Aplikaci jsem testoval na HTC Touch HD a nic ze jmenovaného se nevyskytlo ? displej fungoval správně při kterékoli orientaci.

V balíku najdete navíc samostatné zástupce s označením ?SQVGA?, ?VGA? a ?WVGA?, které mů?ete po instalaci aplikace pou?ít například pro namapování na konkrétní tlačítko pro rychlé přepnutí bez spou?tění aplikace.

Kód: Vybrat vše

http://stahovat.okamzite.eu/downloads.php?cat_id=9&download_id=364
Zdroj: stahovat.okamzite.eu
ObrázekObrázekObrázekObrázek

30.3.2011
- Omlouvám se celému 4ALL Teamu, ale poslední dobou mi všechen čas, který bych chtěl / měl věnovat foru, požírá škola.

EDIT: Můj názor na (ne)placení za aplikace se změnil, forum pro mě tedy ztratilo význam - avšak děkuji Vám všem, za ty krásné chvíle tu :)
exMód
1 příspěvek •Stránka 1 z 1