Jak jste si mohli všimnout, nahoře na foru se zobrazil odkaz na Counter-Strike: Source Clan INVADERS.cz, předem podotýkám, že s nimi nemám nic společného až na to, že sem si u nich sem tam zahraju na jednom ze serverů.
A jelikož si myslím, že Invaders clan je na větší úrovní než většina clanů v ČR tak jsem si je dovolil podpořit reklamou zde na foru. Mi u nich máme taky reklamu, jak na webu tak i ve hře, a teď příjde to nejdůležitější:
Většina hráčů jsou chudý studenti a začínají vlatně od nuly jako začínalo toto forum, a tak jsem si řekl, že když už platím 4ALL Mobile celý server ze svého a neotravuju lidi zbytečným sponzoringem, na který mi stejně nikdo nepřispěje, že bychom mohli podpořit dobrou věc, a pomoci jím se sponzorováním jejich serverů, šlo by hlavně o zvětšení počtu lidí na jednotlivých serverech a zkvalitněním služeb.
Nikoho do této "akce" nenutím, vše je na rozmyšlení jendotlivců
Ale když vezmete v potaz, že:
- můžete si zde stáhnout většinu věcí pro svůj mobil
- jsou zde lidi co se o chod starají a dělají forum přehledné
- to že po Vás nikdo nechce ani korunu
- registrovat se sem nemusíte když nechcete
tak by jste každý z Vás mohl aspoň 50,- Kč přispět a pomoci nám udržet a zkvalitnit jeden z mnoha českých clanů, který má i své servery, na které si můžete přijít zahrát i bez originální hry.
Kdo bude chtít pomoct a přispěje nechť napíše sem, nebo:
- PM - http://4allmobile.eu/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
- ICQ - 247570506
- e-mail - r4ms3s.softworks [at] gmail.com
Každá koruna se počítá a každé přispění se cení.
jako bonus každý kdo přispěje minimálně 100,- Kč dostane speciální rank Clan Sponzor, který už připravuji.
jakákoliv jiná pomoc se cení, klidně napište.
Díky.
Váš 4ALL Mobile Team
R4ms3S