Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Cheasovo galerka... TAK DO MĚ!!!

Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
cheas
Mobil Guru
Zařízení:
Se-W910i (240x320)+4gb SanDisk+Tuned+HPm-82+CCR60
Odesláno:
26. 04. 2009 20:50
Cheasovo galerka... TAK DO MĚ!!!
Zdravím, docela mě chytla grafika, a to jako že hodně :) a tudíž jsem něco jako amatérskej grafik... a "naplno" se tomu věnuju asi půl roku...před tím maximálně sem, tam nějaká úprava v malování/zoner photo studio....ale to je jedno... od malička mě lákal foťák...a když jsem ho dostal k 12 narozeninám tak to byl digitál, a dostal jsem k tomu program na úpravu fotek (zoner photo studio)...pak mě ale spíš chytlo to upravování, a začal jsem "kreslit" různé obrázky... to mi ale už přestal stačit zoner, a před rokem jsem začal zkoušet různe jiné programy (gimp, photofiltre) a to mi nevyhovovalo, a konečně jsem se dostal k photoshopu po kterém jsem toužil (za 300,- CS2, k jednomu Fotografickému časopisu,...ale to byla verze zkušební na 3 měsíce.... :( tak jsem to crackl :) .... a začal jsem zkoušet co to umí (hlavně na virtual-tuning) za pár měsíců už jsem znal základy... ale dělal jsem jen chvilkama, a právě před půl rokem jsem tedy začal opravdu naplno... :)

Virtual-Tuning:

Kód: Vybrat vše

http://virtual-tuning.wu.cz/?cat=1
-Moje je všechno kde je před názvem auta (před dvojtečkou) napsáno Cheas!!!

Signatury:
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek

Ostatní práce:
Wallpaper rodičům (do pracovního PC) do trafiky ("Trafika u čarodějnice")
Obrázek

Schéma:

http://virtual-tuning.wu.cz/?cat=9
A tady jsem se potřeboval naučit "neony"
Obrázek

Můj novej avatar:
Obrázek

Prací mám o dost více...ale jsou tam fotky někoho kdo nechce být prezentován, a nebo jsem je vymazal (to dělám dost často, že mažu to co se mi přestalo líbit...)
Naposledy upravil(a) cheas dne 26. 04. 2009 21:40, celkem upraveno 1 x.
Mobil Guru
Saragon
Mobil Beginner
Zařízení:
Hp iPAQ 214 WM6 VGA
Odesláno:
26. 04. 2009 21:28

Re: Cheasovo galerka... TAK DO MĚ!!!

Jestli se chces prezentovat, muzu ti doporucit treba forum tutorials.cz, je to asi nejvetsi ceska graficky zamerena komunita, najde se tam spousta lidi, ktera ti to rada okomentuje (nechci delat reklamu, jen si myslim, ze by to pro tebe mohl byt prinos - tomuhle foru v zadnem smeru nekonkuruje).
Zaprve, ukladej obrazky radeji kamkoli, jen ne na imageshack, strasne spatne se k nim dostava a je to pomale (zkus treba tinypic.com).
Virtual tuningu moc nerozumim, ale nektere prace jsou opravdu povedene.
Zato signatury, tem jsem venoval velkou spoustu casu a neco o nich vim.
Mel bys zkusit o neco vetsi format, takhle si s tim nemuzes moc pohrat.
Vetsinou jsou to takove typicke zacatecnicke prace - brushe, pozadi, nejake pismo...
Zapracuj zaprve na blendingu, zapracovani objektu do pozadi, aby nebyl jakoby nalepeny na povrchu (tady mluvim hlavne o tom poslednim HL), zadruhe na pokrocilejsich efektech, experimentuj s dalsimi nastroji a filtry (napriklad smudge).
I tady by ti mohly pomoci tutorials. Sigy jsou dobry odrazovy mustek pro dalsi tvorbu.
Je to hlavne o cviku a vydrzi, videl jsem vypracovat uz spoustu novacku, kteri na sobe pracovali. Snad jsem ti trochu pomohl.
Mobil Beginner
cheas
Mobil Guru
Zařízení:
Odesláno:
26. 04. 2009 21:35

Ani nevim ze tutorials ma forum,a ze tam chodim casto...zitra to tam hodim, diky za rady,a sry za diktriku pisu z mobilu
Mobil Guru
tomaskalecky
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N72 (176x208) S60 2nd
Odesláno:
01. 12. 2009 15:55

dobry,dobrej film:300:Bitva u Hvězdy smrti :lol: :lol:
Mobil Čumil Plus
cheas
Mobil Guru
Zařízení:
Odesláno:
02. 12. 2009 19:52

:) to bych tam mohl napsat...ale tato galerka je dost stará...malinko jsem se (snad) zlepšil ;)

http://cheas-design.ic.cz
Mobil Guru
5 příspěvků •Stránka 1 z 1