Zdravím,
Trocha historie:
Snad někteří zvás začínaly kdysi jako já.. V té době, největší hit Nokia 3410.. měl ji každý.. myšlenka lišit se nejen kryten mě zavedla trochu hlouběji, do utrob toho stoje.. a ejhle máme modré podsvícení kláves a bílé podsvícení displeje...Nikdo to nemá, málo kdo to viděl.. a kdo to viděl chtěl to mít taky
Některým se to nelíbí, někteří to milují.. já jsem ve druhé skupině
A dnes:
Super PPC má v dnešní době mnoho lidí.. ovšev většina má stejný vzhled.. tak proč si podomácku nevyrobit svuj vlastní, originální a konečně se odlišit!
Mnozí z nás mají také starší přístroj.. lehce "dodrbaný" a kryty se těžko shánějí.. a kdo má svého miláčka rád ale bolí ho ty škrábance, pomuže si sám.
Našel sem na netu pár fotek podomácku upravených PPC. Ty máme níže. (budu průběžně aktualizovávat)
Osobně právě pracuju na přeměně HTC BlueAngel. Z fádní stříbrné hodlám udělat bílí základ zřejmě s černým abstraktním motivem vyrobený pomocí technologie airbrush. (kdo ví kolikrát se ješte rozmyslím jak to bude vypadat). Do parády si vezmu také baterku, klávesnici a doufám, že mě napadne nějaká vychytávky, jakmile to budu mít rozebrané.
Pak je ješte nařadě Qtek 9100...
Výsledek a možná i postup zde uvedu
Co vy na tzv Tuning svích postarších miláčku? Pokud máte stejný koníček jako já, napište, pochlubte se a nezapomeňte na foto:)
I fotky z internetu na toto téma jsou výtány.
Zde je něco málo z pokusu o změnu BlueAngela kterou jsem našel na netu.