telefony NOKIA bez Operačního systému
8 příspěvků •Stránka 1 z 1

Theme making

telefony NOKIA bez Operačního systému
bl4ckw1ng
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire X & HTC one
Odesláno:
20. 05. 2009 20:09
Theme making
Nazdarec ľudia!
Čujte, mám taký problém. Neviem zohnať nijaký iný theme creator, okrem tých oficiálnych, ktoré vydala napr. nokia, alebo SE pre svoje mobily.. Mám nainštalovaný nokia s40 theme studio, spravil som v ňom pár tém, ale mám pocit, akoby ma dosť obmedzoval tento prog.
Preto sa pýtam, či náhodou neviete o nejakom inom programe, ktorý by dokázal robiť témy, podľa možnosti *.nth... Alebo ak nie, tak aspoň tutorialy na vytváranie trochu "lepších" tém by tiež bodli...
Diki moc...
V buducnosti sa nebudu pouzivat poistky, prepatove ochrany a hlavne vedenia sa budu viest zasadne cez priestory plne ludi. Teda aspon tak to vyzera podla scifi serialov, kde vybuchuju ovladacie panely zakazdym, ked lod nieco trafi.
Mobil Čumil Plus
vorech97
Mobil Guru
Zařízení:
Nokia E51, E66
Odesláno:
21. 05. 2009 18:58

Re: Theme making

v tom oficialnim od nokie se da rozkopat skoro cely nastaveni mobilu, to neni omezujici, musis s tim jenom umet...
Líbilo? Poděkuj! thx

Ať žijí! lucifer7595 za nejlepší programy v mém mobilu, Rusnak-COBRA, bez kterého bych asi v symbianu pořád plaval, BM.the.Guru za to, že je s datalinem prostě nejlepší javák, dataline za super javové uploady, stejně jako BlackMail... Kdybych mohl mí víc URL, pokračoval bych. Určitě musim poděkovat šuldovi (URL už se mi sem nevejde) za věc, kterou vám nesmím říct, páč byste ji chtěli taky... :wink:
Mobil Guru
bl4ckw1ng
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire X & HTC one
Odesláno:
21. 05. 2009 22:20

No, neviem, o čom hovoríš ty, ale ja hovorím o s40 theme studio, konkrétna verzia 2.2.
Ak náhodou hovoríme o rovnakom programe, tak musím povedať, že to, čo sa s tým programom dá robiť JE značne obmedzené. Dokáže to akurát tak meniť obrázkové a zvukové súbory v témach, to je asi tak maximálne všetko. K iným funkciám (ak ich program vôbec má) programu som sa nejak nedostal, a nechcem sa chváliť, ale v trápnom klikačskom windowsáckom programe o veľkosti 25MB sa už nejak orientovať viem...

Ale oki, beriem tvoj príspevok a ako som napísal, zháňam aj tutorialy, takže ak máš nejaký user guide (nie oficiálne user guide-y, tie mám preštudované), alebo máš nejakú stránku na tutorialy / finty, tak mi ju sem kľudne môžeš dať...
V buducnosti sa nebudu pouzivat poistky, prepatove ochrany a hlavne vedenia sa budu viest zasadne cez priestory plne ludi. Teda aspon tak to vyzera podla scifi serialov, kde vybuchuju ovladacie panely zakazdym, ked lod nieco trafi.
Mobil Čumil Plus
vorech97
Mobil Guru
Zařízení:
Nokia E51, E66
Odesláno:
25. 05. 2009 18:48

a co chces v editoru menit jinyho nez obrazky a zvuky? Taky tam muzes delat ruzny listy, nacitaci cary...
Líbilo? Poděkuj! thx

Ať žijí! lucifer7595 za nejlepší programy v mém mobilu, Rusnak-COBRA, bez kterého bych asi v symbianu pořád plaval, BM.the.Guru za to, že je s datalinem prostě nejlepší javák, dataline za super javové uploady, stejně jako BlackMail... Kdybych mohl mí víc URL, pokračoval bych. Určitě musim poděkovat šuldovi (URL už se mi sem nevejde) za věc, kterou vám nesmím říct, páč byste ji chtěli taky... :wink:
Mobil Guru
bl4ckw1ng
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire X & HTC one
Odesláno:
25. 05. 2009 20:10

No veď hej preboha, ale stale je to tam len ako obrázok, lišta nie je nič iné ako obrázok... Načítacia čiara nie je nič iné ako animácia = obrázok.

Ale OK, kašlite nato, dočítal som sa, že celá téma nie je nič iné, ako len jeden *.xml súbor + pár ostatných súborov, ktoré chcem mať v téme. To len tak pre info ľudí, ktorí by tiež nechceli ostať pri s40 theme studiu...
Mobil Čumil Plus
vorech97
Mobil Guru
Zařízení:
Nokia E51, E66
Odesláno:
29. 05. 2009 18:28

jasne ale na nokie serie s40 nic jinyho neexistuje... S tebou to bude tezky...
Líbilo? Poděkuj! thx

Mobil Guru
bl4ckw1ng
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire X & HTC one
Odesláno:
02. 06. 2009 21:10

No, jednak na s40 niečo ďalšie je, keď som to rpáve stiahol a odtestoval.
Volá sa to mTC...

No a jednak, mne konkrétne ide o vytvárane tém tohto druhu:
Obrázek
Chápete čo chcem, aby mi napr. čas bežal v strede obrazovky, nie niekde nakraji... Ak som sa správne dočítal, tak takéto niečo je vo flashi, ale ja netuším, čo mám v tom flashi nastaviť. Ak by niekto vedel, tak pls...
Mobil Čumil Plus
vorech97
Mobil Guru
Zařízení:
Nokia E51, E66
Odesláno:
12. 06. 2009 16:38

a proc jsi tohle nerekl na zacatku?
Líbilo? Poděkuj! thx

Mobil Guru
8 příspěvků •Stránka 1 z 1