Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
1 příspěvek •Stránka 1 z 1

Smart Valley HappyWakeUp v1.20 S60v3 S60v5_Unsigned

Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
14. 06. 2009 21:21
Smart Valley HappyWakeUp v1.20 S60v3 S60v5_Unsigned
All mornings are not created equal! HappyWakeUp is a smart alarm clock for your mobile phone.
HappyWakeUp ArousalClock wakes you up feeling refreshed every morning at ideal time!

HappyWakeUp works as a smart alarm clock. HappyWakeUp is based on medical research of the human sleep and its structure. It smartly monitors your sleep using the microphone of the mobile phone. It gives you an alarm signal in the morning - but only if you are awake or almost awake just before the final wakeup time. At this kind of moment your body and brain is ready to wake up naturally and without any extra stress.

Version 1.20 :

* New phone models supported (Symbian 60 3rd and 5th edition)
* Adjustable length of the monitoring window
* Improved continuous functionality

Download:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/1943260/smart.valley.happywakeup.v1.20.s60v3.s60v5.symbianos9.x.unsigned.cracked-illusion.sis
Homepage:

Kód: Vybrat vše

http://www.happywakeup.com/en/index.htm
Taká somárinka :)

V podstaťe se jedná o program který Vás dokáže vzbudit v okamžiku kdy během Vašeho spánku zaregistruje nějaký zvuk.

Příklad: V interním Nokiáckým budíku si nastavím budíka na 7.00 hod, pak spustím aplikaci Happy WakeUp a nastavím si jak dlouho před tou sedmou hodinou má začít snímat nějaký zvuky. No a jakmile zaregistruje kašel nebo hlasitější zvuk tak začne budit - pokud nee tak začne budit až v těch 7.00...

Tuto aplikaci vyvíjí nějaká společnost jako v zájmu společnosti aby to testovala ovšem nechají si za to zaplatit docela velkej ranec peněz. Tak otestujte taky a zadarmo...

Toto je nová verze tak doufám že citlivost už bude lepší než v těch předchozích. Celkově ale platí že telefon by měl být tak do půl metru od spícího.
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
1 příspěvek •Stránka 1 z 1