Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
11 příspěvků

Jailbrake na 3.1 ?

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
jareckaknec
Mobil Beginner
Zařízení:
iPhone 3G 8GB
Odesláno:
20. 09. 2009 09:25
Jailbrake na 3.1 ?
Ja by som sa chcel spytat ci sa da jailbrakenut iphone s firmwareom 3.1 ? zatial mam 3.0.1 s jailbrakeom ale chcel by som 3.1 ...
iPhone 3G 8GB
Obrázek
Mobil Beginner
Majky
exMód
Zařízení:
iPhone 4 + iPad
Odesláno:
20. 09. 2009 09:55

Re: Jailbrake na 3.1 ?

Ano, existuje (ale jen na Mac):

Kód: Vybrat vše

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4254
A můžu se zeptat, proč chceš 3.1 ? Já jsem u 3.0 a čekám až přijde něco zásadního (a to u 3.0.1 ani 3.1 nepřichází).
Ale proti gustu...

Jinak je otázka času než někdo přijde se způsobem jak JB 3.1 na Windows.
ObrázekObrázekObrázekObrázek

30.3.2011
- Omlouvám se celému 4ALL Teamu, ale poslední dobou mi všechen čas, který bych chtěl / měl věnovat foru, požírá škola.

EDIT: Můj názor na (ne)placení za aplikace se změnil, forum pro mě tedy ztratilo význam - avšak děkuji Vám všem, za ty krásné chvíle tu :)
exMód
jareckaknec
Mobil Beginner
Zařízení:
iPhone 3G 8GB
Odesláno:
21. 09. 2009 13:56

Huraa to je super pretoze prave mac mam :D no je tu novy problem
iPhone 3G 8GB
Obrázek
Mobil Beginner
s3n0
Mobil Guru
Odesláno:
25. 09. 2009 18:29

1. please a pod Windows-ami by to spravit neslo ? za pouzitia inej verzie pwnage tool predsa... alebo tam hrozi poskodenie firmwaru ? mam v iPhone FW v3.1 a na tu JB vo Windows-och neni ako pisete obaja... alebo downgrade na 3.0 sa spravit neda ? a nasledne JailBreak...

2. a este jedna otazka... obsahuju tie obrovske subory s FW na internete vsetky jazyky ? vcetne SK alebo CZ ? alebo je to individualne ? alebo je to podla verzie ? teda ze cim novsia ver. FW tak tym obsahuje viac jazykov prekladu ?

3. a co v pripade, ak by niekto omylom pozicany iPhone napr. updatoval a stiahol by sa novsi FW do iPhonu ?

dik
Mobil Guru
jareckaknec
Mobil Beginner
Zařízení:
iPhone 3G 8GB
Odesláno:
25. 09. 2009 22:17

1: Downgrade sa spravit da uz som si to robil...

2: jasne ze obsahuju...ved to mas normalne FW cely..

3:Najnovsi je 3.1 a ked to raz vies downgradenut tak by si to vedel aj znova urobit :)

Ja ked som si hodil na iphone 3.1 nesel jailbrakenut neem preco...tak som skusil v iTunes ze drzis alt a stlacis restore zvolil som si FW ktory som mal uz pri jailbrakeovani 3.0.1 a normalne som ho zvolil a islo to znovu mal som normalne FW 3.0.1 a spravil som si unlock a jailbrake :) ...dufam ze chapes reci mojho kmena :D
iPhone 3G 8GB
Obrázek
Mobil Beginner
s3n0
Mobil Guru
Odesláno:
26. 09. 2009 00:20

no ja som mal na mysli to, ze ak je tam jailbreak a unlock a do toho prasknes novsi fw, ci to nejak neposkodi nieco... na nete sa o tomto prave pise dost vela... ci ak by to dakto omylom u seba (pozicany iPhone napriklad) spravil a updatol odsuhlasenim v iTune cele update... tak ze ci to potom bude fungovat resp. ci to pojde zapnut alebo downgradovat zase tak ako pises aby som potom downgradoval nanovo hm, no a tiez sa casto na nete pise o verzii modemu (ci o baseband? ci o com...) a neviem ci toto je sucastou firmwaru iPhone ? ten "modem-firmware" ? prave toto robi roznu galibu... na unlocky predpokladam... hm... a musi sa to asi dodatocne este downgradovat ?! tyka sa to Unlocku iPhone ? ta verzia baseband ci verzia modemu ci coho ? :-) teda to cislo 05.11.07 (co je udajne FW modemu po slovensky v iPhone pre verziu OS 3.1) moc sa nevyznam v iPhonoch (a vobec v MAC Apple), tak sorry :-P

este ak smiem posledne dotazy... co taky downgrade napr. z 3.1 az na nejaku starsiu 2.6 ? pretoze udajne nove verzie 3.0 a novsie su hodne zabugovane a obcas zmrzne iPhone (v urcitych situaciach nepredvidatelnych atd.) kym 2.x je stara osvedcena a vyladena verzia (logicky)... takze bolo by tazke downgradovat az na OS 2.6 verziu z 3.1 ? pochopitelne sa to bude tykat ten downgrade aj osobitneho downgrade modemu ? alebo je to sucast kazdeho z internetu stiahnuteho FW ?

P.S.
potestilo ma teda ale dost, ze FW obsahuje v sebe uz aj CZ a SK language... od ktorej verzie FW pre iPhone 3G to vlastne je v tom uz aj cestina a slovencina ?
Mobil Guru
jareckaknec
Mobil Beginner
Zařízení:
iPhone 3G 8GB
Odesláno:
26. 09. 2009 09:02

Downgrade na nizsie ako 3.0 som neskusal neviem ti povedat :D Ale myslim ze ked mas 3G kupovany v europe tak by si si ho mohol normalne updatenut ale potom by si na tej 3.1 uz JB nespravil...aj tak 3.1 nema skoro nic nove...mam 3.0.1 a som spokojny celkom :) Teda ak mas iPhone 3G kupeny v europe kludne si tam 3.1 daj..

...a vlastne 3.1 sa jailbrakenut da ale len na Mac-u ... na win nie cize :D
iPhone 3G 8GB
Obrázek
Mobil Beginner
s3n0
Mobil Guru
Odesláno:
26. 09. 2009 09:26

praveze jestvuje na torrentoch zdroj s uz upravenym JailBroken(-ovanym) firwmarom OS 3.1 pre 3G (aj pre 2G je tusim) uz neviem kde som ten navod videl s odkazom na tracker/torrent, len neviem ci sa da tomu verit... ktohovie co tam vsetko tvorcovia pridali... inak to ma byt ale FW upraveny v PwnageTools a pred nahratim do iPhonu stiahnuty na MAC Apple masine a hodeny/zdielany na torrent

- do Google das hladat iPhone1,2_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw.torrent a potom stiahnes cez torrentoveho klienta:

Kód: Vybrat vše

http://www.google.com/search?q=iPhone1%2C2_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw.torrent&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a
- prave skusam nahodit tento Custom FW 3.1, ale hodilo mi to znamu chybu 1604 :-( musel som pustit oficialne restore podla navodov na Youtube resp. na Googli a mam tam zas originalny OS 3.1, jedine co tam ide davat je oficialne FW OS 3.0.1 stiahnute z netu... co je vlastne downgrade ale kedze tam vyhodi nejaku chybu, je nutne potom urobit jeden trik podla navodu na RedmonPie spustenim QuickPwn 2.2-1 (zabere to len zopar sekund casu) a jeho naslednym vypnutim

- downgrade z 3.1 na 3.0.1 + JB + Unlock cez Cydiu som uz skusal a uspesne v pohode okrem odblokovania na operatora :-( mam tam SIM kartu Orange a iPhone furt pise vlavo hore "Ziadna siet" a mam taky pocit, ze pred spustenim Unlocku v Cydia (nainstalovanim redsn0w package) tam toto "Ziadna siet" nebolo

- ten JailBreaknuty 3.1 cez Windows by mozno slo nahrat za pomoci iTunes 8.2 podla navodu na MODMYI ktory som prave nasiel (neskusal som)
Naposledy upravil(a) s3n0 dne 26. 09. 2009 11:03, celkem upraveno 2 x.
Mobil Guru
jareckaknec
Mobil Beginner
Zařízení:
iPhone 3G 8GB
Odesláno:
26. 09. 2009 10:56

Ved presne ten downgrade ide...ja som skusal spravit JB na 3.1 cez pwnage a neslo mi to
iPhone 3G 8GB
Obrázek
Mobil Beginner
s3n0
Mobil Guru
Odesláno:
26. 09. 2009 13:25

- uz viem preco mi asi neustale pada nahravanie stiahnuteho JailBreaknuteho + Unlockunteho OS 3.1 firmwaru z torrentov (vid odkaz vyssie) do iPhonu... problem je v tom, ze posledna verzia unlock-utility Ultrasn0w funguje iba na iPhonoch 3G s modemom (angl.=baseband) vo verzii 04.26.08 (mozno aj v nejakom starsiom) lenze iPhone ktory mam ja, pouziva modem verzie 05.11.07 (ten sa updatuje uz pri OS 3.0 alebo az pri OS 3.1 niesom si isty a je casto problem jeho downgradu) a na tomto modeme neni mozne vykonat Unlock iPhone cez prave aktualny Ultrasn0w :-(

- tiez downgrade za pomoci utility Fuzzyband, ktora je vyhladatelna v Cydii neni mozny, pretoze Fuzzyband dokaze downgradovat firmware modem-u (baseband-u) do odomknutelneho starsieho firmwaru len za predpokladu, ze dany iPhone vyuziva BOOTLOADER 05.08 (alebo snad aj starsie verzie bootloaderu) no moj iPhone ma BOOTLOADER novsi t.j. vo verzii 05.09 a verziu BOOTLADERu neni mozne nijak menit nakolko BOOTLOADER je cisto hardwarova zalezitost, je to tam dane uz od vyroby
Mobil Guru
11 příspěvků