Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Certifikácia Font Magnifier 1.22

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
rasti111
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
30. 10. 2009 19:44
Certifikácia Font Magnifier 1.22
Prosím niekoho, kto by mi ocertifikoval crack na Font Magnifier verziu 1.22, alebo inú verziu, tak aby mi to šlo nainštalovať a spojazdniť. Moj IMEI je: 358641016117052. VĎAKA.
Mobil Čumil Plus
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
31. 10. 2009 02:44

Re: Certifikácia Font Magnifier 1.22

ja som sa skoro rozplakal ked som so tak videl, tri stvrte na tri rano... och!!!

toto nemozes mysliet vazne. prosis o certifikaciu cracku (ktory si dany clovek musi najst este???) a zalozis dve rovnake temy v dvoch symbian sekciach? nic na tom ze su tu navody na ziskanie certifikatu a tiez moja tema kde robim certifikaty za poplatok za par hodin.

mas odomna varovanie.

HLADAJ!
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
rasti111
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
31. 10. 2009 08:54

Esteze si mi pomohla, ty dokonala osobka. Ak mas chut plakat, tiez to mozes urobit sam a nemusis to vypisovat tu...Aha, prepac, zabudol som, ze ty mozes a ja nie. No aj tak si myslim, ze moje dve ziadosti o nieco su tu viac opodstatnene, ako jedna tvoja bezducha odpoved onicom...Takze mi kludne udel aj zakaz vstupu, pretoze pri takom to pristupe k problemu tu vlastne ani nie je co hladat.
Naposledy upravil(a) Rusnak-COBRA dne 31. 10. 2009 17:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Posledny prispevok sa necituje! je jasne ze sa vyjadrujes k nemu (pravidla)
Mobil Čumil Plus
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
31. 10. 2009 17:31

takze, po poriadku...
1 - nie som osoka, som Cobra :D
2 - sem mozme pisat obaja, na to je forum
3 - jednu z Tvojich "opodstatnenych ziadosti" som zmazal. duplicitne zakladanie tem je zakazane pravidlami ktore by si si mohol aspon precitat, ked uz tu xces davat opodstatnene ziadosti. rovnako v pravidlach je uvedene ze posledny prispevok sa necituje.
4 - moja odpoved nebola bezducha, bolo Ti povedane ze na fore je navod, dokonca moja tema kde robim certifikaty za poplatok. a ze mas hladat.
hladat = najst temu v ktorej ten navod je a ak nepochopis, tak sa tam opytat a tu pekne napisat ze si lama, ze si si to neprecital a uz pises "opodstatnenu ziadost".
5 - moj pristup k niekomu co vykona to co Ty je jasne. porusujes pravidla fora a xces odpoved na podnose bez hladania. ak som neznaly problematiky (co je Tvoj pripad) tak sa snazim o tom predsa nieco dozvediet. ako? predsa citanim, teda, ak Ti to ide...
6 - ja Ta nevyhanam. rad pomozem s problemom. ale kazdy s problemom (ktore su casto rovnake) tu nebude zakladat temu, a este duplicitne. tento problem je vseobecny a riesi sa v X temach. teda ak mas problem, skus pohladat si uz tu neni rieseny. az potom napis ak mas fakt ze "novinku".

ale aj tak si este jeden z lepsich pripadov, nepises mi na facebook ze xces ocertifikovat SmartMovie napriklad :o
a neboj, za to ze sa tu ides somnou ako moderatorom hadat Ti nespravim nic ;)
raz ma mozno nahradis

P.S.: navod na ziskanie certifikatu je vo fore hned nad Tvojou temou
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
31. 10. 2009 20:18

rasti111 píše:pretoze pri takom to pristupe k problemu tu vlastne ani nie je co hladat.
Napsat prosbu v tvém stylu znamená pro případného člověka který pomůže:
Vyhledat a stáhnout cr@ck, zadat žádost o certifikát, čekat až bude vytvořen, stáhnout ho, ocertifikovat cr@ck, upnout ho a dát ti sem link.
Pro tebe: napsat příspěvek, čekat a stáhnout.
Zdá se ti tohle správný přístup? Použij tu věc co máš mezi ušima a uvědom si že chceš pomoci, ale takhle se pomoc nehledá. Pomohlo se tu už hodně lidem a ještě se spoustě pomůže. Jenže je to taky o přístupu osoby která chce pomoci. Jak už je tu psáno jsou tu pro lidi témata kde se to dá bez problému vyřešit.
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
5 příspěvků •Stránka 1 z 1