Mam OMNIA II (8 GB) bez SD karty a nechcem kvoli navigacii kupovat SD. Upravil som sys.txt (zadal som cestu do "Moje uložiště/IGO8"), IGO 8 a 2577 som nakopiroval do Moje Uložište, spustil som z 2577 instalaciu. Po chybovej hlaske som normalne spustil IGO 8, ktore si vyhladalo GPS prijmac v mobile takze OK, ale ked som hladal ake mi zobrazi druzice, tak v tom kruhovom okienku nebola ani jedna druzica ani nezobrazovalo ziadne signaly druzic, akurat dole mi blikali tri zelene kontrolky, ze GPS prijmac je pripojeny. Takze mi vlastne nenajde ani moju aktualnu polohu, ostatne vsetko funguje (akurat to nie je navigacia)
1. Cim to moze byt, ze nezobrazuje druzice a tym samozrejme ani moju polohu?
2. Nemusi byt v mobile ani pri instalacii SD karta, teda da sa zaobist uplne bez SD karty?
Za skore odpovede dakujem!
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
HTC Touch Cruise WM6
4207
10. 01. 2009 22:33
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
04. 01. 2010 21:09
04. 01. 2010 21:09
Re: i8000 Omnia II - bez SD - nenajde satelity
1. Jen takové ujištění. Nesedíš při zkoušení GPS doma u PC, ale jsi někde venku, minimálně na balkóně. Jestliže je GPS připojeno, tak by měla navi tvou polohu ukázat na mapě.
2. U Omnie nepotřebuješ kartu, můžeš to mít v úložišti, jen musíš upravit sys.txt a podle toho co píšeš, tak to máš.
2. U Omnie nepotřebuješ kartu, můžeš to mít v úložišti, jen musíš upravit sys.txt a podle toho co píšeš, tak to máš.
Skusal som to na balkone, nechal som tam mobil asi pol hodinu a nic.
Nemoze to byt tym, ze som nenakopirooval adresar content po instalacii do adresara IGO 8 v Program files?
Nemoze to byt tym, ze som nenakopirooval adresar content po instalacii do adresara IGO 8 v Program files?
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
HTC Touch Cruise WM6
4207
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
05. 01. 2010 02:39
05. 01. 2010 02:39
Tak adresář Content samozřejmě musíš mít nakopírovaný v iGO8\ . Jinak iGO bys neměl mít v Program Files, ale přímo v rootu karty, v tvém případě úložiště.
Dakujem, vyriesene. Akym sposobom to neviem.
Mám ten istý problém skúšal som kadeaké verzie IGO do omnie II v omnii I mi to chodí, a ak tento súbor hodím do omnii II tak nič pýta originál SD z IGO. Potom som tam dal čistú verziu IGO pre Windows mobile otvorím ju, ale neide príjmač GPS prosím o radublaskoi píše:Mam OMNIA II (8 GB) bez SD karty a nechcem kvoli navigacii kupovat SD. Upravil som sys.txt (zadal som cestu do "Moje uložiště/IGO8"), IGO 8 a 2577 som nakopiroval do Moje Uložište, spustil som z 2577 instalaciu. Po chybovej hlaske som normalne spustil IGO 8, ktore si vyhladalo GPS prijmac v mobile takze OK, ale ked som hladal ake mi zobrazi druzice, tak v tom kruhovom okienku nebola ani jedna druzica ani nezobrazovalo ziadne signaly druzic, akurat dole mi blikali tri zelene kontrolky, ze GPS prijmac je pripojeny. Takze mi vlastne nenajde ani moju aktualnu polohu, ostatne vsetko funguje (akurat to nie je navigacia)
1. Cim to moze byt, ze nezobrazuje druzice a tym samozrejme ani moju polohu?
2. Nemusi byt v mobile ani pri instalacii SD karta, teda da sa zaobist uplne bez SD karty?
Za skore odpovede dakujem!
PPC Moderátor
Zařízení:
HTC Touch Cruise WM6
HTC Touch Cruise WM6
4207
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
21. 03. 2010 11:12
21. 03. 2010 11:12
k první větě, proběhla instalace v pořádku, jestli jo, tak myslím, že problém bude v sys.txt, musíš upravit cestu k iGO8
[folders]
app="My storage/iGO8" nebo app="Moje úložiště/iGO8" nebo app="Moje úložisko/iGO8", záleží na lokalizaci systému
ke druhé větě, nevím co myslíš čistou verzí pro WM, všechny jsou pro WM, nastavuje se pouze cesta k iGO8 v sys.txt. Jinak spusť iGO8 --> Menu --> Nastavení --> GPS a tady dej dole gps Zjistit automaticky nebo zadej ručně port a rychlost do kolonek. Samozřejmě zkoušet musíš venku.
[folders]
app="My storage/iGO8" nebo app="Moje úložiště/iGO8" nebo app="Moje úložisko/iGO8", záleží na lokalizaci systému
ke druhé větě, nevím co myslíš čistou verzí pro WM, všechny jsou pro WM, nastavuje se pouze cesta k iGO8 v sys.txt. Jinak spusť iGO8 --> Menu --> Nastavení --> GPS a tady dej dole gps Zjistit automaticky nebo zadej ručně port a rychlost do kolonek. Samozřejmě zkoušet musíš venku.
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC HD2, HTC Desire HD
HTC HD2, HTC Desire HD
676
28. 06. 2008 08:31
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
21. 03. 2010 12:32
21. 03. 2010 12:32
Pokud u Omnia II dáváš iGO na kartu, tak je to app="Paměťová karta/iGO8", nebo slovensky, nevím jak se píše Paměťová karta. Pak to musí jít spustit, ale to je v případě, že máš správně nainstalováno ze složky 2577. Jestli máš iGO bez instalačky, tak spouštíš přes zástupce a v iGO nastav COM 7 a bitrate 4800 a mělo by to chytat satelity. Ještě pokud měniš sys.txt když už máš nainstalováno, tak musíš přeinstalovat ze složky 2577. sys.txt se mění ještě před instalací. 
HTC HD2 16GB - HTC Desire HD 8GB
Najprv som tam nainštaloval IGO určené určené pre PNA nešlo ho spustiť. Potom som odinštaloval Ihkonu IGO čo bola v Omnii od nova. Potom som to vymazal a na nete som našiel čisté IGO pre Windows mobile a do neho som dal mypy a všetko ostatné dal som ho na pameťovú kartu vošiel som do pameťovej karty a spustil Igo exe navigácia nabehla, ale píše keď dám nastavenie GPS Príjmač GPS sa nedá nájsť. Mám nainštalovať tú verziu čo mi chodí v Omnii I aj z položkou 2577? a najprv prepísať v TXT súbore a tak rizbaliť, alebo ako? A ešte otázka ako má byť nastavené GPS v Omnii?
Kde mám ten súbor TXT prepísať to je v 2577, alebo niekde v adresári omnni???