Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Pomozte mi prosím

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
route4
Mobil Guru
Zařízení:
dell axim x50v: 640x480 a nokia N95
Odesláno:
04. 01. 2010 19:37
Pomozte mi prosím
Mám 2 problémy. Tak 1.:

Mám nainstalovaný iBluetooth a iFile a když chci něco poslat z nokie do ipodu, tak to nejde, ani když mám zaplý i Bluetooth ani přes iFile, to platí i opačně. Nevíte prosím někdo co mi chybí nainstalovat? Moc děkuji

Problém číslo 2:

Hledám nějaký program na prohlížení fotek. Ten klasický je na nic, při zoomování se nezaostřuje a třeba na dopisování učiva ze školy se to téměř nedá použít. Moc vám děkuji za pomoc :)
Mobil Guru
lukin55
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
21. 01. 2010 13:57

Re: Pomozte mi prosím

no hele já mám taky ipod a v něm samo BT ale nejde posílat fotky a takový věci jako u mobilů tady ten BT podle mně slouží hlavně k tomu když chceš s někým zapařit multiplayer. a co se týče toho programu já sem sním spokojenej ona taky musí bejt nějaká ta kvalita toho souboru, ale jinak se skus podívat na iTunes tam určitě nějakej bude a nebo jestli to potřebuješ jako spíše na čtení tak si stáhni konkrétně nějakej program pro to né na fotky.
Mobil Čumil Plus
Majky
exMód
Zařízení:
iPhone 4 + iPad
Odesláno:
21. 01. 2010 14:48

Re: Pomozte mi prosím

1) Zapnout iBluetooth přijímat přes iFile je jak plést jabka s hruškama ;)
Normálně používej jen iBluetooth 3.0 >> najdeš v Cydii (tato verze mi jako jediná funguje)

2) Jakou velikost mají tvé soubory ? Znám asi 10 lidí s iPodem nebo iPhone a nikdo takový problém nemá.
ObrázekObrázekObrázekObrázek

30.3.2011
- Omlouvám se celému 4ALL Teamu, ale poslední dobou mi všechen čas, který bych chtěl / měl věnovat foru, požírá škola.

EDIT: Můj názor na (ne)placení za aplikace se změnil, forum pro mě tedy ztratilo význam - avšak děkuji Vám všem, za ty krásné chvíle tu :)
exMód
3 příspěvky •Stránka 1 z 1