Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
6 příspěvků •Stránka 1 z 1

zablokovaný G1

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
davecv
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 03. 2010 22:44
zablokovaný G1
Dobrý den , dnes jsem si zakoupil telefon G1 a při zapnutí to po mě chtělo nějakou registraci ,tak jsem tam něco namačkal a teď se mi povedlo nějak odhlásit ten účet a nemůžu se do telefonu přihlásit pokud nezadám už.jm a heslo a to já vůbec nevím :-( chtěl jsem se zeptat jestli to nejde nějak obejít děkuji za odpovědi ..
Mobil Čumil Plus
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
01. 03. 2010 23:01

Re: zablokovaný G1

Podla tvojho popisu asi nikto nebude vediet o com asi hovoris.Podrobnejsie by sa nedalo? Aky ucet? Myslis Google? Alebo si si v menu zadal nejaku ochranu?
Moderátor
davecv
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 03. 2010 23:03

Omlouvám se myslím Google účet .. Přesněji jsem chtěl oblokovat klávesy a několikrát jsem se přemáčkl a teď to po mě chce login ,který obsolutně nevim :(
Mobil Čumil Plus
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
01. 03. 2010 23:07

No teraz ti vobec nerozumiem,google ucet nema zo zamkom klaves nic spolocne (Myslim). Pokial si mal odomykanie klaves na heslo to pochopim,ale aky Login? Ty nemozes odomknut fon?

EDIT:

Aha,uz ti rozumiem,Login to chcelo az po nespravnich pokusoch odomknut fon.Este ze je tu Skooopa
Moderátor
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
01. 03. 2010 23:13

no pokud se nedostanes nikam jinam nez na tu obrazovku kde to po tobe chce google ucet a heslo tak je jedina moznost a to WIPE:

A pro priste tam jen tak neco nemackej ty udaje si zapis! budou se ti hodit i na pristup ke google sluzbam z PC (email kalendar atd)
skooopa píše:Tímto krokem z telefonu vymažete vše a uvedete jej do stavu, ve kterém byl, když sjel z výrobní linky.

Postup:
-Zcela vypni telefon (dlouhým stiskem tlačítka pro odmítnutí hovoru a následnou volbou Power Off z nabídky), v nouzi se nabízí možnost prostého vyjmutí a vrácení baterie.
-stiskni současně tlačítko Domů (levé bílé) a červené tlačítko pro ukončení hovoru ... drž je asi 25 sekund než telefon naběhne do stavu kdy uvidíš na obrazovce výstražný trojúhelník.
-stiskni na klávesnici kombinaci ALT+L
-stiskni na klávesnici kombinaci ALT+W
... proběhne proces obnovy výrobního nastavení ...
-stiskni současně bílá tlačítka Domů a Zpět ... drž je asi 25 sekund
HOTOVO, zařízení se spustí a bude jako nové - zeptá se vás znovu na váš gmail účet, vysvětlí jak obsluhovat dotykovou obrazovku, upozorní že nemáte pít ani telefonovat za volantem atd ...
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
Deniel.Mate
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
G-1
Odesláno:
03. 04. 2010 13:12

koupil jsme G1 puvodne od Tmobile ten clovek mi ji dal aktivovanou pres ucet google a s cestinou...ALE zapomel heslo na google ucet takze mi nezbylo nic jineho nez ho WIPnout a uspesne ...dostal jsem z tama puvosni ucet a mobil je sice aktivni ae nemuzu ho porad prihlasit: nabízí mi to bud ucet vytorit a nebo se prihlásit na uz zalozený (učet sem si tedy jeden zalozil a je aktivovany) mobil pripojím na kabel pripojim se doma na wifi a at se pripojuji nebo zakladam nový ucet nic mi to neudelá jen to napise ze se to prihlasuje k serverum google (VAS telefon komin. se srvry google a úprovadi nastaveni vaš. učtu tato akce muže trvat až 5 minut) a asi po 2 minutach ze se to neuspesne spojil a blablal...Help! problem vyresen vse faka jak ma..cafik
Mobil Čumil Plus
6 příspěvků •Stránka 1 z 1