Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Dostupná paměť telefonu

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
schwayk
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
23. 04. 2010 08:29
Dostupná paměť telefonu
Ahoj lidi,

chtěl jsem bych pomoct s dostupnou pamětí, protože se mi stává, že když si nainstaluji nějakou aplikaci a pak když ji odinstaluji, tak mám méně dostupné paměti než na začátku.

Tudíž se mi stalo asi po 5 dnech a zkoušení různých aplikací na novém HTC Desire, že jsem měl nakonec nainstalovány asi tak 3 aplikace a 3MB dostupné paměti na telefonu.

Prostě mi přijde, že i když aplikaci odinstaluji, tak po ní něco zůstane, tak jak se toho zbavit a pak, že mi pomalu paměť ubývá i tak. Večer 101MB volného prostoru na telefonu a druhý den dopoledne už jen 100MB.

Díky předem za odpovědi
Mobil Čumil Plus
kriz.pavel
Mobil Plus User
Zařízení:
HTC Desire S, OS 2.3.3, 480x800
Odesláno:
23. 04. 2010 14:39

Re: Dostupná paměť telefonu

zkus vypnout a zapnout telefon....me tohle na Heru taky dela...po restartu je zase mista dost :)

jinak to 1 MB je asi kvuli tomu ze pouzivas nejake aplikace :) Aplikace si uladaji nektere udaje. Napriklad kdyz jses na internetu, tak se ti ukladaji navstivene stranky a nejaky blbosti okolo...mozna nejaky banery atd...takze to ti pak nejake misto zabere. Ve spravci programu toto muzes mazat pokud te to tam trapi...ale zase ti to urychluje nacotani stranek, ktere uz jsi navstivil, jelikoz to treba ty obrazky nemusi tahat znova :) Podle me analogie k temporary internet files u PC :)
Nokia 6150 -> Nokia 6310i -> Nokia 6233 -> HTC Hero black -> HTC Desire S
Asus EEE Pad Transformer
Mobil Plus User
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
23. 04. 2010 14:49

Re: Dostupná paměť telefonu

Ahoj.

Je to docela divne. Ano mas pravdu ze po odinstalovani aplikace v telefonu neco zustat muze ,ale rozhodne ne v radech desitek MB.
Pokud odinstalovavas takto: Menu/ nastaveni/ aplikace/ sprava aplikaci/ nasledne v seznamu dohledas aplikaci kterou chces odebrat?
Pokud ano (A asi to tak bude) tak je hned nad tlacitkem uninstall i Force close (vypne aplikaci pokud bezi na pozadi) a take CLEAR DATA a tim by si mohl pred odinstalaci data smazat. Take je ned timto zobrazeno kolik ma aplikace MB sve velikosti a take to kolik dat ma ulozeno v cache.Takte se na to vzdy pred odinstalaci muzes mrknout...

To je spis jen tak informacni jelikoz mi to vazne neprijde realne tech aplikaci by si musel zkouset stovky ne li tisice. Ja mam G1 a aplikace se mi "odjakziva" instalujou na SD kartu (ext3 oddil o velikosti 555MB) , ale i tak bych tuto skutecnost vypozoroval a nebo o ni nekde cetl ve spojitosti s HTC Desire...

Jinak navstiv:

Kód: Vybrat vše

androidforum.cz
presneji sekci HTC Desire:

Kód: Vybrat vše

http://androidforum.cz/desire-f52.html
Na androidforu je jiz nekolik (mozna i desitek) vlastniku Desire tak ti poradej lepe nez ja co ma G1 :)
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
3 příspěvky •Stránka 1 z 1