Hledám nějakou pěknou a hlavně funkční aplikaci na měření spotřeby u auta, nějaký takový denník osobního automobilu,...
nechci se vymlouvat ale hledal jsem a vím že sem to tu někde viděl ale ....
5 příspěvků •Stránka 1 z 1
HTC HD2
Tytung --- NexusHD2-Jellybean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
34228
24. 12. 2006 00:13
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
28. 04. 2010 23:11
28. 04. 2010 23:11
Re: Spotřeba
Zkus treba program RadiusFuel 1.4, ale odzkouseny jej nemam.
(Link mi nasel strejda Google asi po minute hledani.)
Popis: RadiusFuel 1.4 (dokonce snad i v cestine)
Zadávejte si prostřednictvím vašeho kapesního počítače informace o každém čerpání paliva vašeho automobilu a RadiusFuel pro vás obstará všechny důležité statistické výpočty včetně přehledných grafů. Díky této aplikaci již nebudete nuceni nosit po kapsách účtenky za benzín ani si nebudete muset pamatovat poslední stav tachometru. To všechno budete mít vždy po ruce.

a nebo zkus program: PDA Solutions 4U Fuel Trakker
je tady na foru: viewtopic.php?f=15&t=9406&p=46931
(Link mi nasel strejda Google asi po minute hledani.)
Popis: RadiusFuel 1.4 (dokonce snad i v cestine)
Zadávejte si prostřednictvím vašeho kapesního počítače informace o každém čerpání paliva vašeho automobilu a RadiusFuel pro vás obstará všechny důležité statistické výpočty včetně přehledných grafů. Díky této aplikaci již nebudete nuceni nosit po kapsách účtenky za benzín ani si nebudete muset pamatovat poslední stav tachometru. To všechno budete mít vždy po ruce.

Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/93589/rf-1.4-arm.zip_43.73KB.htmlje tady na foru: viewtopic.php?f=15&t=9406&p=46931
• Návod jak stahovat ze zahraničních serverů. (Na požádání linky přeuložím.)
• Návod jak založit nové vlákno s programem (aplikací) či hrou.
jej, díky.
chtěl bych se ale poptat někoho kdo ho má taky, normalně zadávám udaje, vše je v tu chvíli v poho spočíta spotřebu, ukáže grafy, ale jakmile ho vapnu a znovu zapnu vše je pryč. Píšou že program ukládá info do souboru, tan soubor tam je ale info se z něj nenačte. nemáte s tím taky někdo problém?
chtěl bych se ale poptat někoho kdo ho má taky, normalně zadávám udaje, vše je v tu chvíli v poho spočíta spotřebu, ukáže grafy, ale jakmile ho vapnu a znovu zapnu vše je pryč. Píšou že program ukládá info do souboru, tan soubor tam je ale info se z něj nenačte. nemáte s tím taky někdo problém?
HTC HD2
Měl jsem taky problém jak píšeš.A vyřešil jsem ho tím že v nastavení ukládal na kartu a to prostě nešlo.Po přehození cesty do zařízení je vše v pořádku.(zkontroluj si v My documents,máš dvě složky rfdebug a rfuel) 
Sony Ericsson Xperia Ark S - Android 4.0.4
HTC TouchHD - Energy Rom WM6.5
E-Ten glofiish M700 - 4GB micro SD Kingston
Flasch ROM WM6.5 ENG od ahmeda
HTC TouchHD - Energy Rom WM6.5
E-Ten glofiish M700 - 4GB micro SD Kingston
Flasch ROM WM6.5 ENG od ahmeda
jj přesně tak, jenže sem si koupil 16 gb tak proč ji nevyužit a zbytečně zatěžovat pam telefonu. no a ejhle. tak či tak to budu muset ukládat do tel. tak to totiž funguje. no nic, jo a dikes za radu
HTC HD2
5 příspěvků •Stránka 1 z 1