Pane Svoboda, já si myslím, že na to koukáte úplně špatně. Podívejte se - 15 tisíc jste applu zaplatil. Na jejich API už umíte, v registracích a podobných tanečcích se orientujete... No to, že se vám to vše nevrátilo zpět v aplikaci samotné, co jste čekal?
Polda 2 je ze dne na den nejprodávanější app na "českém" iTunes, což si myslím, že je ohromný úspěch. Warez vždy byl a vždy bude, ale ti, co si hru stáhnou z warezu, by si tu vaši hru stejně nekoupili.
Je zbytečné házet flintu do žita. Jednorázové investice jste už vložil, tak teď to zahodíte? Nevím, kolik času zabral samotný port Poldy, ale přišlo mi, že celkem minoritní, jak jste o tom mluvil. V tom případě by byla škoda neportnout další verze Poldy, jednoduše proto, že vy byste na tom prodělal více, než byste mohl. Toť můj názor. Je jasné, že vy se v tom vyznáte lépe, jen mi tohle nešlo do hlavy... Znechucení z warezu u úspěšného programátora, šmarjá, vždyť víte jak to chodí. Když je to zadarmo, tak si to lidi hold zkusí. Kdyby warez nebyl, tak by si to nezaplatili.
Já osobně jsem vás podpořil s aplikací na iTunes. Doufám, že vám z těch 120 korun půjdou taky nějaké peníze a že se nakonec rozhodnete programovat dále, popř. přemluvíte pana Zimu a vyprodukujete něco nového, exkluzivně pro iT/iP

.