Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

kredit u HTC G1

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
07. 07. 2010 16:52
kredit u HTC G1
Zdravim, mam mobil HTC G1 a pokaždé když si koupim kredit, plácnu např. - mam 300,- kredit a druhej den tam mam uz treba 270,-.A neni to tím, že bych někomu volal, nebo nekomu neco psal, nebo surfoval na internetu a podobně.
Prostě z ničeho nic, se mi strhne kredit, pak mi to výde tak, že si 3x zavolam a sem v mínusu.Už se mi to takhle stalo asi 3x a nemam na to nervy.
Kdybych vážně věděl, že sem třeba omylem zapl prohlížeč a prohližel někde něco tak vás stim neotravuju, ale zajímalo by mě, jestli se to da nějak odstranit, no spíše zabránit tomu.
Jestli někdě v mobilu, neni něco co mě žere kredit když je.
Je pravda, že mam v mobilu par aplikaci stažených pres Market, nebo od vás z fora, který vyžadují připojení k internetu pro přistup k ní, ale přesto já prostě tu aplikaci za dobu kreditu nevyužiju a i přesto sem nakonec v - .
Chtěl jsem se tedy zeptat ještě jednou, jestli se tomu dá nějak zabránit, jestli někdo nemá stimhle zkušenost, nebo také jestli někdo má nějaké tušení proč by se to mohlo dít popř. jestli by se to dalo nějak nebo u operatora zablokovat aby se to neopakovalo.
Předem děkuji za odpovědi.
Mobil Beginner
DiaJee
Mobil Extra User
Zařízení:
Xiaomi mi 9 Lite
Odesláno:
07. 07. 2010 17:06

Re: kredit u HTC G1

a nemáš třeba u operátora něco předplacený? třeba on něco nabídne po nějakou dobu zadarmo a pak pokud si to nezrušíš tak ti dál strhává peníze.
Mobil Extra User
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
07. 07. 2010 17:36

Smaz veskera APN co mas v nastaveni bezdratovych siti. tim zamezis pripojovani na internet.
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
08. 07. 2010 11:15

Děkuju vám oboum.
Skoopa < když to smažu, budu moct se připojit přes wifi, ale bez wifi mě to už nepřipojí.Chápu to tak dobře?
Mobil Beginner
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
08. 07. 2010 13:16

Presne tak.Pokud smazes veskere APN co tam mas tak se to pote nema kam pripojit...

Samozrejme Wifi to neovlivni a funguje jak ma. Proste ti jen "nepujde" mobilni internet jelikoz telefon nevi kam by se mel pripojit...

Moznosti je vic muzes i z marketu stahnout APN Droid kterej prave tuto "blokaci" apn umi ale pokud jednou zapomenes kredit bude opet fuc...

Pokud jedes jen po WIFI (tj. nemas predplacen zadny internet v mobilu) smazani APN je dle mich zkusenosti nejlepsi volba jak zamezit nechtenemu pripojovani atd..
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
5 příspěvků •Stránka 1 z 1