Mám svýho prvního androida 3. den a celkem zatim spokojenost, ale narazil jsem na pár problémů:
google kalendář - ten mám synchronizovaný s mobilem, přidal jsem si do něj kalendáře "české svátky", pak ještě "narozeniny kontaktů" atd... to všechno se mi v telefonu zobrazuje, ale když jsem si tam na PC přidal kalendář zobrazující všechna utkání mojeho oblíbenýho sport. klubu, tak ten se mi v telefonu vubec nezobrazí, ani ho tam nevidím v nastavení... v google kalendáři na PC ty zápasy ale normálně vidím...
druhý problém se týká taky kalendáře, ale obecně více aplikací: přidal jsem si do kalendáře na zítra určitou událost, ale widget moje události mi zobrazuje "žádné události na dnes a zítra"... ani když přidám událost přímo přes widget moje události, tak se mi tam prostě nic nezobrazí. přitom ve správě aplikací je pod oprávněním přímo psáno, že tato aplikace získává/přepisuje atd. data z kalendáře... stejný problém u widgetu záložky (podotýkám, že se jedná o originální widgety, které už byly v telefonu, ne nějaké jiné aplikace stáhnuté z marketu) - když si v prohlížeči přidám nějakou stránku jako záložku, normálně jí v záložkách prohlížeče vidím, ale ve widgetu záložky nic nemám ...
Nevím, jestli jsem něco přehlídnul, nebo jestli to je chyba v systému nebo v konkrétním telefonu? Mám telefon s Androidem poprvý v ruce...
1 příspěvek •Stránka 1 z 1
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia C5
Nokia C5
19
24. 12. 2006 00:05
Odesláno:
18. 07. 2010 10:23
18. 07. 2010 10:23
1 příspěvek •Stránka 1 z 1