Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Android do +- 5000,-

Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.
Was3k
Mobil Guru
Zařízení:
SONY Xperia Sola
Odesláno:
26. 07. 2010 17:21
Android do +- 5000,-
Po brigádě bych si chtěl koupit nějakého androida. Nechci za něj dát víc jak 5000,- i to mi přijde dost jelikož mám obavu abych ho někde neztratil, neutopil,... z thoto důvodu se mi za něj tolik peněz dávat ani nechce. Jsem velmi nakloněn Vodafone 845, mám u Vodafone nejnižší tarif, takže za 2777,- mi to přijde jako dobrá koupě a ani by to tolik nebolelo kdyby se s ním něco stalo. Dalí varianta je, že překročím svůj limit a za 5577,- koupím u vodafonu SE X10 mini. Třetí varianta je opět lehce nad limit a to HTC Tattoo. No a poslední možnost je nákup nějakého bazarového zboží, ovšem aby tam byla alespoň rok záruka.
Telefon chci používat jako GPS navigaci, na internet/mail, hudební přehrávač, neplánuju ho mít jako PSP ale občas něco na zabavení (stačí nějaká hopsačka alá java) a pak pochopitelně volání a sms :D

Na poradenstvo su mame sekciu PORADNA.
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 26. 07. 2010 17:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zla sekcia,presunute!
Obrázek
Mobil Guru
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
26. 07. 2010 17:51

Re: Android do +- 5000,-

Tak muj nazor je asi takovej :

Vodafone 845: NE (Spatne ovladatelnej, resistivni displej. Nala uhlopricka) sice cena je super i ja jsem si ho chtel "jen tak" poridit ,ale displej a QVGA rozliseni me odradilo.Osobne si myslim ze casem by mohla byt kombinace Android OS 2.1 a displeje s rozlisenim QVGA (240x320) dost osemetna z duvodu podpory aplikaci pro tuto kombinaci rozliseni a verzi OS.

X10 mini: To same v blede modrem a jeste to jejich desne Home Menu (jde nahradit ano ale...) opet je to QWGA (verzi os si nejsem jist neni to 1.6 pokud jo tak NE 2x) mozna pokud by se jednalo o model X10 mini PRO jelikoz diky HW klavesnici aspon vidis na displeji co pises a ne ze mas prez 90% klavesnici :-)

Tatto: NEEEEEEEEEE! To je opravdu nejhorsi android mobil! Zase QVGA,rezistivni displej a ke vsemu sice skvele Sense UI ale na tom displeji uplne na nic!

-----------------------------------

"kdybych mel ja 5 tisic kc" tak si bud koupim HTC Magic nebo HTC Hero (klidne i G1) jelikoz to co ty od telefonu chces a ocekavas ti splni starsi model mnohem lepe nez novej ! A zatim si stojim.

Jen dodam sam mam G1 (da se sehnat od 3t) a i prez to ze mam i HTC Desire, G1 stale a rad pouzivam. Nehlede na to he Hero a Magic maji vice ram takze jsou o poznani sviznejsi. Oba se daji sehnat "bazarove" +- za 5t.

Hodne stesti s androidem :-)
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
Was3k
Mobil Guru
Zařízení:
SONY Xperia Sola
Odesláno:
26. 07. 2010 18:03

Tak teď jsi mi totálně zpřeházel žebříček favoritů. Toho rozlišení jsem se bál. Momentálně uvažuji o bazarovém HTC G1 nebo Hero. Ještě dotaz k G1: Jak je na tom po delším používání klávesnice??
A ještě jsem se chtěl zeptat: Rootnutím ztrácím záruku??
Obrázek
Mobil Guru
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
26. 07. 2010 18:56

Kdyz udelas ROOT prichazis o zaruku...ale kdyz se neco "po" ka se da udelat unroot a normalne reklamovat. Pokud ti odejde neco zavazneho ze telefon vubec nepujde nahodit normalne to odneses a ani ti vymeni zakladni desku. Jsou i taci co G1 3x Bricknuli a reklamovali a vratili jim penize :) Proste tohodle se neboj.

A k te vydrzi HW klavesnice tak jao po roce a pul kdy cca a rok je den co den se mnou v terenu, na stavbach atp. proste zadne setrne zachazeni ba naopak... a Zadnejproblem jak s klavesnici tak celim mechanizmem vytahovani displeje ktereho jsem se tak bal. Sice je to uz lehce vychozene sle stale tak jak ma.

Byt tebou spis bych se zameril na HERO (ci magic je levnejsi) jsou vykonejsi nez G1. U te zas je + HW klavesnice... Muzem dat nekdy gtalk jelikoz to neni na jednu dve vety a takhle me to neba :-)
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
Was3k
Mobil Guru
Zařízení:
SONY Xperia Sola
Odesláno:
26. 07. 2010 20:41

Ještě dotaz: Co soudíš o Samsung i5700 Galaxy Spica a i7500 Galaxy??
Das mi na sebe nejaky kontakt??
Obrázek
Mobil Guru
5 příspěvků •Stránka 1 z 1