Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

Prenos souboru z nokie na HTC s WM pres bluethoot

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
robo
Mobil Profi User
Zařízení:
HTC Evo3D, origos rom, Tablet Ferguson S3
Odesláno:
19. 11. 2010 19:22
Prenos souboru z nokie na HTC s WM pres bluethoot
Pokousel jsem se o prenos nejake mptrojky z Nokie na moje HTC Diamond 2. Z D2 na nokii by to asi slo. Ale z nokie ani za boha. I kdyz bylo BT zapnute a rezim viditelny, ho nokie nevidela. I po sparovani jsem z nokie do HTC nic nedostal. Po odeslani MP3 na sparovane HTC to zahlasilo neco o tom ze zarizeni je nepritomne, nebo tak nejak. HTC svitil displej, takze nespalo. Mate nekdo nejaky figl, jak na to. Jak spravne postupovat. Zkousel jsem nejaky dve nokie ani tuk. Je dost blbe kdyz se nokia za 2 tacky spoji snad i s mikrovlnkou. A stroj od HTC ne. Ale uz si zvykam ze co je funkcni na mobilu koupenyho za par stokorun, nemusi stejna funkce spolehlive fungovat na mnohem drazsim telefonu. Viz zmena casu, nebudici budik a dalsi chujoviny. Dik
Mobil Profi User
ondpet
Mobil Profi User
Zařízení:
Motorola Defy+,854X480,512 MB RAM, OMAP 1GHz IP 67
Odesláno:
20. 11. 2010 19:47

Re: Prenos souboru z nokie na HTC s WM pres bluethoot

Já mám taky D2 a druhej foun starou Nokii..ve WM 6.5 s origoš ROM jsem soubory neposlal ani bohovi,tak jsem používal moBlue - viewtopic.php?t=2909 .Zajímavý je,že jakmile jsem přeflashoval na 6.1 tak posílání přes BT funguje bez jakýchkoliv problémů obousměrně.
Nokia 5110 :) - Nokia 3310 - Nokia 6310 - MIO A501 - HTC Diamond 2 - HUAWEI U8850 Vision - Samsung Galaxy mini - Motorola Defy+
Mobil Profi User
2 příspěvky •Stránka 1 z 1