Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

no name navigace - Windows CE 5.0

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Lachot
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
25. 11. 2010 07:17
no name navigace - Windows CE 5.0
Dobrý den, mám totu navigaci a mám na nich prostředí os CE 5.0, takže když spustím navigaci, je tam windows. Rozhodl jsem se ji (navigaci) používat jako mp4 v autě. Na netu jsem našel tcpmp, nainstaloval pustil nějaké video a všechno krásně šlo. Pak jsem si všiml, že kdyz zmáčknu tlačítko on/off tak vždy při zhasnutém displeji tlačítko zmáčknu, a v okamžiku je navigace v chodu, takže asi je v režimu spánku. Ale navigaci jsem chtěl vypnout atak jsem zašel do skryté ROMky residentflash2 a tam v složce yfap30 jsem poklikal aplikaci poweroff a vyhodilo mi to možnost spánok/vypnuť, zkrátka jako v řežimu navigace s menu, co tam je od výroby. Chtěl jsem ji vypnout, tak jsem zmáčl možnost vypnout a vše se pěkně vyplo. Ráno, jsem chtěl navigaci spustit a nahrát nějaké videoklipy a už jsem nikde nenašel tcpmp. V program files nic nebylo. Tak jsme si říkal, že to nainstaluju znova. Napsalo mi to, že už to nainstalované je, takže jsme dal reinstall a ke konci mi to hodilo asi 10x chybu, že nejdou některé soubory zkopírovat. Tak jsme si říkal, že přes remove programs to odinstaluju. Bylo tam tcpmp klik jsem na to a dal uinstall. Napsalo mi to chybu (Please close all programs and run Remove Programs again) a dole v tabulce bylo (/Windows/TCPMP The core Pocket Media Player.Unload). Ve složce windows nic takého není. Tak se Vás ptám, jak to z tama mám dostat pryč? Jak mám zamezit tomu, aby se po startu navigace nic nezmazalo? I když tam mám vieoklipy, vypnu navigaci a zase je tam nemám. Díky všem za rady! L.
Mobil Čumil Plus
DiaJee
Mobil Extra User
Zařízení:
Xiaomi mi 9 Lite
Odesláno:
25. 11. 2010 15:43

Re: no name navigace - Windows CE 5.0

Že se ti to chtělo psát. Hned jak sem to dočetl tak jsem věděl, že ti nikdo nepomůže, protože no name navigace je široký pojem a když nikdo neví a už vůbec ty co máš za přístroj tak ti tu asi nikdo nepomůže.
Mobil Extra User
Lachot
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
25. 11. 2010 19:05

Já se spíš hodně rozepíšu, než aby se me tu každý ptal :)))))). Jinak no name navigace se myslí china navigace. Pokud nevíš ani tento pojem tak už dál nevím, pač tota navigace nemá žádné označení, ale pokud chceš, vypadá takto

Kód: Vybrat vše

http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/33/38/71/1333387156  
Mimochodem, co máš za věštící kouly, nikde to nemůžu sehnat :)?

//No, není to přímo ona, musíš si ji představit v stříbrném provedení.
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 25. 11. 2010 19:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: odkazy mimo toto forum patria do CODE alebo IMG a nie do URL!
Mobil Čumil Plus
ledvys
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
26. 11. 2010 21:08

Tak pokud vím není tohle problém nějaké China navigace, ale standartní chování Windows CE 5.0
Pokud tam něco instaluješ je to jen do doby než ji vypneš - vyndáš baterii, protože pak se vše smaže a přijdeš o data. Některé programy můžeš nainstalovat na kartu a spouštět je přes .exe soubor.
Mobil Čumil Plus
Lachot
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
03. 12. 2010 06:59

Tak jo díky, a jak udělám, abych mohl to tcpmp nainstalovat?
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 03. 12. 2010 16:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Predchadzajuci prispevok sa necituje! CITAJ PRAVIDLA FORA!
Mobil Čumil Plus
5 příspěvků •Stránka 1 z 1