Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
8 příspěvků •Stránka 1 z 1

HTC Desire - synchronizace, pametovka

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Gracer
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
17. 02. 2011 08:46
HTC Desire - synchronizace, pametovka
Zdravím všechny, dostal jsem od kamaráda Desire bez instalačního CD, stáhnul jsem si HTC sync, ale při připojení přes usb mi to píše, že žádné zařízení není připojeno a u paměťové karty, že zařízení nebylo rozpoznáno. Můžete mi prosím někdo poradit co s tím? Zkoušel jsem měnit porty, typ připojení. Ani telefon mi nenajde v PC zapnutý HTC Sync.

Ještě jsem se chtěl zeptat, telefon má firmwave 2.1a hlásí mi při pokusu o aktualizaci, že je tam aktuální verze (takže 2.2 nestáhnu). Je to možné? Moc děkuju
Mobil Čumil Plus
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
17. 02. 2011 09:01

Re: HTC Desire - synchronizace, pametovka

Pri pripojeni mobilu k PC sa ti nezobrazi ponuka typu pripojenia k PC? Nikdy som sa pri HTC nestretol s problemom ze by sa nedal pripojit k pc. A rezim velkokapacitneho zariadenia najde PC aj bez HTC sync. No a k HTC sa nedavaju ziadne instalacne CD. Aky mas Windows v PC?

Co sa druhej otazky tyka,tak ano je to mozne ze ti neponuka ziadny upgrade a to predpokladam s toho dovodu ze mobil je brandovany od operatora. V tm pripade musis cakat na upgrade od neho. Pokial neni brandovany,ta sa da upgradnut aj manualne a to tak ze si stiahnes oficialnu 2.2 ROMku a Upgrade urobis cez RUU (Rom Upgrade Utility).
Moderátor
mpmajo
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
17. 02. 2011 09:15

Bezi na pozadi telefonu služba ObexService? Nepouzivas nejaky Taskkiller?
Mobil Čumil Plus
Gracer
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
17. 02. 2011 09:23

Ramirez píše: Co sa druhej otazky tyka,tak ano je to mozne ze ti neponuka ziadny upgrade a to predpokladam s toho dovodu ze mobil je brandovany od operatora. V tm pripade musis cakat na upgrade od neho. Pokial neni brandovany,ta sa da upgradnut aj manualne a to tak ze si stiahnes oficialnu 2.2 ROMku a Upgrade urobis cez RUU (Rom Upgrade Utility).
Nemas prosim link,kde by slo stahnout 2.2 manualne?nepodarilo se mi to najit. Dekuju

Obex servis bezi a Taskkiller tam neni. Po pripojeni k PC mam v HTC naboidku, jak se pripojit, ale for je v tom, ze at zvolim co chci, tak Sync v PC telefon nenajde a mobil nahlasi, ze v PC zadny Sync neni a USB mi hlasi, ze nerozpoznalo zarizeni,takze se nedostanu ani na pametovku:( Nekde jsem se docetl,ze to chce nove ovladace pro usb,ale link byl fail :( Jo a system je Win xp.
Mobil Čumil Plus
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
17. 02. 2011 10:18

Tu mas ten odkaz,ale pokial mas brandovany mobil,tak ti to nepojde.

Kód: Vybrat vše

http://www.filefactory.com/file/b572gg5/n/Unroot-Desire-Froyo-2.10.exe
Co sa tyka toho pripojenia k PC,tak v PC chyba asi nebude. Skus urobit wipe mobilu (obnovu tovarenskych nataveni),to by malo pomoct.
Moderátor
Gracer
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
17. 02. 2011 10:21

Zkusim. Dekuju za ten odkaz:) Jen musim prijit na to,jak nacist pametovku na pc,abych to tam mel vubec jak dostat:D
Mobil Čumil Plus
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
17. 02. 2011 10:48

Instalacia sa spusta v PC,nie v mobile. Sprav najprv ten wipe. Pripoj mobil k PC a spusti Upgrade.
Moderátor
Gracer
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
17. 02. 2011 11:13

Dekuju:) Zkusim to hned,jak zjistim,jak donutit pc, aby spolupracovalo s mobilem :(
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 17. 02. 2011 12:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: predchadzajuci prispevok sa necituje. citaj pravidla.
Mobil Čumil Plus
8 příspěvků •Stránka 1 z 1