Ahoj všichni,
jsem asi úplný trouba, ale fakt nedokazu nainstalovat TomTom 8.35.2419 ani iGo 1.2.2 vše staženo za pomoci linku z tohoto fora. Vzdycky mi to napise pri synchronizaci po urcitem case, ze aplikace nemuze byt nainstalovana z duvodu, že neni podepsana? Ja fakt nevim co mam udelat pro to, abych tam ty mapy dostal. Udelal jsem downgrade fw na 3.1.3 a pak za pomoci jailbreakme.com jsem udelal jb a stejne mi instalace map nefunguje. Muze mi nekdo poradit....pokud se to tu uz resilo, tak se moc omlouvam,ale snazil jsem se na to prijit sam....bohuzel bez uspechu. Diky
Pak mam jeste jeden dotaz, kdyz jsem mel fw 4.1, tak byla moznost volby vypnuti mobilnich datovych sluzeb, ve fw 3.1.3 jsem to nikde nenasel a porad to ukazuje, ze bud znak 3G (kdyz on) a nebo GPRS a EDGE (kdyz 3G off). Vzhledem k tomu, ze vazne nechci, aby mobil stahoval mobilni data tak jsem projel forum a nasel jsem, ze se to da zamezit instalaci fakeAPN. Tak jsem ji nainstaloval a chci se zeptat, zda-li jsem v suchu a mobil ma zakazane stahovani mobilnich dat nebo ne? Ptam se, protoze se porad i po instalaci tohoto profilu ukazuji na displeji EDGE, GPRS symboly.
Moc díky za kazdou radu.
Waine.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1
Mobil Guru
Zařízení:
iPhone 4 16GB (960x640) + HP iPAQ rw6815 (QVGA) + iPad mini (1024x768)
iPhone 4 16GB (960x640) + HP iPAQ rw6815 (QVGA) + iPad mini (1024x768)
149
03. 12. 2008 18:20
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
10. 03. 2011 21:33
10. 03. 2011 21:33
Re: Chyba pri instalaci - aplikace neni podepsana
Instalace:
-Běž do Cydie -> Manage -> Sources
-Dej "+" a napiš
-Potvrď a počkej až se Cydia znovu načte
-Přes Search najdi Appsync (pro tvůj fw, je i pro 4.x.x)
-Nainstaluj a hotovo!
2. dotaz - EDGE a GPRS se zobrazují podle toho, u jaké jsi zrovna sítě. Pokud chceš mít jistotu (a nepoužíváš mobilní data), zavolej na operátora a nech si data zablokovat tam. Já to tak používám od té doby co iPhone mám a zatím žádný problém
-Běž do Cydie -> Manage -> Sources
-Dej "+" a napiš
Kód: Vybrat vše
http://cydia.hackulo.us/-Přes Search najdi Appsync (pro tvůj fw, je i pro 4.x.x)
-Nainstaluj a hotovo!
2. dotaz - EDGE a GPRS se zobrazují podle toho, u jaké jsi zrovna sítě. Pokud chceš mít jistotu (a nepoužíváš mobilní data), zavolej na operátora a nech si data zablokovat tam. Já to tak používám od té doby co iPhone mám a zatím žádný problém
Apple iPhone 4 16GB, iOS 7.0.2 Vanilla
Apple iPad mini 16GB (WiFi), fw 6.2.1 evasi0n JB
Apple iPad mini 16GB (WiFi), fw 6.2.1 evasi0n JB
2 příspěvky •Stránka 1 z 1