4 příspěvky •Stránka 1 z 1
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC HD,HTC HD2 ,HTC EVO 3D
3
19. 04. 2009 01:11
Odesláno:
28. 03. 2012 17:52
28. 03. 2012 17:52
Ahoj,mám problém s telefonem mám HTC HD2 ráno zvonil budí na tel tak sem to típnul.Potom sem se podíval a tel.byl seknutý na nic nereagoval na žádné tlačítlo ani nešel vypnout.Holt sem musel vyndat baterii,po chvílce sem to dal do kupi a zapnul a tel.jen zavybruje rosvítíse a ukáže se logo HTC a toje vše po nšjaké době se vypne.Skusil sem ho na nab.rosvítí se dioda že se nabíjí a pak se sám zapne zas jen logo stím že dokud je připojenej takse nevypne.Nejlepší je že záruka mi skončila 19.3.2012 Díky za jakoukoli pomoc
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC HD2 Leo
HTC HD2 Leo
16
06. 03. 2011 12:31
Odesláno:
28. 03. 2012 19:38
28. 03. 2012 19:38
Re: HTC HD2 pomoc
Věk 46let? Vazne?
No ale k veci - jaky pouzivas Operacni system? (Android, WM7, nebo snad stale puvodni windows 6.5?)
- modifikoval jsi nejak software telefonu? (HSPL, nove radio atp?)
Nejzakladnejsi pomoc:
zkus reset tlacitko (cervene vedle baterky) a zkus ho zapnout...
Pokud to nepomuze,idealni reseni bude hard reset:
(smaze vsechna data, ale telefon bude zase funkcni)
Manuální hardwarový reset
1) Vypněte telefon (ne jenom displej) a následně stiskněte a přidržte klávesy Volume Up a Volume Down (hlasitost). Dále k nim stiskněte a následně uvolněte tlačítko Power (klávesa pro ukončení hovoru).
2) Na displeji se objeví informační zpráva "This operation will delete..." (viz obrázek). Jakmile se tato zpráva objeví, můžete uvolnit tlačítka Volume Up a Volume Down.
3) Stiskem tlačítka Volume Up na obrazovce se zprávou potvrdíte provedení hardwarového restartu. Stiskem libovolné jiné klávesy proces ukončíte.
No ale k veci - jaky pouzivas Operacni system? (Android, WM7, nebo snad stale puvodni windows 6.5?)
- modifikoval jsi nejak software telefonu? (HSPL, nove radio atp?)
Nejzakladnejsi pomoc:
zkus reset tlacitko (cervene vedle baterky) a zkus ho zapnout...
Pokud to nepomuze,idealni reseni bude hard reset:
(smaze vsechna data, ale telefon bude zase funkcni)
Manuální hardwarový reset
1) Vypněte telefon (ne jenom displej) a následně stiskněte a přidržte klávesy Volume Up a Volume Down (hlasitost). Dále k nim stiskněte a následně uvolněte tlačítko Power (klávesa pro ukončení hovoru).
2) Na displeji se objeví informační zpráva "This operation will delete..." (viz obrázek). Jakmile se tato zpráva objeví, můžete uvolnit tlačítka Volume Up a Volume Down.
3) Stiskem tlačítka Volume Up na obrazovce se zprávou potvrdíte provedení hardwarového restartu. Stiskem libovolné jiné klávesy proces ukončíte.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
3
19. 04. 2009 01:11
Odesláno:
28. 03. 2012 19:52
28. 03. 2012 19:52
S věkem přece není problém.
Takže původní WM 6.5,dohrával sem tam jen češtinu jelikož byl v ang. mám ůpravu SPB Mobile Shell .Všechno co popisuješ sem jiš skoušel ,Problém je že je potřeba ho nabít telefon ale jak ho napojím sám se zapne a neustále svítí dokud ho neodpojím.
Takže původní WM 6.5,dohrával sem tam jen češtinu jelikož byl v ang. mám ůpravu SPB Mobile Shell .Všechno co popisuješ sem jiš skoušel ,Problém je že je potřeba ho nabít telefon ale jak ho napojím sám se zapne a neustále svítí dokud ho neodpojím.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC HD2 Leo
HTC HD2 Leo
16
06. 03. 2011 12:31
Odesláno:
29. 03. 2012 12:29
29. 03. 2012 12:29
S vekem opravdu neni problem, narazel jsem na to mnozstvi chyb...
- i kdyz je telefon na nabijecce zapnuty, tak se pomalu nabiji - (treba kdyz ho pouzijes jako navigaci v aute...) za pul hodinky na nabijecce nabije tak 25-30% - to by klidne mohl fungovat hard reset, nebo bootloader.
Ted je ale spis otazka zachrany dat (kontakty, kalendar, emaily atp.)
Pokud jsi si je zalohoval (uz rok jedu na androidu, ale vzpominam si ze jsem zalohoval pomoci nejakeho windows live phone, ci tak nejak), tak proste proved hard reset - to jsi zkousel?
- i kdyz je telefon na nabijecce zapnuty, tak se pomalu nabiji - (treba kdyz ho pouzijes jako navigaci v aute...) za pul hodinky na nabijecce nabije tak 25-30% - to by klidne mohl fungovat hard reset, nebo bootloader.
Ted je ale spis otazka zachrany dat (kontakty, kalendar, emaily atp.)
Pokud jsi si je zalohoval (uz rok jedu na androidu, ale vzpominam si ze jsem zalohoval pomoci nejakeho windows live phone, ci tak nejak), tak proste proved hard reset - to jsi zkousel?
4 příspěvky •Stránka 1 z 1