Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

LG Optimus Me (P350) nejde spustit

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
otelo
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
31. 03. 2013 21:29
LG Optimus Me (P350) nejde spustit
Zdravím.
Mám taký problém... Na mojom mobili (ktorý som dnes dostal od strýka) som mal Android 2.2,.. a chcel som ho aktualizovať na novší,.. tak som stiahol potrebné ovládače na USB,... a stiahol som potom LGMobile Support Tool, pripojil som mobil do PC a program mi mobil nahrál a ukázal, že je dostupný nový software,.. tak som dal aktualizovať... Mobil sa počas inštalácie hodil do Emergency Mode a pri 99% sa to asi na 10 minút zastavilo, a potom to ukázalo chybu s pripojením... no ale teraz ten mobil ide pustit len do toho Emregency :( :( :(
Mobil Čumil Plus
otelo
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
31. 03. 2013 22:34

Re: LG Optimus Me (P350) nejde spustit

Stiahol som so KDZ... stiahol som si LG_P350_V10E_CIS (firmware)... naisnštaloval som msxml (to bolo v tom KDZ) potom zapnem Windows Enabler... dole v panely sa zobrazia takové 3 štvorce (alebo čo to je), kliknem na ne a ukáže sa ON potom zapnem KDZ...
Dám:

Type: 3GQCT
PhoneMode: EMERGENCY

KDZ File: vyberiem ten stiahnutý firmware

Pripojím mobil (nwm, či to má spraviť nejaký zvuk, alebo či sa má zobraziť niečo, že je mobil zapojený (mne to neurobí žiadný zvuk ani nič, takže neviem, či to tak má byť... ani sa neozve zvuk windowsu, že sa zapojilo zariadenie).

Dám Launch software update

Po asi 2 minútach sa zobrazí toto:

Obrázek

Ten nápis Emergency Mode!! je v ľavom hornom rohu, neviem, či to tak má byť, ... bo som pozeral videa na youtube a ostatný to mali v strede...
Mobil Čumil Plus
2 příspěvky •Stránka 1 z 1