Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

ztráta sms

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
mario31
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Htc Desire
Odesláno:
26. 05. 2013 03:10
ztráta sms
Zdravím mám problém ztratily se mě smsky.Začalo to tím,že jsem se pokoušel nainstalovat nový sygic po nainstalování mě to začalo blbnout a pořád jsem měl plnou pamět a nešlo to nějak vyčistit.Tak jsem zkusil recovery a ono upssssss a některé sms byly fuč. :wall: nevíte prosím čím by se to dalo nějak vycucnout?Díky moc za rady
Mobil Čumil Plus
sotrava
Mobil Beginner
Zařízení:
Motorola Atrix
Odesláno:
26. 05. 2013 07:28

Re: ztráta sms

Jak si zkusil recovery trošku víc informací by nezaškodí pokud chceš pomoct.
Pokud jsi dal v recovery full wipe tak jsi vymazal všechny svoje data a to i sms
Mobil Beginner
mario31
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Htc Desire
Odesláno:
26. 05. 2013 10:18

Myslím že full wipe jsem nedělal.Tu obnovu jsem dělal přes 4EXT RECOVERY a ještě přes to co je v mobilu.Mám HTC DESIRE. Existuje nějaký program co by dokázalo vycucnout ty sms? Někde v telefonu to musí bejt uložené.
Nepomohl by program EASIS SMS RECOVERY? Ale na google play je neplacená verze ale pouze DEMO.
Mobil Čumil Plus
Jirka Krokodýl
Moderátor
Zařízení:
Huawei P20 lite, android 8
Odesláno:
27. 05. 2013 22:31

"... zkoušel jsem recovery..." Recovery je "jen" prostředí ve které, dáš nějakou volbu, ale stále jsi nenapsal jakou ?? Pokud jsi dal jakoukoli obnovu /recovery/ předchozího stavu, vrátil jsi stav telefonu k určitému datu bodu obnovy. No a pokud jsi před tímto krokem nevytvořil zálohu aktuálního stavu (viz. můj podpis :) ), přišel jsi o vše co se událo od doby té zálohy na kterou jsi obnovoval a ničím to nevrátíš.
Moderátor
4 příspěvky •Stránka 1 z 1