3 příspěvky •Stránka 1 z 1
Tento navitablet nema bluetooth ale ma moznost pripojenia zariadeni cez OTG kabel. Chcel by som na nom rozbehat USB Bluetooth dongle, koli pripojeniu na Bluetooth OBD II v aute a prevadzkovaniu softu Torque PRO. Dufal som, ze na Androide ICS 4.0.4 bude stacit pripojit dongle do otg kabla a vsetko pojde automaticky ako napriklad vo WIN, bohuzial nejde
Zatial som nenarazil na informaciu ako a cim tuto sluzbu rozbehat. Vie mi niekto poradit, aleb naviest na spravnu cestu ??
Prestigio GV 7777 + Igo Primo, MioMoov 330u N179, Miomap 2008.04, iGo8 8.3.2.71348
Mobil Beginner
Zařízení:
HTC Desire Z Root, tablet Google Nexus 7
HTC Desire Z Root, tablet Google Nexus 7
49
13. 06. 2009 08:33
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
29. 05. 2013 15:58
29. 05. 2013 15:58
Re: Prestigio GV 7777 + USB Bluetooth dongle
Tak te asi zklamu. Je par cest jak to rozbehat, ale ani jedna se ti jako Windowsakovi (tipuju podle spojeni "ako napriklad vo WIN") nebude libit.. Aby to chodilo musi mit Android ovladace. A ty jsou zakompilovany v jadru ROM. Takze bud 1. sezenes bluetooth dongle takovy, ktery je "designed for Android" ....... velice nepravdepodobne, zatim jsem na nic takoveho nenarazi, nebo 2, zkompilujes si vlastni jadro a nacpes tam ovladace pro ten tvuj typ. Coz je ovsem vyssi skola predpokladajici praxi a zkusenost s Linuxem a jeste ani to neni 100% uspech. Takze nejspis dojdes k zaveru, ze to bluetooth vlastne ani nepotrebujes a budes velice spokojen i bez nej.
Nic si z toho nedelej, ja uz pul roku koumam jak rozbehat sitovou kartu pres OTG. A vzdycky nakonec zjistim, ze ji vlastne nemam na co pouzit.
Nic si z toho nedelej, ja uz pul roku koumam jak rozbehat sitovou kartu pres OTG. A vzdycky nakonec zjistim, ze ji vlastne nemam na co pouzit.
Phone history: HTC Rahael......RIP
HTC Desire Z
HTC Desire Z
Re: Prestigio GV 7777 + USB Bluetooth dongle
VaKu dakujem za odpoved
Do kompilacie sa nepustim, lebo tomu rozumiem ako vlada riadeniu statu. Mozno by pomohla nejaka ROM pre root tabletu, ale to tiez sam zatial nezvladnem (mozno sa naucim neskjor
) Zostava mi uz iba investicia do WiFi OBD II
okolo 30e 
P.S. Na tejto adrese som cosi na upravu kernelu nasiel, ale sam sa do toho nepustim.
P.S. Na tejto adrese som cosi na upravu kernelu nasiel, ale sam sa do toho nepustim.
Kód: Vybrat vše
http://antweb.me/index.php/blog-reader/items/installing-a-usb-bluetooth-dongle-on-a-beagleboard-xm-running-android-ics.htmlNaposledy upravil(a) Kamilos dne 30. 05. 2013 19:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Linky mimo forum patri do CODE - cti pravidla!
Důvod: Linky mimo forum patri do CODE - cti pravidla!
Prestigio GV 7777 + Igo Primo, MioMoov 330u N179, Miomap 2008.04, iGo8 8.3.2.71348
3 příspěvky •Stránka 1 z 1