Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Problém při nabíjení

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
rolex
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
03. 11. 2013 13:20
Problém při nabíjení
Ahoj, koupil jsem si mobil star s9300 dualcore android 4.1.1. všechno šlape suprově, ale když dám mobil na nabíjením tak blbne spouštějí se mi aplikace sami nebo když chci napsat sms tak to píše za mě nevím zda to je těmi vibracemi když píši nebo ne. Děkuji
Mobil Čumil Plus
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
03. 11. 2013 21:57
Furdik
Moderátor
Zařízení:
Realme 5
Odesláno:
03. 11. 2013 23:04

Re: Problém při nabíjení

Vyzkousej jinou nabijecku, napr. Od htc, samsung... neco originalniho... taky mi to blblo a bylo to nabijeckou
Moderátor
prokop
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
N E61 + N E71 + N E5 + Si SX1 + Xperia P etc...
Odesláno:
04. 11. 2013 14:59

>rolex:
Děje se to jen když leží telefon při nabíjení ve vodorovné poloze, nebo i když ho přitom třeba vezmeš do ruky "na stojato"!. U mého Sony Xperia P totiž zase při nabíjení hodně špatně reaguje displej ve vodorovné poloze. A někdy se taky spustilo co nemělo - to ale bylo možná spíš tím jak jsem vztekle mlátil do displeje jak kovář do kovadliny, než jsem si všimnul, že to dělá jen v té vodorovné poloze. Když ho při nabíjení držím v ruce (tak jak ho většina z nás asi držíváváme - v úhlu cca 40-60° :D ), nebo ho třeba i jen trochu víc nakloním (cca 15-20°) tak displej reaguje normálně. Nebo možná spíš skoro normálně - určitou minimální prodlevu tam i přesto trochu pozoruju. Navíc mi při nabíjení lehoučce probíjí všechny kovové součásti - hlavně zadní kryt. Nabíjecí adaptér je přitom originální Sony, a děje se to i s orginálními adaptéry od Nokie, BlackBerry, Huawei a Samsungu. No a u tebe je to možná trochu podobný případ, Takže to stejně jako u mě vůbec nemusí být nabíjecím adaptérem. Když jsem pak hledal nějaké řešení v diskusích na Internetu, tak jsem se kromě klasických všeználkovských rad co dává kdejaký rádobyodborník - od wipe data + flash recovery (dost blbá rada, ostatně jí ti rádobyodborníci rozdávají i jako lék na zhasnutí displeje :D :roll: ) přes tu výměnu adaptéru za originální až po naklusání do servisu, dočetl dokonce i klasickou Microsoftí výmluvu - že prý to není chyba, ale vlastnost :lol: :lol:
Nakonec jsem se na to vydlábnul a nechal to plavat. Dá se s tím žít, když se to děje jen vodorovně, a to brnění je vlastně docela milé zpestření těch 3-4 každodenních dobíjení :D . Na Androidu a věčně upatlaných dotykáčích obecně mě mnohem víc s€re spousta jiných věcí.

PS: "... spouštějí se mi aplikace sami" :wink: Obrázek
Každým postem do už založeného tématu porušuju zdejší pravidlo 5, ale nic s tím nenadělám, já už jsem prostě takovej :D
Mobil Čumil Plus
ExBee
Mobil Plus User
Zařízení:
SE Xperia Neo - (854x480) Super Jelly Bean 7, Fusion Kernel 5.4, Android 4.1.2
Odesláno:
07. 11. 2013 23:12

Tak s tím jsem se ještě nesetkal.
Zkus mobil posvětit svěcenou vodou a do baráku si pozvi kněze na vyhnání těch zlých duchů, kteří se ti serou do telefonu, když ho nabíjíš. :D

Sry, já musel :suicide:
Obrázek
Mobil Plus User
5 příspěvků •Stránka 1 z 1