Takže věc jedna, jak dostat mapy Sygicu Aury na SD kartu? Nevadí mě, že bude instalace ve founu, nepotřebuju do něj instalovat , takže jediný,co tam bude by bylo Sygic Aura, mapy.cz,Sport tracker. To mě nevadí, že to bude instalované v paměti tel.ale co s těma mapama.
Má někdo konkrétní zkušenosti Xcover2 + Sygic? Samozřejmě jsem to tu sondoval a našel jedno vlákno od pivase5 .
Mám verzi,co zkoušel pivas5 13,1,1 a mapy 2012,10
Kde mu odpověděl moderátor Kamilos,kde doporučoval vše nakopírovat nejdříve na SD kartu a pak vložit do tel a udělat instalaci Sygicu.
Mapy jsem si skopíroval do paměťovky z downloaderu v druhém telefonu (Xperia Active) a hodil do Samsungu,napsal: P.S. Predtim v nastaveni telefonu: Nastaveni - Uloziste - nastav jako vychozi uloziste KARTA SD
Ale tohle jsem zaboha nikde nenašel, KDE v úložišti to mám nastavit?
Ještě jsem zkoušel návod s nastavením paměťovky na 2 partition , jedna FAT32 a druhá EXT4:
Kód: Vybrat vše
http://browse.feedreader.com/c/all_samsung_phones/605064982..........také se mě nepodařilo přenést mapy na SD
Nemáte s tím někdo zkušenost prosím? Samozřejmě Root nebudu přehrávat kvůli záruce, jde mi čistě jen o navigaci,kdyby s tím měl Sygic problém,tak třeba jinou,ale abych ty mapy dostal na kartu. Ale soudruhoj pivákouj se to zřejmě podařilo....
Moc díky za help