Telefon měj ještě původní OS v.2.3.x, rozhlodl jsem se nahrát neoficialni ROM z XDA forum.
- aktualizoval jsem jej na v.4.x.x
- odemkl bootloader
- provedl root
- nahrál kernel "DooMKernel ICS BETA v05"
- nainstaloval novou rom Xperia Ultimate HD 5.0.1
Kód: Vybrat vše
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=19202071) Nefunguje wifi, když spustím nastavení - Wi-Fi - Pokusím se jí zapnout, zobrazí se pouze nápis "Zapínání Wi-Fi..." a dál se nedostanu, nic se neděje.
2) Částečně nefunguje ta lištička na úvodní obrazovce rolovací zvrchu (Communication manager - či jak to nazvat) Wi-Fi samozřejmě nefunguje, mobilní datové přenosy nefungují (přitom v menu - nastavení jdou zapnout a fungují), bluetooth funguje a ikona odkazu nastavení také.
3) Mnohem vyšší spotřeba baterie od instalace nové ROM (pokles výdrže z 2dní na 1/2 dne)
4) Některé aplikace/hry v obchodu play ani nevidím, nenabídne mi jej, pokud jej vyhledám ručně v prohlížeči, obchod play mi napíše: "Zařízení není kompatibilní s touto verzí." jedná se o hry např: CSR Classics, Real Racing 3, Six Guns, atd ...
Co jsem se dočetl tak prý může být problém v Kernelu - přehrával jsem několikrát, ten samý dle návodu na XDA, zkoušel jsem znovu nahrát celou ROM, žádný výsledek, lze tam nějako dostat jinačí Kernel funční na mojí ROM ? Nechci bricknout tel, tak jsem postupoval pouze dle návodu viz odkaz výše.
Co se týče těch her, nepomůžou nějaké ovladače na Adreno ? (či co je tam za akceleraci grafiky) Jelikož na XDA foru jim výše napsané hry fungují...
Nevím jestli jsem něco udělal špatně, či je to špatně uvařenou ROM ? Pravdou je že kdyby vše fungovalo, tak by mi tato ROM vyhovovala a nejraději bych ji zachoval.
Moc Vás prosím o HELP, vážně už si s tím nevím rady !!