Ahoj,
jsem v dost svízelné situaci a potřebuji něco, co by určitě fungovalo a na co bych se mohl 100% spolehnout.
Potřebuji ve svém Androidu automatický upload složky (s obrázky) někam na web. Nemám zkušenosti, nevím kam, Google+ si to uploaduje kdy chce a Photofeed, který jsem chvilku používal, již skončil svou činnost. Potřebuju takový program, který by automaticky nahrával obsah složky někam na web, tak, abych se mohl na soubory vzdáleně ihned dostat.
Anebo bych potřeboval progam pro PC, který by uměl se dostat vzdáleně přes internet do složky na Androidu. Nejde o žádnou nelegální činnost, byť to tak může vypadat (špehování apod.), ale prostě to tak potřebuji a to velmi nutně.
Mátě nějaký tip, nápad, radu? Pozn.spěchá to. Děkuju!
3 příspěvky •Stránka 1 z 1
Telefon: Samsung Galaxy Mini
Moderátor
Zařízení:
Realme 5
Realme 5
1434
25. 05. 2008 11:04
Odesláno:
03. 06. 2014 21:09
03. 06. 2014 21:09
Re: Automatický upload složky na web
Zkus G Cloud Backup, podle popisu by mel splnit tve pozadavky
Re: Automatický upload složky na web
Děkuji, vyzkouším 
edit: tak se v tom nějak hrabu, našel jsem jen "pravidelnou" automatickou synchronizaci v určitý čas; ale automatický "instantní" upload ne a ne najít. Ještě budu hledat
edit2: nakonec jsem si stáhl plnou verzi FolderSync - zatím maximální spokojenost:) program automaticky nahrává nově přidané soubory. Program umí pracovat s mnoha úložišti, u mne stačí GoogleDrive:o)
edit: tak se v tom nějak hrabu, našel jsem jen "pravidelnou" automatickou synchronizaci v určitý čas; ale automatický "instantní" upload ne a ne najít. Ještě budu hledat
edit2: nakonec jsem si stáhl plnou verzi FolderSync - zatím maximální spokojenost:) program automaticky nahrává nově přidané soubory. Program umí pracovat s mnoha úložišti, u mne stačí GoogleDrive:o)
Telefon: Samsung Galaxy Mini
3 příspěvky •Stránka 1 z 1