nebo znáte někdo nějaký program na nastavování vyzvánění.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1
mám hp ipaq 500 s windows mobile 6 a mám problém s vyzváněním
, nejde nastavit vybrace a vyzvánění v jednom , a samotné vyzvánění je docela potichu , poraď te mi stím někdo pls.
Mobil Guru
Zařízení:
SE Xperia ST17i (Active) + 8GB; HP iPAQ 514 + 512 MB
SE Xperia ST17i (Active) + 8GB; HP iPAQ 514 + 512 MB
134
18. 08. 2007 08:11
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
02. 09. 2007 20:34
02. 09. 2007 20:34
500 ? Jsem u nas na trhu ani nevidel
Asi nebudes vedet cim se lisi od 514ky ? Se mi zda ze v tom HP dela dost zmatky...
Nicmene k tvemu problemu s hlasitosti -
1, mas nastaveny profil outdoor ? (ma defaultne nejvyssi hlasitost ze vsech)
2, mas hlasitost repracku na max ? (k tomu slouzi dve tlacitka na levem boku pristroje...pro jistotu to zduraznim
)
A co se vibraci tyce - jdi do nabidky zmenit profil --> menu --> edit
tam je moznost "Ring type" kde se da nastavit spoustu moznosti, od cetnych moznosti /vibrate/ nebo /ring/ pres /vibrate then ring/ az k /vibrate and ring/ - coz je to co potrebujes.
Bohuzel ceske wokna na iPAQu nemam, nechtelo se mi to instalovat, ale snad na preklad prijdes
Mozna neni od veci vypichnout jednu vlastnost iPAQu, ktera se u jinych telefonu nevyskytuje - neumoznuje nastavit ruznym profilum ruzne melodie vyzvaneni, tak abys nebyl zaskocen ze v tom menu neni moznost zmenit melodii.
Klic lezi pouze ve stourani se v nastaveni profilu
Nicmene k tvemu problemu s hlasitosti -
1, mas nastaveny profil outdoor ? (ma defaultne nejvyssi hlasitost ze vsech)
2, mas hlasitost repracku na max ? (k tomu slouzi dve tlacitka na levem boku pristroje...pro jistotu to zduraznim
A co se vibraci tyce - jdi do nabidky zmenit profil --> menu --> edit
tam je moznost "Ring type" kde se da nastavit spoustu moznosti, od cetnych moznosti /vibrate/ nebo /ring/ pres /vibrate then ring/ az k /vibrate and ring/ - coz je to co potrebujes.
Bohuzel ceske wokna na iPAQu nemam, nechtelo se mi to instalovat, ale snad na preklad prijdes
Mozna neni od veci vypichnout jednu vlastnost iPAQu, ktera se u jinych telefonu nevyskytuje - neumoznuje nastavit ruznym profilum ruzne melodie vyzvaneni, tak abys nebyl zaskocen ze v tom menu neni moznost zmenit melodii.
Klic lezi pouze ve stourani se v nastaveni profilu
2 příspěvky •Stránka 1 z 1