Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Odpovědět
lihovs
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 04. 01. 2012 12:57
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od lihovs » 18. 07. 2018 10:08

Po rozbalení souboru SN-17-4-11-TA i TN ...rar novýn Winrarem chybí v dekomprimované složce ...\Files soubor aplikace apk, takže to nejde nainstalovat. Je chyba pouze u mě?
Jobceze
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 16. 11. 2017 15:54
Zařízení: Xiaomi redmi

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jobceze » 18. 07. 2018 16:05

Ne, zkoušel jsem taky oba archivy a ani v jednom ji nemám. Nešlo mi to ani se samotnou apkou zvlášť ke stáhnutí, naběhlo jen okno kam instalovat a pak jen půl hodinové logo Sygic, nic se nedělo, tak sem to vypl.
kladovec
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 71
Registrován: 29. 12. 2011 22:53
Zařízení: Lenovo A7000

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od kladovec » 19. 07. 2018 04:03

S balíky dd Jirky Krokodyla nebyly nikdy problémy, vždy to fungovalo. Většinou byla chyba na straně uživatele, přehlídnete drobnost a už to nefunguje jak má. Teď jsem zkoušel tu BETU, APK soubor ve velkém balíku sice není, ale ten jsem stáhl samostatně z jeho příspěvku. Poté balík dat nakopíroval do telefonu, nahrál jsem apku nainstaloval, pro jistotu restartoval a vše jede jak má.
Motorola M3888 - Nokia 3410 - Sony Ericsson S700i - Sony Ericsson W910i - Sony Ericsson X10i - LG L9 - Lenovo A7000 - Xiaomi Redmi 5 Plus
ab021
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 85
Registrován: 10. 08. 2015 14:08

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od ab021 » 02. 08. 2018 20:42

Prosím o radu. Ako dať do Sygicu prejazdový bod? Z dovolenky na južnej Morave som dal cieľ Bratislava a Sygic ma chcel viesť cez Viedeň. Ďakujem
Honor 7 Android 6.0
Meendoo
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 98
Registrován: 04. 06. 2013 17:40
Zařízení: LG G6

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Meendoo » 03. 08. 2018 10:11

ab021 píše:
02. 08. 2018 20:42
Prosím o radu. Ako dať do Sygicu prejazdový bod? Z dovolenky na južnej Morave som dal cieľ Bratislava a Sygic ma chcel viesť cez Viedeň. Ďakujem

Kód: Vybrat vše

https://help.sygic.com/sk/sygic-gps-navigation-for-android/tips-tricks/how-to-add-waypoints
ab021
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 85
Registrován: 10. 08. 2015 14:08

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od ab021 » 05. 08. 2018 20:58

Ďakujem
Honor 7 Android 6.0
bayon
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 04. 08. 2010 06:19
Zařízení: Xperia Ray, Nexus 7

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od bayon » 10. 08. 2018 14:03

Meendoo píše:
08. 07. 2018 22:12
Dá se nějak naroubovat HUD a Real View do koupené aplikace?
To by mne taky zajímalo, nikde jsem možnost s Real view nenašel...
lapal
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 58
Registrován: 26. 12. 2011 23:49
Zařízení: samsung galaxy 8000

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od lapal » 10. 08. 2018 18:02

Ahojec, heleďte, nevíte někdo prosím, kde bych mohl stáhnout ženský český TTS hlas do Sygic 17.4. ?
Díky
pepana125
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 28. 06. 2017 19:14
Zařízení: ELEPHONE

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od pepana125 » 12. 08. 2018 14:04

Prosím o radu,
po instalaci verze 17.4.11 se mi na mapě TA nezobrazují uzavírky, objíždky a pod. Jak to odstranit. Jakou by jste mi doporučili mapu TA nebo NT, která je podrobnější?. Díky za odúpověď.
Meendoo
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 98
Registrován: 04. 06. 2013 17:40
Zařízení: LG G6

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Meendoo » 14. 08. 2018 09:03

A tobě to někdy fungovalo na nekoupené verzi? Já mám dojem, že tady psali lidi už vícekrát o tom, že to na cracklé verzi nefunguje.
Odpovědět