Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
6 příspěvků •Stránka 1 z 1

Pomoc s GPS na nokii N95

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
2L8
Mobil Plus User
Zařízení:
SPV C500 (zatial :) )
Odesláno:
19. 09. 2007 17:57
Pomoc s GPS na nokii N95
Caute vsetci!Potrebujem poradit,brat dostal nokiu n95 a nevieme mu spojazdnit GPS .. ma tam aj tu aplikaciu nokia mapy, ale stale tam ma ze satelit je off alebo nieco take .. hned pri tej zemeguly .. Take X-ko .. A este aj to, ze GPS sa neplati, ze? Ked sa napojime na nejaky satelit teda ..? A ak mam napr. tam tu celu a full aplikaciu tu nokia mapy (staci zatial to), tak preco nejde napojit sa na satelit? Treba to nejako nastavit, alebo to je uz nastavene .. ?
Mobil Plus User
traged77
Mobil Plus User
Zařízení:
E7-00
Odesláno:
19. 09. 2007 18:09

Za navigaci se neplatí,teda pokud nechceš plnohodnotnou i hlasovou navigaci.Funguje to tak ze rozjest je dlouhej a záleží na tom kde se nalézáš ,ideál je volné prostranství venuku z otevřeným telefonem a aby bylo pěkně.Vše ostatní natahuje dobu rozjezdu.Až ti ten křížek u satelitu zmizí dalo by se říci že seš připojenej na satelity a ukáže ti to tvou polohu.Druhá věc je že potřebuješ mapy aby se byla kde ukázat tvá poloha,a to se telefon chce nějakým dostupným zpusobem připojit na net a stáhnout si mapy okolí kde se nalézáš.A tafdy se to muže prodražit pokud nemáš net zdarma a něco platíš příklad GPRS.Obejít se to dá tak že stáhneš aplikaci nokia map loader a připojíš telefon k pc a přez tuhle aplikaci si stáhneš mapy cz a další do telefonu,přesněji na kartu a pak máš třeba celou cz a v poho.Pak už jen stačí v menu navigace zakazat jaké koli připojení k síti a je to hotovo.No a naučit se z navigací že.Vše je zadarmo jen tě to nebude navigovat z hlasem pak tě to upozorní a odkáže na net a zaplacení,pokud by jsi to chtěl.Doufám že jsem pomohl :)
Mobil Plus User
2L8
Mobil Plus User
Zařízení:
SPV C500 (zatial :) )
Odesláno:
19. 09. 2007 18:43

Wooow! :) Cavess traged77! Si sikovny chlapik, moc si mi pomohol a snad sa pohnem dalej .. A este sa chcem spytat, nasli sme s bratom neake tie mapy (vo formate jar), ale niesu to takeho typu na gps, skor ako obrazok .. a to by nemohlo registrovat ako gps mapu? :) Ci treba dat hladat asi to GPS maps .. :)
Mobil Plus User
traged77
Mobil Plus User
Zařízení:
E7-00
Odesláno:
19. 09. 2007 20:42

Tak tet nevím jestli ti dobře rozumím co vlastně chceš?Má zkušenost je že mapy od nokie sou nej,pokud teda nežiješ ve městě tam není ani špatná Route66.No a Tom Tom zatím na N95 nejede.Prostě na cesty používám navigaci od nokie a pak mám ještě jednu turistickou a na tu se koukni jestli chceš sem,a taky se tady o ní dovíš více.Jo a je dost dobrá,jen nevím kde žiješ a jestli najdeš svou mapu.

Kód: Vybrat vše

http://forum.symbianportal.cz/viewtopic.php?t=302
Mobil Plus User
cyberpank
Mobil Beginner
Zařízení:
n95
Odesláno:
19. 09. 2007 22:21

no route 66 pouzivam v praze a do dneska spokojenost, ale dneska mela 2 nehorazne kyksy a nechapu proc :( nejdriv mi jednou vnutila kolecko kolem bloku (nemel sem drzak a tak sem jel jen podle hlasovky) a pak nepochopitelne sjela s ze silnice aby na ni opet najela, ale jinak spokojenost :)
Mobil Beginner
traged77
Mobil Plus User
Zařízení:
E7-00
Odesláno:
20. 09. 2007 14:19

No jo v praze,to seš na mapě,a přesto dělá takové blbiny???No ale furt to máš lepší než já,ja podle route 66 nejśem ani na mapě a asi ani na zemy :D
Mobil Plus User
6 příspěvků •Stránka 1 z 1